Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Thaimad

Thai Beef Salad

Udgivet: 6. jul 2017 · Opdateret: 10. jan 2024

 
bc b

Flanksteak er et ret godt stykke kød, som ikke er så dyrt, det er hurtigt at tilberede og så er det bare lækkert mørt. Her har jeg valgt at lave en thai inspireret salat med en lidt spicy dressing der giver salaten masser af smag og med den lækre flanksteak på toppen bliver det til en lækker og mættende Thai Beef Salad. Hvis man får denne salat i Thailand er det ikke helt de samme ingredienser der bliver brugt, og dressingen er også en del stærkere end som jeg laver den. Så dette er den version jeg rigtig godt kan lade af salaten. Man kan altid gøre dressingen stærkere, hvis man bedre kan lide den sådan.

Hvis du godt kan lidt flanksteak, så kan du også prøve at lave flanksteak med ovnbagte kartofler og salat. Er du bare til thai mad generelt, så skal du prøve min lækre thairet med svinekød.

piskeris Grullo

Thai Beef Salad

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 3 personer
Samlet tid 45 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 300 g flanksteak
  • ½ pakke blandet salat
  • ½ mango
  • ½ agurk
  • ½ pakke sukkerærter
  • 1 avokado
  • 1 rød peberfrugt
  • Frisk koriander
  • Frisk mynte

Dressing

  • 2 tsk fiskesauce
  • 1 spsk (reklamelink)sød chilisauce
  • 2 spsk (reklamelink)soyasauce
  • Saft fra 1, 5 lime
  • 1 tsk revet ingefær
  • ½ rød chili, finthakket

Sådan gør du
 

  • Bland alle ingredienserne til dressingen sammen i en lille skål.
  • Brun flanksteaken ved høj varme på en grill eller grillpande i et minut pr. side. Steg den herefter færdig i cirka 7-8 minutter. Lad den hvile i 10 minutter inden du skærer den i skiver.
  • Skyl salaten.
  • Skær mangoen i tynde både.
  • Halver agurken, fjern kernerne og skær agurken i både.
  • Skær sukkerærterne i 3 dele.
  • Skær avokadoen i tern og peberfrugten i stave.
  • Hak noget frisk koriander og frisk mynte.
  • Bland nu alle grøntsagerne sammen med salaten og noget af dressingen.
  • Anret på et fad med kødet ovenpå i skiver og lidt af dressingen ovenpå.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 300 kcal | Kulhydrater: 17 g | Protein: 25 g | Fedt: 15 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
aaec b

Kommentarer

  1. Ebbe skriver

    september 10, 2017 at 12:05 pm

    Jeg synes altså den ser lige avanceret ud, i forhold til at den kun skulle tage små 45 minutter at lave. Er din tid baseret på, at man er semi-professionel kok?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 30, 2017 at 6:42 pm

      Nej, man skal bestemt ikke være kok eller lignende for at lave den. Men det afhænger selvfølgelig lidt af hvor hurtigt man skærer de forskellige ting ud. Men den er ikke så avanceret.

      Svar
  2. Nanna Jørgensen skriver

    august 24, 2017 at 11:41 am

    Det lyder virkelig lækkert og ser super dejligt ud, min mand elsker stærk mad OG flankesteak, jeg derimod er ikke fan, så jeg skal helt sikkert prøve denne opskrift, mon jeg kan blive vendt ? :)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 26, 2017 at 7:36 pm

      Uha, det er spændende. Hvis du laver dressingen ved siden af kan man jo selv vælge hvor meget man tilsætter sin salat :-)

      Svar
5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.