
Blomkålsris
1 stor portion
Forberedelsestid: 10 min
Ingredienser
1 blomkålshoved
Kogende vand
2 tsk salt
Fremgangsmåde
Del blomkålet i lidt mindre buketter. Smid det i din foodprocessor eller riv det på rivejernet. Hæld det over i en skål og hæld kogende vand over. Lad blomkålen stå i det kogende vand i cirka 1 minut. Hæld derefter blomkålsrisene i en si og dræn dem for vand.
Server blomkålsrisene som tilbehør hvor du ellers ville bruge ris. Jeg lavede dem til denne lækre thairet med svinekød. Man kan også vælge og blande dem med halvt ris, hvis man ikke helt vil undvære risen.

Skrevet af: Louise DamKategori: Laktosefri, Palæo, Tilbehør
Hey, det skal prøves! Lige bagefter jeg får testet den famøse squash-spaghetti, haha :-)
mvh ísbjörg, http://opholdsrum.wordpress.com/
Ja, jeg skal da også have prøvet squashspaghetti på et tidspunkt :-)