• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad

    Kylling med rabarber og rød karry

    Udgivet: jul 7, 2015 · Opdateret: maj 15, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    eca b

    Selvom rabarber jo faktisk er en grøntsag, så er jeg slem til kun at bruge dem i lækre søde desserter såsom en rabarbertærte med marcipan og kokos. Rabarber er super lækre i desserter og kager, men nu har jeg også brugt dem i en super lækker aftenmadsret. Jeg lavede nemlig et fad med kyllingefilet og rabarber og henover kom der en lækker rød karry sauce. Det hele blev serveret med kogte ris, og det smage fantastisk! De små stykker af syrlige rabarber passede så godt sammen med både kyllingen og den røde karry.

    Det er nemt at dyrke sine egne rabarber hjemme i haven eller på altanen. Man kan dyrke mange forskellige slags rabarber og hvis man planter nok er der lækre friske rabarber hele sommeren. Det er da helt fantastisk!

    ikon piskeris Chestnut

    Kylling med rabarber og rød karry

    4 personer
    Forb. tid 1 t
    Samlet tid 1 t
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 4 kyllingebryster
    • 300 g rabarber i mindre stykker
    • 3 dl madlavningsfløde
    • 1-1,5 spsk honning
    • 3-4 tsk rød karry
    • 1 hønsebouillon

    Tilbehør

    • Kogte ris

    Sådan gør du
     

    • Skær kyllingen i mindre stykker.
    • Steg dem på en pande i lidt olie.
    • Tag kyllingestykkerne af panden inden de er helt gennemstegte.
    • Fordel dem i et ovnfast fad.
    • Rens rabarberne og skær dem i små stykker som også placeres i fadet.
    • På panden blander du nu rød karry, honning og madlavningsfløde.
    • Når det er varmet lidt op tilsætter du hønsebouillonen.
    • Lad saucen småsimre i 5 minutter.
    • Hæld saucen over kylling og rabarber i fadet.
    • Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i cirka 15-20 minutter.
    • Server retten med kogte ris

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 3002 kcal | Kulhydrater: 11 g | Protein: 251 g | Fedt: 210 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    rabarber
    Opskrift på hjemmelavet kylling med rabarber og rød karry  (1)
    Opskrift på hjemmelavet kylling med rabarber og rød karry  (2)
    Opskrift på hjemmelavet kylling med rabarber og rød karry  (3)
    Opskrift på hjemmelavet kylling med rabarber og rød karry  (4)
    Opskrift på hjemmelavet kylling med rabarber og rød karry  (5)
    Opskrift på hjemmelavet kylling med rabarber og rød karry  (6)
    Opskrift på hjemmelavet kylling med rabarber og rød karry  (7)
    Opskrift på hjemmelavet kylling med rabarber og rød karry  (8)
    Opskrift på hjemmelavet kylling med rabarber og rød karry  (9)
    Opskrift på hjemmelavet kylling med rabarber og rød karry  (10)
    Opskrift på hjemmelavet kylling med rabarber og rød karry  (11)
    Opskrift på hjemmelavet kylling med rabarber og rød karry  (15)
    Opskrift på hjemmelavet kylling med rabarber og rød karry  (13)
    Opskrift på hjemmelavet kylling med rabarber og rød karry  (12)
    Opskrift på hjemmelavet kylling med rabarber og rød karry  (16)

     

    Skrevet af: Louise DamKylling, RabarberKategori: Aftensmad, Fjerkræ, Sommer

    Følg mig på Instagram
    « Ispinde med jordbær og mørk chokolade
    Grillet oksemørbrad »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Elin Kuijers

      maj 26, 2018 at 6:59 pm

      Rabarberne var alt for sure. De bør neutraliseres.

      Svar
      • Louise Dam

        juni 02, 2018 at 11:48 am

        Det synes jeg slet ikke - men det kan være jeg har brugt en anden sort end dig, end der er mere sød.

        Svar
    2. Ida

      august 02, 2016 at 7:10 pm

      Min sauce blev SLET ikke så vandig og så meget som det ligner din gør.. Er hønsebouillonen blandet op med vand eller hvordan? Det smagte dejligt, men saucen forsvandt nærmest i ovnen :-(

      Svar
      • Louise Dam

        september 18, 2016 at 6:45 pm

        Det var mærkeligt. Jeg har ikke blandet bouillonterningen op med vand.

        Svar
    3. Ulla

      juli 13, 2015 at 10:56 am

      Dejlig opskrift med kylling,rabarber og karrypasta. Smagte overraskende godt.
      Har også lavet din rababertærte med marcipan og kokos et par gange. Den er også virkelig god;-)

      Svar
      • Louise Dam

        juli 13, 2015 at 1:39 pm

        Hej Ulla
        Hvor er det bare dejligt at høre. Jeg var også selv ret vild med retten. Er glad for at du kan bruge mine opskrifter :-)
        Hilsen Louise

        Svar
    4. Pernille Karlsen

      juli 13, 2015 at 10:05 am

      Jeg har netop høstet 4 kilo rabarber fra haven, og lagt dem i fryseren. Det går vidst ikke, de hele bliver brugt på kager og kompot, så den her ret skal helt sikkert afprøves! Ser SÅ lækkert ud! :D

      Svar
      • Louise Dam

        juli 13, 2015 at 1:40 pm

        Ja, det må du endelig! Den er så god :-)

        Svar
    5. Nadia Kaplan

      juli 09, 2015 at 11:43 pm

      jeg ville aldrig have tænkt på at bruge rabarber i den sammenhæng. men det ser jo virkelig lækkert ud!
      du har en rigtig skøn blog, jeg følger nu med på bloglovin :)

      btw. så har jeg en konkurrence kørende på bloggen pt. :)
      //www.neronoir.dk

      Svar
      • Louise Dam

        juli 11, 2015 at 3:26 pm

        Nej vel? Men det er utrolig lækkert, så det må du endelig prøve. Velkommen til som læser her på bloggen :-)

        Svar
    6. Jane

      juli 08, 2015 at 2:44 pm

      Nøj, hvor det lyder godt. Det laver jeg i aften. Tak for ideen!

      Svar
      • Louise Dam

        juli 08, 2015 at 8:07 pm

        Dejligt at høre. Håber det blev godt! :-)

        Svar
    7. Alle Nyheder

      juli 07, 2015 at 11:05 pm

      Det vattnas i munnen när man ser bilderna!

      Svar
      • Louise Dam

        juli 08, 2015 at 8:38 am

        Godt at høre :-)

        Svar
    8. Emilie // Valbylille

      juli 07, 2015 at 10:36 pm

      Jeg har levet af rabarber i en måned nu, men har stadig til gode at bruge dem i en varm ret. Det må prøves.

      Svar
      • Louise Dam

        juli 08, 2015 at 8:39 am

        Ja, prøv det endelig. Det smagte så godt!

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her