• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad

    Pulled Chicken

    Udgivet: jun 27, 2014 · Opdateret: maj 15, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    Pulled chicken

    Endelig fik jeg taget mig sammen til at få afprøvet Pulled Chicken. Jeg er helt vild med Pulled Pork, så det har længe stået på min liste, at jeg skulle afprøve kyllingeversionen også. Pulled Chicken er ikke nær så omfattende at lave som Pulled Pork, i hvert fald ikke denne opskrift.

    Kyllingen skal nemlig kun have 3 timer i ovnen før den er færdig. Den har dog godt af at stå og trække lidt i marinaden i nogle timer inden den kommer i ovnen. Men det er ikke yderst nødvendigt.

    Da Pulled Chicken er lavet af kyllingefilet er det også en ganske fedtfattig opskrift. Du kan enten vælge at spise din Pulled Chicken i lækre burgerboller med hjemmelavet coleslaw, eller du kan servere den med hjemmelavede tortilla wraps (eller købte), ligesom jeg gjorde. Det var super lækkert!

    ikon piskeris Chestnut

    Pulled Chicken

    5 personer
    Forb. tid 3 t 30 min
    Samlet tid 3 t 30 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 3 kyllingefileter

    Marinade

    • 2 spsk ketchup
    • 4 spsk olivenolie
    • 1 spsk honning
    • 1 spsk hvidvinseddike
    • 2 tsk salt
    • 1 tsk tørret løg/løgpulver
    • 2 tsk hvidløgspulver
    • 1 spsk paprika
    • 1 tsk liquid smoke valgfri

    1 portion barbecue sauce

      Sådan gør du
       

      • Bland alle ingredienserne til marinaden sammen.
      • Placer kyllingefileterne ovenpå et stykke sølvpapir og nede i et ovnfast fad.
      • Hæld marinaden over kyllingefileterne og fordel marinaden over det hele.
      • Luk sølvpapiret tæt omkring kyllingen og stil den i køleskabet i nogle timer og eventuelt natten over. Hvis du ikke har tid springer du bare videre til næste trin.
      • Sæt kyllingen i ovnen ved 150 grader i 15 minutter, skru herefter ned til 110 grader og lad kyllingen stå i ovnen i 3 timer.
      • Efter de 3 timer tages kyllingen ud af ovnen og over på et fad hvor du nu kan trække kødet fra hinanden med to gafler. Hæld eventuelt lidt hjemmelavet barbecuesauce over kyllingen efter den er trukket.
      • Server i lækre burgerboller med hjemmelavet coleslaw, eller med hjemmelavede tortilla wraps (eller købte).

      Dine egne noter

      Klik her for at tilføje dine egne noter

      Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

      Servering: 1 person | Kalorier: 278 kcal | Kulhydrater: 6 g | Protein: 29 g | Fedt: 15 g
      Bedøm denne opskrift:
      4.5 fra 12 stemmer
      Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
      Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
      Pulled Chicken (1)
      Pulled Chicken (2)
      Pulled Chicken (3)
      Pulled Chicken (5)
      Pulled Chicken (6)
      « Hindbærsorbet
      På besøg hos Bonduelle »

      Læserinteraktioner

      Kommentarer

      1. Anette

        juni 11, 2022 at 7:18 pm

        5 stars
        Super nem opskrift - og virkelig skøn marinade, som jeg er sikker på også kan bruges til mange andre ting.
        Dejlig smag - og kødet bliver virkelig saftigt og lækkert.
        Man kan jo altid selv justere hvis den ønskes mere spicy - jeg har fx tilføjet lidt chilikrydderi.

        Svar
        • Louise Dam

          juni 13, 2022 at 10:43 am

          Dejligt du kunne bruge opskriften. Det er også en af mine favoritter.

          Svar
      2. Signe

        april 05, 2022 at 11:21 am

        Bliver det tørt? Kylling har jo ikke fedt på samme måde som svin har.

        Svar
        • Louise Dam

          april 06, 2022 at 9:49 am

          Nej, jeg synes bestemt ikke det bliver tørt fordi man har masser af lækker marinade på kyllingen. Derudover kan man også blande det med lidt barbecuesauce når det er færdigt.

          Svar
      3. Tanja

        august 14, 2021 at 3:30 pm

        Så nemt og nu står det i ovnen de næste 3 timer - glæder mig meget. Kan man lave det og spise det over er par dage på madpakken uden problemer ?

        Svar
        • Louise Dam

          august 18, 2021 at 1:53 pm

          Hej Tanja
          Skønt at høre! Ja, det kan du sagtens! Det kan sagtens holde et par dage i køleskabet uden nogle problemer.
          Hilsen Louise

          Svar
          • Louise hjermov

            marts 26, 2022 at 11:11 pm

            5 stars
            Kan det fryses?

            Svar
            • Louise Dam

              april 06, 2022 at 9:50 am

              Ja, det kan det sagtens :-)

              Svar
      4. Dorte Danielsen

        juli 27, 2021 at 8:20 am

        5 stars
        Rigtig god og nemt🙏👏🏻😍

        Svar
        • Louise Dam

          august 02, 2021 at 10:17 pm

          Skønt at høre! :-)

          Svar
      5. Lena Dalibey

        oktober 03, 2020 at 11:09 am

        Jeg bruger altid en stegepose, det er nemt og mere miljøvenligt end sølvpapir 🤗

        Svar
        • Louise Dam

          oktober 06, 2020 at 11:37 am

          Rigtig god idé. Eller man kan bruge en stegeso er jeg ret sikker på. Det er med at få mindsket brugen af sølvpapir så meget som muligt.

          Svar
      6. Annette

        september 11, 2020 at 2:47 pm

        Hej
        Kan den laves i stegeso uden staniol?

        Svar
        • Louise Dam

          september 17, 2020 at 1:11 pm

          Det vil jeg tro man sagtens kan :-) Det er jo også meget bedre for miljøet.

          Svar
      7. Zoee Erlandsen

        maj 30, 2020 at 1:34 pm

        Super lækkert 😍
        Jeg bruger en ultra pro fra Tupperware, så behøver man ikke bruge stanniol.

        Svar
        • Louise Dam

          juni 03, 2020 at 9:39 am

          Super smart - den har min mor også og er ret glad for :)

          Svar
      8. Britt

        december 14, 2019 at 10:31 am

        Har prøvet opskriften. Superlækkert, men kan man bruge bagepapir i stedet for sølvpapir?

        Svar
        • Louise Dam

          december 14, 2019 at 4:43 pm

          Det kan jeg faktisk ikke huske om jeg har prøvet. Men det burde man godt kunne. Det er også bedre for miljøet!

          Svar
      9. Mette Frimann

        august 23, 2019 at 7:30 pm

        Hvor ser det nemt og lækkert ud!! Jeg har planer om at bruge den til en middag i morgen aften.
        En ting i opskriften jeg er i tvivl om er: Skal fileterne steges i ovnen med eller uden sølvpapir?

        Vh. Mette

        Svar
        • Louise Dam

          august 24, 2019 at 3:25 pm

          Med sølvpapiret på 😊

          Svar
      « Ældre kommentarer

      Skriv et svar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

      Vurdering af opskriften




      Primær Sidebar

      Louise

      Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

      Mere om mig →

      NYE OPSKRIFTER

      • Vegetarisk hoensesalat
        Vegetarisk hønsesalat
      • Paaske islagkage
        Påske islagkage
      • Oreo is
        Oreo is
      • Cashew chicken
        Cashew chicken
      • Sproede foraarsruller i airfryer
        Forårsruller i airfryer
      • Kylling i groen karry
        Kylling i grøn karry

      POPULÆRE OPSKRIFTER

      • Gulerodskage med floedeosteglasur
        Gulerodskage med ostecreme
      • Syltede rødløg
        Syltede rødløg
      • Bananpandekager
        Bananpandekager
      • Dahl opskrift
        Indisk dahl
      • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
        Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
      • Bagekartofler opskrift
        Bagekartofler

      Tilmelding til mit nyhedsbrev

      Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

      Footer

      Copyright

      Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

      For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

      Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

      Footer

      ↑ Til toppen


      Om

      Råvareindeks

      Kontakt

      Privatlivspolitik


      Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

      X
      Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
      Køb airfryer her