• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Svinekød

    Lys chili con carne med hvide bønner og svinekød

    Udgivet: apr 19, 2013 · Opdateret: maj 6, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    abceb b

    Jeg har besluttet mig for at begynde at spise nogle flere bønner og linser. De mætter godt og så er der en del protein i, hvilket jo er rigtig sundt. Det er dog altid lidt svært at vænne sig til at bruge en ny ingrediens, men her får I den første opskrift med hvide bønner, som jeg synes blev rigtig lækker.

    ikon piskeris Chestnut

    Lys chili con carne med hvide bønner og svinekød

    4 personer
    Forb. tid 1 t
    Samlet tid 12 t
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 250 g tørre hvide bønner eller 500 g fra dåse
    • 1 bouillonterning
    • 4 fed hvidløg
    • 1-2 laurbærblade
    • 500 g hakket svinekød
    • 2 store løg
    • Salt og peber
    • 1 rød chili
    • 1 appelsin
    • 500 g cherrytomater
    • 1 bundt persille

    Sådan gør du
     

    • Sæt bønnerne i blød i en skål koldt vand mindst 10 timer før og stil den i køleskabet
    • Kassér udblødningsvandet og kom bønnerne i en gryde med rigeligt rent vand, sammen med en bouillonterning, 2 hele fed hvidløg og 2 laubærblade. Kog bønnerne til de er helt møre (ca. 1 time)
    • Hæld bønnerne i en si.
    • Brun kødet i en gryde og tilsæt hakkede løg, salt og peber. Skær chilien i små tern, og tilsæt den retten sammen med 2 fed presset hvidløg og 1 tsk fintrevet appelsinskal samt de kogte bønner.
    • Kog det hele i cirka 15 minutter.
    • Tilsæt cherrytomater skåret i halve eller kvarte og kog i cirka 5 minutter til tomaterne er varme men ikke helt udkogte.
    • Smag til med salt og peber og server med hakket persille.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Opskriften er fundet her.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 482 kcal | Kulhydrater: 32 g | Protein: 29 g | Fedt: 27 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Lys chili con carne med hvide bønner og svinekød
    Lys chili con carne med hvide bønner og svinekød
    Lys chili con carne med hvide bønner og svinekød
    Lys chili con carne med hvide bønner og svinekød

     

    Skrevet af: Louise DamAppelsin, Chili, Hakket svinekød, Hvide bønner, Hvidløg, Persille, TomatKategori: Aftensmad, Svinekød

    Følg mig på Instagram
    « Mexicansk Tortillalasagne
    Kylling med mandler og persille »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Toppenfin

      april 21, 2013 at 11:54 am

      Det tror jeg du bliver rigtig glad for - vi spiser rigtig mange kidneybønner og linser herhjemme. Man vænner sig hurtigt til dem :-)

      Svar
      • Louise Dam

        april 22, 2013 at 9:58 pm

        Jeg synes nu også de er ganske gode. Det er bare lige hvad de skal bruges til :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Hårdkogte æg
    • Cookies i airfryer
    • Øllebrødsboller
    • Rosenkål i airfryer
    • Pistacieis
    • Øllebrød

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her