Flanksteak med ovnbagte kartofler og salat
Justér antal2 personer
Ingredienser
- 350 g flanksteak, evt. en der allerede er marineret
- ½ kg babykartofler
- 1 bakke sukkerærter
- 1 avokado
- 2 små æbler
- ½ agurk
- 3 forårsløg
Sådan gør du
- Start med at vaske kartoflerne, skær de største over på midten og læg dem i en bradepande. Hæld lidt olivenolie over og drys havsalt og sesamfrø på. Stil kartoflerne i ovnen ved 200 grader i ca. 50 min. Imens laver skærer du alt det grønne ud til salaten og blander i en skål. Når kartoflerne er ved at være færdige skal flanksteaken steges på en pande. Den skal have ca. 4 min på hver side, hvis man vil have den lidt rød indeni. Der er selvfølgelig forskel på hvor stor flanksteaken er, så hvis den er større end vores skal den nok have lidt længere tid.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 609 kcal | Kulhydrater: 55 g | Protein: 45 g | Fedt: 24 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Louise skriver
Hej Maria
Jeg håber du har fået afprøvet retten og det blev godt ;-)
Maria skriver
Super lækker middagsret!
Jeg tror, at jeg vil forsøge at servere den for min kæreste imorgen aften ;-)
Henrik skriver
Kære Louise,
Jeg beklager, at jeg skriver det her som en kommentar: Jeg har forsøgt at kontakte dig, men har ikke kunnet finde kontaktoplysninger her på bloggen. Du er blevet nomineret til FDB's konkurrence, Danmarks bedste madblogger. Den kan du læse mere om her: http://www.viskalspise.dk/madblogger
Jeg ville gerne kontakte dig for at høre, om du vil være med i konkurrencen. Du kan læse det brev, jeg gerne ville have sendt dig her: http://www.fdb.dk/Medieliste/Download/Dokumenter/nominering.pdf
Du må endelig slette kommentaren, hvis du har lyst.
Mvh
Henrik Harder, FDB