Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Thaimad

Lækker thairet med svinekød

Udgivet: 26. nov 2012 · Opdateret: 14. dec 2023

thairet med svinekød

I denne kølige tid er det altså dejligt med noget varm mad med lidt bid i. Denne thailandske ret er krydret med rød karrypasta, som lige gør at den bliver lidt stærk og varmer én godt op. Derudover har den en virkelig god balance i smagen og så er den bare super hurtig at lave.

Hvis du er vild med svinekød, så kan ud også prøve min gryderet med hvide bønner og svinekød.

piskeris Grullo

Lækker thairet med svinekød

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 2 personer
Forb. tid 20 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 spsk olie
  • 1 løg, finthakket
  • 4-5 fed hvidløg, finthakket eller presset
  • 4-5 tsk (reklamelink)rød karrypasta
  • 500 g hakket svinekød
  • 4 tomater, hakket fint
  • 6 spsk fiskesauce
  • 4 spsk citronsaft
  • 4 tsk sukker
  • En lille dåse ananas

Serveres med ris.

Sådan gør du
 

  • Start med at sætte risene over. Kog dem efter anvisningen på pakken.
  • Opvarm olien i en wokpande, tilsæt hvidløg og løg og steg til det er gyldent.
  • Tilsæt karrypastaen og rør det godt sammen.
  • Tilsæt kødet og steg til det ikke lyserødt længere.
  • Tilsæt tomaterne, rør rundt og lad det stege et minuts tid.
  • Tilsæt fiskesauce, citronsaft, sukker og ananas og lad det stege videre i omkring 2 minutter.

Noter

Opskriften er fundet her.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 845 kcal | Kulhydrater: 27 g | Protein: 48 g | Fedt: 61 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
thairet med svinekød

 

thairet med svinekød

thairet med svinekød

thairet med svinekød

tahiret med svinekød

Kommentarer

  1. XeniaJ skriver

    november 29, 2012 at 12:48 pm

    Uhm, det lyder lækkert. Det tror jeg muligvis jeg skal have prøvet på et tidspunkt - evt. med blomkålsris i stedet for :)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      december 01, 2012 at 12:05 pm

      Det synes jeg helt sikkert du skal! Og er sikker på den også er god med blomkålsris :-)

      Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required