Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Pulled Chicken

Udgivet: 27. jun 2014 · Opdateret: 15. maj 2021

Pulled chicken

Endelig fik jeg taget mig sammen til at få afprøvet Pulled Chicken. Jeg er helt vild med Pulled Pork, så det har længe stået på min liste, at jeg skulle afprøve kyllingeversionen også. Pulled Chicken er ikke nær så omfattende at lave som Pulled Pork, i hvert fald ikke denne opskrift.

Kyllingen skal nemlig kun have 3 timer i ovnen før den er færdig. Den har dog godt af at stå og trække lidt i marinaden i nogle timer inden den kommer i ovnen. Men det er ikke yderst nødvendigt.

Da Pulled Chicken er lavet af kyllingefilet er det også en ganske fedtfattig opskrift. Du kan enten vælge at spise din Pulled Chicken i lækre burgerboller med hjemmelavet coleslaw, eller du kan servere den med hjemmelavede tortilla wraps (eller købte), ligesom jeg gjorde. Det var super lækkert!

piskeris Grullo

Pulled Chicken

4.60 fra 15 stemmer
Justér antalJustér antal: 5 personer
Forb. tid 3 timer t 30 minutter min
Samlet tid 3 timer t 30 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 3 kyllingefileter

Marinade

  • 2 spsk ketchup
  • 4 spsk (reklamelink)olivenolie
  • 1 spsk (reklamelink)honning
  • 1 spsk (reklamelink)hvidvinseddike
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk tørret løg/løgpulver
  • 2 tsk (reklamelink)hvidløgspulver
  • 1 spsk paprika
  • 1 tsk liquid smoke, valgfri

1 portion barbecue sauce

Sådan gør du
 

  • Bland alle ingredienserne til marinaden sammen.
  • Placer kyllingefileterne ovenpå et stykke sølvpapir og nede i et ovnfast fad.
  • Hæld marinaden over kyllingefileterne og fordel marinaden over det hele.
  • Luk sølvpapiret tæt omkring kyllingen og stil den i køleskabet i nogle timer og eventuelt natten over. Hvis du ikke har tid springer du bare videre til næste trin.
  • Sæt kyllingen i ovnen ved 150 grader i 15 minutter, skru herefter ned til 110 grader og lad kyllingen stå i ovnen i 3 timer.
  • Efter de 3 timer tages kyllingen ud af ovnen og over på et fad hvor du nu kan trække kødet fra hinanden med to gafler. Hæld eventuelt lidt hjemmelavet barbecuesauce over kyllingen efter den er trukket.
  • Server i lækre burgerboller med hjemmelavet coleslaw, eller med hjemmelavede tortilla wraps (eller købte).

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 278 kcal | Kulhydrater: 6 g | Protein: 29 g | Fedt: 15 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Pulled Chicken (1)
Pulled Chicken (2)
Pulled Chicken (3)
Pulled Chicken (5)
Pulled Chicken (6)

Kommentarer

  1. Anette skriver

    juni 11, 2022 at 7:18 pm

    5 stars
    Super nem opskrift - og virkelig skøn marinade, som jeg er sikker på også kan bruges til mange andre ting.
    Dejlig smag - og kødet bliver virkelig saftigt og lækkert.
    Man kan jo altid selv justere hvis den ønskes mere spicy - jeg har fx tilføjet lidt chilikrydderi.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juni 13, 2022 at 10:43 am

      Dejligt du kunne bruge opskriften. Det er også en af mine favoritter.

      Svar
  2. Signe skriver

    april 05, 2022 at 11:21 am

    Bliver det tørt? Kylling har jo ikke fedt på samme måde som svin har.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      april 06, 2022 at 9:49 am

      Nej, jeg synes bestemt ikke det bliver tørt fordi man har masser af lækker marinade på kyllingen. Derudover kan man også blande det med lidt barbecuesauce når det er færdigt.

      Svar
  3. Tanja skriver

    august 14, 2021 at 3:30 pm

    Så nemt og nu står det i ovnen de næste 3 timer - glæder mig meget. Kan man lave det og spise det over er par dage på madpakken uden problemer ?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 18, 2021 at 1:53 pm

      Hej Tanja
      Skønt at høre! Ja, det kan du sagtens! Det kan sagtens holde et par dage i køleskabet uden nogle problemer.
      Hilsen Louise

      Svar
      • Louise hjermov skriver

        marts 26, 2022 at 11:11 pm

        5 stars
        Kan det fryses?

        Svar
        • Louise Dam skriver

          april 06, 2022 at 9:50 am

          Ja, det kan det sagtens :-)

          Svar
  4. Dorte Danielsen skriver

    juli 27, 2021 at 8:20 am

    5 stars
    Rigtig god og nemt🙏👏🏻😍

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 02, 2021 at 10:17 pm

      Skønt at høre! :-)

      Svar
  5. Lena Dalibey skriver

    oktober 03, 2020 at 11:09 am

    Jeg bruger altid en stegepose, det er nemt og mere miljøvenligt end sølvpapir 🤗

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 06, 2020 at 11:37 am

      Rigtig god idé. Eller man kan bruge en stegeso er jeg ret sikker på. Det er med at få mindsket brugen af sølvpapir så meget som muligt.

      Svar
  6. Annette skriver

    september 11, 2020 at 2:47 pm

    Hej
    Kan den laves i stegeso uden staniol?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 17, 2020 at 1:11 pm

      Det vil jeg tro man sagtens kan :-) Det er jo også meget bedre for miljøet.

      Svar
  7. Zoee Erlandsen skriver

    maj 30, 2020 at 1:34 pm

    Super lækkert 😍
    Jeg bruger en ultra pro fra Tupperware, så behøver man ikke bruge stanniol.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juni 03, 2020 at 9:39 am

      Super smart - den har min mor også og er ret glad for :)

      Svar
  8. Britt skriver

    december 14, 2019 at 10:31 am

    Har prøvet opskriften. Superlækkert, men kan man bruge bagepapir i stedet for sølvpapir?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      december 14, 2019 at 4:43 pm

      Det kan jeg faktisk ikke huske om jeg har prøvet. Men det burde man godt kunne. Det er også bedre for miljøet!

      Svar
  9. Mette Frimann skriver

    august 23, 2019 at 7:30 pm

    Hvor ser det nemt og lækkert ud!! Jeg har planer om at bruge den til en middag i morgen aften.
    En ting i opskriften jeg er i tvivl om er: Skal fileterne steges i ovnen med eller uden sølvpapir?

    Vh. Mette

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 24, 2019 at 3:25 pm

      Med sølvpapiret på 😊

      Svar
  10. Louise skriver

    februar 03, 2019 at 2:39 pm

    Åhrrr det er så godt. Og mega nemt. Klaskede lige det hele sammen inden jeg gik i seng i går, så de kunne marinere hele natten.
    Har en and I fryseren som jeg aldrig fik brugt til Mortens aften. Kan man lave den til pulled and mon? Og har du evt. en god opskrift?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 05, 2019 at 8:07 pm

      Dejligt at høre! Ja, man kan helt sikkert lave pulled duck/and. Det har jeg nemlig fået adskillige gange. Men jeg har faktisk ikke selv fået det afprøvet, så her må jeg desværre sende dig på Google for at lede efter en opskrift et andet sted.

      Svar
  11. Sofia skriver

    januar 14, 2019 at 2:42 pm

    Hej
    Laver 2 kyllinger bryster og de er meget store tænker du så stadigvæk at det skal have samme tid i ovenen ?
    Mvh Sofia

    Svar
    • Louise Dam skriver

      januar 14, 2019 at 6:38 pm

      Hvis de er meget tykke i forhold til almindelig kyllingebryster kan det godt være du skal give dem lidt ekstra tid.

      Svar
  12. Sofia skriver

    januar 12, 2019 at 10:11 pm

    Hej:)
    Er det bare 3 stk kyllinge bryster der skal bruges?
    Hvis man nu ikke er så vild med pulver løg og hvidløg, kam man så ikke undvære det? Også erstatte det med frisk hvidløg
    Mvh Sofia 😊

    Svar
    • Louise Dam skriver

      januar 14, 2019 at 6:36 pm

      Hej Sofia
      Ja, det er det. Vil tro du sagtens kan bruge frisk hvidløg istedet for.

      Svar
  13. Jonas skriver

    april 07, 2018 at 9:39 am

    Tror du man kan bruge kyllingelår/bryst m. ben i stedet, og måske det skal have lidt længere tid/højere temperatur? Har ihvertfald tænkt mig at prøve da jeg ikke lige har fileter i huset.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      april 11, 2018 at 6:26 pm

      Ja, det tror jeg sagtens. Jeg laver indimellem kyllingelår og så fjerner kødet fra benene og bruger det i pitabrød, på pizza osv. Da der er fedt i skindet bliver det mere saftigt og falder mere fra hindanden end brystet.

      Svar
  14. Bitten skriver

    januar 19, 2018 at 10:02 am

    Hej louise

    Kan man lave det dagen før ?
    blot det tørt hvis man opvarmer det dagen efter ?

    mvh Bitten

    Svar
    • Louise Dam skriver

      januar 19, 2018 at 12:05 pm

      Nej, det synes jeg ikke det gør.

      Svar
  15. Klaus skriver

    december 14, 2017 at 8:10 pm

    Super lækkert resultat din opskrift gav. Den ramte virkelig plet hos min kone og børn. Jeg serverede det med taco skaller, salat, pommes frites og hjemmelavet cremefraiche dressing. Virkelig lækkert 😊 Tak for en god opskrift 😊

    Svar
    • Louise Dam skriver

      december 23, 2017 at 11:06 pm

      Det lyder også utrolig lækkert!

      Svar
  16. Anne F skriver

    juli 02, 2017 at 7:53 am

    Sætter du kyllingen i ovnen, hvor staniolet stadig er pakket omkring kødet, eller skal der være åbent?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juli 05, 2017 at 4:49 pm

      Staniolen skal blive på :-)

      Svar
  17. Trine Keren skriver

    maj 19, 2017 at 6:05 pm

    Hej Louise!
    Jeg har lavet denne opskrift fra din blog mange gange - jeg bruger dog frisk hvidløg (et par fed til dobbelt portion) og et frisk småtskåret løg i stedet for pulverudgaverne) samt røget chili fra dåse. Men opskriften er virkelig god og alle ingredienserne har man i huset. Har serveret til gæster flere gange og de beder altid om opskriften :)
    Er endnu engang ved at gøre klar så det kan stå natten over i køleskabet - super god opskrift :)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 21, 2017 at 1:21 pm

      Dejligt at høre :-)

      Svar
  18. Manette skriver

    januar 21, 2017 at 10:43 am

    Super god opskrift med lækker marinade! Jeg lavede lige et par ridser i kyllingebrysterne, så marinaden kunne trænge helt ind.
    Tusind tak for god opskrift!;)

    Svar
  19. Emma skriver

    december 29, 2016 at 1:53 pm

    Hej,
    Tror du man kan lave det i en stegeso? :D

    Svar
    • Louise Dam skriver

      december 29, 2016 at 11:12 pm

      Ja det tror jeg faktisk godt man kan.

      Svar
      • Emma skriver

        december 30, 2016 at 11:24 am

        Tak for svar! Det prøver jeg :D Det ser vildt lækkert ud :)

        Svar
  20. Dorthe skriver

    maj 18, 2016 at 4:34 pm

    Varm luft eller ej?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 20, 2016 at 12:57 pm

      Jeg bruger ikke varmluft.

      Svar
  21. Sascha Saabye Gravesen skriver

    februar 25, 2016 at 2:36 pm

    Skal ovnen være forvarmet eller kold, når det sættes ind? :-)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 25, 2016 at 10:30 pm

      Den skal være forvarmet :-)

      Svar
  22. Jannick skriver

    juli 28, 2015 at 5:56 pm

    Kan man bruge en stegepose i stedet for stanniol?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juli 28, 2015 at 8:29 pm

      Jeg har ikke selv prøvet det, men det kan man nok godt.

      Svar
  23. Sune skriver

    marts 22, 2015 at 10:15 am

    Lækkert tak, nu lavet 3 gange på 2 uger :)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 23, 2015 at 10:11 pm

      Fantastisk! Jeg er også vild med den :-)

      Svar
  24. Christina skriver

    januar 10, 2015 at 8:06 pm

    Mums det var lækkert...

    Kom sirup i stedet for honning, da jeg har en lille dreng der ikke må få honning. Men nøj hvor var det lækkert.

    Til fik vi coleslaw og grønkålssalat m granatæbler, æbletern og nødder.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      januar 11, 2015 at 7:03 pm

      Godt I kunne lide det! Det lyder også lækkert med tilbehøret :-)

      Svar
  25. Nikolaj skriver

    november 27, 2014 at 2:06 pm

    Hej, tilbereder du også i staniolen eller hvordan? :-)
    Vh

    Svar
    • Louise Dam skriver

      november 27, 2014 at 7:48 pm

      Hej Nikolaj

      Ja det gør jeg :-)

      Svar
4.60 from 15 votes (12 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.