
Pulled Chicken
2-3 personer
Forberedelsestid:
Ingredienser
3 kyllingefileter
Marinade
2 spsk ketchup
4 spsk olivenolie
1 spsk honning
1 spsk hvidvinseddike
2 tsk salt
1 tsk tørret løg/løgpulver
2 tsk hvidløgspulver
1 spsk paprika
1 tsk liquid smoke (valgfri)
1 portion barbecue sauce
1. Bland alle ingredienserne til marinaden sammen.
2. Placer kyllingefileterne ovenpå et stykke sølvpapir og nede i et ovnfast fad.
3. Hæld marinaden over kyllingefileterne og fordel marinaden over det hele.
4. Luk sølvpapiret tæt omkring kyllingen og stil den i køleskabet i nogle timer og eventuelt natten over. Hvis du ikke har tid springer du bare videre til næste trin.
5. Sæt kyllingen i ovnen ved 150 grader i 15 minutter, skru herefter ned til 110 grader og lad kyllingen stå i ovnen i 3 timer.
6. Efter de 3 timer tages kyllingen ud af ovnen og over på et fad hvor du nu kan trække kødet fra hinanden med to gafler. Hæld eventuelt lidt hjemmelavet barbecuesauce over kyllingen efter den er trukket.
7. Server i lækre burgerboller med hjemmelavet coleslaw, eller med hjemmelavede tortilla wraps (eller købte).
2. Placer kyllingefileterne ovenpå et stykke sølvpapir og nede i et ovnfast fad.
3. Hæld marinaden over kyllingefileterne og fordel marinaden over det hele.
4. Luk sølvpapiret tæt omkring kyllingen og stil den i køleskabet i nogle timer og eventuelt natten over. Hvis du ikke har tid springer du bare videre til næste trin.
5. Sæt kyllingen i ovnen ved 150 grader i 15 minutter, skru herefter ned til 110 grader og lad kyllingen stå i ovnen i 3 timer.
6. Efter de 3 timer tages kyllingen ud af ovnen og over på et fad hvor du nu kan trække kødet fra hinanden med to gafler. Hæld eventuelt lidt hjemmelavet barbecuesauce over kyllingen efter den er trukket.
7. Server i lækre burgerboller med hjemmelavet coleslaw, eller med hjemmelavede tortilla wraps (eller købte).





//Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//
Jeg bruger altid en stegepose, det er nemt og mere miljøvenligt end sølvpapir 🤗
Rigtig god idé. Eller man kan bruge en stegeso er jeg ret sikker på. Det er med at få mindsket brugen af sølvpapir så meget som muligt.
Hej
Kan den laves i stegeso uden staniol?
Det vil jeg tro man sagtens kan :-) Det er jo også meget bedre for miljøet.
Super lækkert 😍
Jeg bruger en ultra pro fra Tupperware, så behøver man ikke bruge stanniol.
Super smart - den har min mor også og er ret glad for :)
Har prøvet opskriften. Superlækkert, men kan man bruge bagepapir i stedet for sølvpapir?
Det kan jeg faktisk ikke huske om jeg har prøvet. Men det burde man godt kunne. Det er også bedre for miljøet!
Hvor ser det nemt og lækkert ud!! Jeg har planer om at bruge den til en middag i morgen aften.
En ting i opskriften jeg er i tvivl om er: Skal fileterne steges i ovnen med eller uden sølvpapir?
Vh. Mette
Med sølvpapiret på 😊