• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Ingredienser - oversigt over opskrifter
  • Rejser
  • Om mig
  • Samarbejde
  • Kontakt
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Ingredienser - oversigt over opskrifter
  • Rejser
  • Om mig
  • Samarbejde
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Aftensmad » Bløde tacos med pulled turkey

    Bløde tacos med pulled turkey

    3.5 / 5 ( 2 votes )
    Tacos med pulled turkey
     

    Jeg har lavet en super lækker opskrift på lækre bløde tacos med pulled turkey. Jeg ved ikke hvorfor det først er nu jeg har prøvet at lave lækre hjemmelavede bløde tacos. For det smager da bare fantastisk! Tidligere når jeg hørte ordet taco - så tænkte jeg straks på de der sprøde tacoskaller, som man ikke kan tage én bid af før de smuldrer og fyldet ligger på tallerkenen. Dem er jeg ikke den store fan af :-) Men så fandt jeg ud af at der er noget man kalder for bløde tacos. Det er i mine øjne egentlig bare en tortilla i miniudgave, og så lukker man den bare ikke helt om fyldet.

    Jeg havde lavet noget lækkert pulled turkey, som jeg skulle finde ud af hvad jeg skulle bruge til. Valget faldt derfor på disse tacos og det er jeg glad for. Man kan i princippet fylde dem med lige det man har lyst til både i forhold til kødet og resten af fyldet. Men jeg valgte at lave en tomatsalsa til og så fik avakodo, forårsløg, creme fraiche og revet cheddar på. Til sidst så blev der lige presset lidt limesaft over, og så var smagen bare helt perfekt!

    De små søde tacos er ret nemme at lave og så er tacos med pulled turkey altså bare virkelig lækkert!

    ⅙-2019: Jeg har rettet i opskriften så der her kun fremgår fyldet. Selve opskriften på mine tacos finder du her.

    Tacos
    Gem på Pinterest Udskriv

    Opskrift på bløde tacos med pulled turkey

    5 fra 1 stemme
    Forfatter: Louise Dam
    Super lækre bløde tacos med fyld af pulled turkey, hjemmelavet tomatsalsa og andet lækkert.
    Antal: 4 personer
    Ret: Aftensmad
    Køkken: Mexicansk
    Forb. tid 30 min
    Tilb. tid 15 min
    Samlet tid 45 min
    undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • Pulled turkey pulled pork eller pulled chicken
    • 1 portion bløde tacos
    • 1 portion Tomatsalsa
    • Avokado
    • Creme fraiche
    • Forårsløg
    • Cheddar revet
    • Lime

    Sådan gør du
     

    • Bag 12 bløde tacos efter denne opskrift.
    • Lav salsaen efter denne opskrift.
    • Skær avokadoen i tern.
    • Skær forårsløg i ringe.
    • Skær lime i små både.
    • Server alt fyldet i små skåle sammen med de lune tacos. Lad selv folket fylde deres tacos og husk at presse en limebåd over hver taco – det giver lige det sidste til smagen.

    Noter

    Du kan også bruge pulled chicken eller pulled pork i opskriften.
    Til 4 personer er der beregnet 3 tacos til hver person. Hvis du skal servere dem for store sultne mænd skal du nok beregne 4 tacos til hver :-)
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Tacos med pulled turkey

    Tacos med pulled turkey

    Tacos med pulled turkey

    Tacos med pulled turkey

    Følg mig på Instagram
    Print Friendly, PDF & Email
    Previous Post: « Æggehvideomelet
    Next Post: Æblemost - æblejuice »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Henriette

      april 06, 2018 at 2:13 pm

      Hej Louise!
      Virkelig lækker opskrift, er helt vild med dem. Jeg bruger dem også som snacks i madpakken dagen efter.
      En veninde henviste mig til opskriften, og hun blandede også noget hakket persille og frisk spinat i, samt stødt koriander, spidskommen og peber, det giver en virkelig lækker smag, så de bare kan snackes :)

      Jeg vil lige høre dig, om de kan fryses?

      mvh.
      Henriette

      Svar
      • Louise Dam

        april 11, 2018 at 6:27 pm

        Hej Henriette, tak for tippet, det lyder også lækkert! Jeg mener jeg har prøvet at fryse dem, hvor det fungerede fint nok.

        Svar
    2. Jakob Thuemoes

      februar 16, 2018 at 1:13 pm

      Hej. Bruger du fedtstof å panden? Bh Jakob

      Svar
      • Louise Dam

        februar 17, 2018 at 5:10 pm

        Nej det gør jeg ikke.

        Svar
    3. Mette

      oktober 16, 2016 at 9:54 am

      Hej Louise,
      Det kan godt være det er et fjollet spørgsmål men jeg er ikke så ferm i bagning.
      Kan man ikke rulle dejen ud i større stykker og så udstikke tacos i ca. 12 cm derfra?
      Jeg står og skal lave tacos til omkring 50 mennesker og prøver derfor at finde den nemmeste måde at komme igennem det på :)
      Tak.

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 16, 2016 at 10:47 am

        Hej Mette

        Det kan man måske godt gøre - men jeg har ikke selv afprøvet det. Men prøv det endelig. Du kan sagtens lave dem i god tid inden gæsterne kommer og så opvarme dem i mikroovnen når de skal spises.

        Hilsen Louise

        Svar
    4. Nadia

      maj 23, 2016 at 7:36 pm

      Mon man kan bage de lækre bløde taco-skaller dagen inden? Har du prøvet det Louise? 😋

      Svar
      • Louise Dam

        maj 24, 2016 at 2:08 am

        Hej Nadia
        Ja, det kan du godt. Sørg for at pakke dem ind i husholdningsfilm, en pose eller lignende. Og så kan du opvarme dem i mikroovnen når de skal bruges. De skal have meget kort tid. Få sekunder. God fornøjelse :-)

        Svar
        • Nadian

          maj 25, 2016 at 8:50 pm

          Tusind tak 😄 Så skal bedste- og oldeforældre forkæles på fredag ☺️

          Svar
    5. Julie

      september 03, 2015 at 1:02 pm

      Blot til info - de "bløde" tacos, som du kalder dem, er faktisk de originale tacos. De sprøde er blot nogen vi har opfundet i Danmark. Tager du til Mexico findes der kun "bløde" tacos :-) der kender de slet ikke vores "tacoskaller".

      Svar
      • Louise Dam

        september 05, 2015 at 11:00 am

        Hej Julie
        Ja, det er lidt sjovt :-) Og de er meget bedre end dem vi selv har opfundet synes jeg.

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primær Sidebar

    Nye opskrifter

    Måltidssalat med laks

    Poke Bowl med laks

    Gordon Lemon Gin Pasta

    Pasta alla Gin med grillet citron

    Hvidloegssmoer med persille

    Hvidløgssmør med persille

    Opskrift på blaabaermuffins med marcipan hvid chokolade og floedeostecreme.jpg

    Blåbærmuffins med marcipan, hvid chokolade og flødeostecreme

    Vandbakkelser med vaniljecreme og hindbaerskum

    Vandbakkelser med vaniljecreme og hindbærskum

    Opbevaring af mel gryn og kerner opbevaringsboetter sistema bake it melmøl

    Opbevaring af mel, gryn og kerner

    Jeg hedder Louise, jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Læs mere…

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb blomster hos Euroflorist med 10 % i rabat. Brug rabatkoden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her