
Denne lækre salsa er super nem at lave og kræver kun få ingredienser. Den er perfekt til en lille mexicansk aften med tortillas, tacos osv. Jeg har tilsat chiliflager, og her kan man tilsætte mere, hvis man gerne vil have den skal være stærkere. Vi brugte salsaen i nogle lækre bløde tacos med pulled kalkun. Det var så godt!
Tomatsalsa
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplanIngredienser
- 5 tomater
- 1 lille rødløg
- 1 spsk olivenolie
- 1-2 tsk chiliflager
- 2 fed hvidløg
Sådan gør du
- Skær tomater og rødløg i tern.
- Bland tomattern og hakket rødløg med olivenolie, chiliflager og presset hvidløg.
- Lad gerne salsaen stå og trække lidt tid i køleskabet.
Dine egne noter
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 portion | Kalorier: 281 kcal | Kulhydrater: 35 g | Protein: 7 g | Fedt: 15 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skriv et svar