• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Verdenskøkkener » Mexicansk

    Bløde tacos med pulled turkey

    Udgivet: jul 18, 2022 · Opdateret: jul 18, 2022 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv

    Her kan du finde en virkelig god og nem opskrift på bløde tacos med pulled turkey. Det er groft sagt bløde "madpandekager", som bliver fyldt med noget dejligt blødt kalkunkød. Som tilbehør til tacos kan du servere sprøde nachos. Noget lækkert fyld til tacos kan være en masse grøntsager, frisk lime og guacamole.

    Bloede tacos med pulled turkey

    Jeg har lavet en super lækker opskrift på lækre bløde tacos med pulled turkey. Jeg ved ikke hvorfor det først er nu jeg har prøvet at lave lækre hjemmelavede bløde tacos. For det smager da bare fantastisk!

    Tidligere når jeg hørte ordet taco - så tænkte jeg straks på de sprøde tacoskaller, som man ikke kan tage én bid af før de smuldrer og fyldet ligger på tallerkenen. Dem er jeg ikke ligeså stor fan af, som jeg er af denne variant med bløde tacos. Det er egentlig bare en tortilla i miniudgave, og så lukker man den bare ikke helt om fyldet når man spiser den.

    Prøv også disse opskrifter:
    Pulled pork | Buritos med kylling | Quesedilla med kylling

    Fyld og tilbehør til tacos

    Jeg havde lavet noget lækkert pulled turkey, som jeg skulle finde ud af hvad jeg skulle bruge til. Valget faldt derfor på disse tacos og det er jeg glad for. Man kan i princippet fylde dem med lige det man har lyst til både i forhold til kødet og resten af fyldet. Det vil også fungerer super godt med pulled pork eller pulled chicken. Du kan også blot stege nogle kyllingelår i ovnen og tage kødet fra benene og komme i dine tacos.

    Jeg valgte at lave en tomatsalsa til og så fik vi avocado, forårsløg, creme fraiche og revet cheddar på. Til sidst så blev der lige presset lidt limesaft over, og så var smagen bare helt perfekt. De små bløde tacos er ret nemme at lave og så er tacos med pulled turkey altså bare virkelig lækkert.

    ikon piskeris Chestnut

    Bløde tacos med pulled turkey, pulled pork eller pulled chicken

    4 personer
    Holdbarhed: 1-2 dage
    Fryseegnet: Nej
    Forb. tid 30 min
    Tilb. tid 15 min
    Samlet tid 45 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • Pulled turkey pulled pork eller pulled chicken
    • 1 portion bløde tacos
    • 1 portion tomatsalsa
    • 1 avocado
    • creme fraiche
    • 1 bundt forårsløg
    • 100 g cheddar ost revet
    • 2 lime

    Sådan gør du
     

    • Bag 12 bløde tacos efter denne opskrift.
    • Lav salsaen efter denne opskrift.
    • Skær avokadoen i tern.
    • Skær forårsløg i ringe.
    • Skær lime i små både.
    • Server alt fyldet i små skåle sammen med de lune tacos. Lad selv folket fylde deres tacos og husk at presse en limebåd over hver taco – det giver lige det sidste til smagen.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Du kan også bruge pulled chicken eller pulled pork i opskriften.
    Til 4 personer er der beregnet 3 tacos til hver person. Hvis du skal servere dem for store sultne mænd skal du nok beregne 4 tacos til hver :-)
    Bedøm denne opskrift:
    4.8 fra 4 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Tips til tacos med pulled turkey

    • I denne her opskrift bruger jeg pulled turkey, men du kan også sagtens bruge enten pulled chicken eller pulled pork som fyld til tacos. Det er også lækkert med helt almindelig krydret oksekød i.
    • Det tager 3 timer i ovnen at lave, så du kan sætte det over om eftermiddagen en dag, hvor du har fri, og så er det klar til aftensmadstid. Det er egentlig ret nemt at lave tacos med pulled turkey selvom det tager nogle timer i ovnen.
    • Hvis du ikke har tid til selv at bage dine tacos, så kan du også sagtens købe tacos eller små tortillaer.

    💭 Spørgsmål og svar til opskriften

    Hvordan serverer man en taco?

    Man kan enten servere sine tacos med alt fyldet i skåle på bordet, hvor alle så selv samler deres taco. Alternativt kan du komme fyldet i og servere den i dybe tallerkener, hvor tacoen er foldet lidt op. Normalt vil man servere omkring 3 tacos til hver.

    Hvad skal der være i en taco?

    Man kan komme mange forskellige ting i en taco. Her har jeg lavet min gode version med en hjemmelavet tomatsalsa, avocado og pulled turkey. Men man kan f.eks. også lave tacos med oksekød eller med fisk.

    Hvad drikker man til tacos?

    Tacos er jo en mexicansk ret. Derfor er det oplagt at drikke en corona øl med en limebåd i til tacos. Men du kan også drikke en lækker vin til. Prøv f.eks. at se med hos Menuvin.dk for forslag til god vin til mexicansk mad.

    Tacos
    Fyld til tacos
    tacos
    Bloede tacos med pulled turkey
    Følg mig på Instagram
    « Barbecue marinade
    Bananmuffins med chokoladestykker »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Henriette

      april 06, 2018 at 2:13 pm

      Hej Louise!
      Virkelig lækker opskrift, er helt vild med dem. Jeg bruger dem også som snacks i madpakken dagen efter.
      En veninde henviste mig til opskriften, og hun blandede også noget hakket persille og frisk spinat i, samt stødt koriander, spidskommen og peber, det giver en virkelig lækker smag, så de bare kan snackes :)

      Jeg vil lige høre dig, om de kan fryses?

      mvh.
      Henriette

      Svar
      • Louise Dam

        april 11, 2018 at 6:27 pm

        Hej Henriette, tak for tippet, det lyder også lækkert! Jeg mener jeg har prøvet at fryse dem, hvor det fungerede fint nok.

        Svar
    2. Jakob Thuemoes

      februar 16, 2018 at 1:13 pm

      Hej. Bruger du fedtstof å panden? Bh Jakob

      Svar
      • Louise Dam

        februar 17, 2018 at 5:10 pm

        Nej det gør jeg ikke.

        Svar
    3. Mette

      oktober 16, 2016 at 9:54 am

      Hej Louise,
      Det kan godt være det er et fjollet spørgsmål men jeg er ikke så ferm i bagning.
      Kan man ikke rulle dejen ud i større stykker og så udstikke tacos i ca. 12 cm derfra?
      Jeg står og skal lave tacos til omkring 50 mennesker og prøver derfor at finde den nemmeste måde at komme igennem det på :)
      Tak.

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 16, 2016 at 10:47 am

        Hej Mette

        Det kan man måske godt gøre - men jeg har ikke selv afprøvet det. Men prøv det endelig. Du kan sagtens lave dem i god tid inden gæsterne kommer og så opvarme dem i mikroovnen når de skal spises.

        Hilsen Louise

        Svar
    4. Nadia

      maj 23, 2016 at 7:36 pm

      Mon man kan bage de lækre bløde taco-skaller dagen inden? Har du prøvet det Louise? 😋

      Svar
      • Louise Dam

        maj 24, 2016 at 2:08 am

        Hej Nadia
        Ja, det kan du godt. Sørg for at pakke dem ind i husholdningsfilm, en pose eller lignende. Og så kan du opvarme dem i mikroovnen når de skal bruges. De skal have meget kort tid. Få sekunder. God fornøjelse :-)

        Svar
        • Nadian

          maj 25, 2016 at 8:50 pm

          Tusind tak 😄 Så skal bedste- og oldeforældre forkæles på fredag ☺️

          Svar
    5. Julie

      september 03, 2015 at 1:02 pm

      Blot til info - de "bløde" tacos, som du kalder dem, er faktisk de originale tacos. De sprøde er blot nogen vi har opfundet i Danmark. Tager du til Mexico findes der kun "bløde" tacos :-) der kender de slet ikke vores "tacoskaller".

      Svar
      • Louise Dam

        september 05, 2015 at 11:00 am

        Hej Julie
        Ja, det er lidt sjovt :-) Og de er meget bedre end dem vi selv har opfundet synes jeg.

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Cookies i airfryer
    • Øllebrødsboller
    • Rosenkål i airfryer
    • Pistacieis
    • Øllebrød
    • Saltmandler i airfryer

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her