bc b

Flanksteak er et ret godt stykke kød, som ikke er så dyrt, det er hurtigt at tilberede og så er det bare lækkert mørt. Her har jeg valgt at lave en thai inspireret salat med en lidt spicy dressing der giver salaten masser af smag og med den lækre flanksteak på toppen bliver det til en lækker og mættende Thai Beef Salad. Hvis man får denne salat i Thailand er det ikke helt de samme ingredienser der bliver brugt, og dressingen er også en del stærkere end som jeg laver den. Så dette er den version jeg rigtig godt kan lade af salaten. Man kan altid gøre dressingen stærkere, hvis man bedre kan lide den sådan.

ikon piskeris Chestnut

Thai Beef Salad

3 personer
Samlet tid 45 min

Ingredienser

  • 300 g flanksteak
  • ½ pakke blandet salat
  • ½ mango
  • ½ agurk
  • ½ pakke sukkerærter
  • 1 avokado
  • 1 rød peberfrugt
  • Frisk koriander
  • Frisk mynte

Dressing

  • 2 tsk fiskesauce
  • 1 spsk sød chilisauce
  • 2 spsk soya
  • Saft fra 1 5 lime
  • 1 tsk revet ingefær
  • ½ rød chili finthakket

Sådan gør du
 

  • Bland alle ingredienserne til dressingen sammen i en lille skål.
  • Brun flanksteaken ved høj varme på en grill eller grillpande i et minut pr. side. Steg den herefter færdig i cirka 7-8 minutter. Lad den hvile i 10 minutter inden du skærer den i skiver.
  • Skyl salaten.
  • Skær mangoen i tynde både.
  • Halver agurken, fjern kernerne og skær agurken i både.
  • Skær sukkerærterne i 3 dele.
  • Skær avokadoen i tern og peberfrugten i stave.
  • Hak noget frisk koriander og frisk mynte.
  • Bland nu alle grøntsagerne sammen med salaten og noget af dressingen.
  • Anret på et fad med kødet ovenpå i skiver og lidt af dressingen ovenpå.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 300 kcal | Kulhydrater: 17 g | Protein: 25 g | Fedt: 15 g
Bedøm denne opskrift:
ingen anmeldelser endnu
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
aaec b
Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften