• Gå direkte til primær navigation
  • Gå direkte til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Louises Madblog

  • Startside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Videoopskrifter
    • Ingredienser
    • Morgenmad & Brunch
    • Frokost
    • Forretter
    • Hovedretter / Aftensmad
      • Fjerkræ
      • Oksekød
      • Svinekød
      • Fisk
      • Suppe
      • Vegetarisk
      • Pastaretter
      • Simreretter
      • Sunde retter
    • Tilbehør
      • Brød
      • Salat
      • Saucer & dressinger
      • Tærter
    • Desserter, kager og andre søde sager
      • Cookies og Småkager
      • Gærkager, Søde brød, Lagkager og Pandekager
      • Is og andre desserter
      • Skærekager, Brownies og Muffins
      • Søde Tærter
      • Sunde desserter og kager
      • Tørkager, kugler, barer, karameller og konfekt
  • Rejser
    • Marokko
    • Japan
    • Thailand
    • USA
    • Italien
    • London
    • Berlin
    • Helsingborg
    • Malmø
    • Dresden
    • Aarhus
  • Kontakt
    • Kontaktformular
    • Om mig
    • Samarbejde og muligheder
    • Louises Madblog i pressen
  • Støt bloggen
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
Hjem » Hovedretter / Aftensmad » Fjerkræ » Pulled Chicken

Pulled Chicken

Kategorier: Favoritopskrift/ Fjerkræ

Print Friendly, PDF & Email
Pulled Chicken
3.8 (76.36%) 22 votes
opskrift på hjemmelavet Pulled Chicken
Endelig fik jeg taget mig sammen til at få afprøvet Pulled Chicken. Jeg er helt vild med Pulled Pork, så det har længe stået på min liste, at jeg skulle afprøve kyllingeversionen også. Pulled Chicken er ikke nær så omfattende at lave som Pulled Pork, i hvert fald ikke denne opskrift. Kyllingen skal nemlig kun have 3 timer i ovnen før den er færdig. Den har dog godt af at stå og trække lidt i marinaden i nogle timer inden den kommer i ovnen. Men det er ikke yderst nødvendigt. Da Pulled Chicken er lavet af kyllingefilet er det også en ganske fedtfattig opskrift. Du kan enten vælge at spise din Pulled Chicken i lækre burgerboller med hjemmelavet coleslaw, eller du kan servere den med hjemmelavede tortilla wraps (eller købte), ligesom jeg gjorde. Det var super lækkert!

Pulled Chicken

2-3 personer
Forberedelsestid: 3,5 time

Ingredienser
3 kyllingefileter

Marinade
2 spsk ketchup
4 spsk olivenolie
1 spsk honning
1 spsk hvidvinseddike
2 tsk salt
1 tsk tørret løg/løgpulver
2 tsk hvidløgspulver
1 spsk paprika
1 tsk liquid smoke (valgfri)

1 portion barbecue sauce


Fremgangsmåde
1. Bland alle ingredienserne til marinaden sammen.
2. Placer kyllingefileterne ovenpå et stykke sølvpapir og nede i et ovnfast fad.
3. Hæld marinaden over kyllingefileterne og fordel marinaden over det hele.
4. Luk sølvpapiret tæt omkring kyllingen og stil den i køleskabet i nogle timer og eventuelt natten over. Hvis du ikke har tid springer du bare videre til næste trin.
5. Sæt kyllingen i ovnen ved 150 grader i 15 minutter, skru herefter ned til 110 grader og lad kyllingen stå i ovnen i 3 timer.
6. Efter de 3 timer tages kyllingen ud af ovnen og over på et fad hvor du nu kan trække kødet fra hinanden med to gafler. Hæld eventuelt lidt hjemmelavet barbecuesauce over kyllingen efter den er trukket.
7. Server i lækre burgerboller med hjemmelavet coleslaw, eller med hjemmelavede tortilla wraps (eller købte).



Pulled Chicken (1)Pulled Chicken (2)Pulled Chicken (3)Pulled Chicken (5)Pulled Chicken (6)

//Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//

Tweet
Share
Pin2
Share6
+1
8 Shares

af Louise Dam Ingredienser: Kylling

Previous Post: « Hindbærsorbet
Next Post: Nem koldskål med æg og tykmælk »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Louise

    3. februar 2019 ved 14:39

    Åhrrr det er så godt. Og mega nemt. Klaskede lige det hele sammen inden jeg gik i seng i går, så de kunne marinere hele natten.
    Har en and I fryseren som jeg aldrig fik brugt til Mortens aften. Kan man lave den til pulled and mon? Og har du evt. en god opskrift?

    Svar
    • Louise Dam

      5. februar 2019 ved 20:07

      Dejligt at høre! Ja, man kan helt sikkert lave pulled duck/and. Det har jeg nemlig fået adskillige gange. Men jeg har faktisk ikke selv fået det afprøvet, så her må jeg desværre sende dig på Google for at lede efter en opskrift et andet sted.

      Svar
  2. Sofia

    14. januar 2019 ved 14:42

    Hej
    Laver 2 kyllinger bryster og de er meget store tænker du så stadigvæk at det skal have samme tid i ovenen ?
    Mvh Sofia

    Svar
    • Louise Dam

      14. januar 2019 ved 18:38

      Hvis de er meget tykke i forhold til almindelig kyllingebryster kan det godt være du skal give dem lidt ekstra tid.

      Svar
  3. Sofia

    12. januar 2019 ved 22:11

    Hej:)
    Er det bare 3 stk kyllinge bryster der skal bruges?
    Hvis man nu ikke er så vild med pulver løg og hvidløg, kam man så ikke undvære det? Også erstatte det med frisk hvidløg
    Mvh Sofia 😊

    Svar
    • Louise Dam

      14. januar 2019 ved 18:36

      Hej Sofia
      Ja, det er det. Vil tro du sagtens kan bruge frisk hvidløg istedet for.

      Svar
  4. Jonas

    7. april 2018 ved 09:39

    Tror du man kan bruge kyllingelår/bryst m. ben i stedet, og måske det skal have lidt længere tid/højere temperatur? Har ihvertfald tænkt mig at prøve da jeg ikke lige har fileter i huset.

    Svar
    • Louise Dam

      11. april 2018 ved 18:26

      Ja, det tror jeg sagtens. Jeg laver indimellem kyllingelår og så fjerner kødet fra benene og bruger det i pitabrød, på pizza osv. Da der er fedt i skindet bliver det mere saftigt og falder mere fra hindanden end brystet.

      Svar
  5. Bitten

    19. januar 2018 ved 10:02

    Hej louise

    Kan man lave det dagen før ?
    blot det tørt hvis man opvarmer det dagen efter ?

    mvh Bitten

    Svar
    • Louise Dam

      19. januar 2018 ved 12:05

      Nej, det synes jeg ikke det gør.

      Svar
  6. Klaus

    14. december 2017 ved 20:10

    Super lækkert resultat din opskrift gav. Den ramte virkelig plet hos min kone og børn. Jeg serverede det med taco skaller, salat, pommes frites og hjemmelavet cremefraiche dressing. Virkelig lækkert 😊 Tak for en god opskrift 😊

    Svar
    • Louise Dam

      23. december 2017 ved 23:06

      Det lyder også utrolig lækkert!

      Svar
  7. Anne F

    2. juli 2017 ved 07:53

    Sætter du kyllingen i ovnen, hvor staniolet stadig er pakket omkring kødet, eller skal der være åbent?

    Svar
    • Louise Dam

      5. juli 2017 ved 16:49

      Staniolen skal blive på :-)

      Svar
  8. Trine Keren

    19. maj 2017 ved 18:05

    Hej Louise!
    Jeg har lavet denne opskrift fra din blog mange gange – jeg bruger dog frisk hvidløg (et par fed til dobbelt portion) og et frisk småtskåret løg i stedet for pulverudgaverne) samt røget chili fra dåse. Men opskriften er virkelig god og alle ingredienserne har man i huset. Har serveret til gæster flere gange og de beder altid om opskriften :)
    Er endnu engang ved at gøre klar så det kan stå natten over i køleskabet – super god opskrift :)

    Svar
    • Louise Dam

      21. maj 2017 ved 13:21

      Dejligt at høre :-)

      Svar
  9. Manette

    21. januar 2017 ved 10:43

    Super god opskrift med lækker marinade! Jeg lavede lige et par ridser i kyllingebrysterne, så marinaden kunne trænge helt ind.
    Tusind tak for god opskrift!;)

    Svar
  10. Emma

    29. december 2016 ved 13:53

    Hej,
    Tror du man kan lave det i en stegeso? :D

    Svar
    • Louise Dam

      29. december 2016 ved 23:12

      Ja det tror jeg faktisk godt man kan.

      Svar
      • Emma

        30. december 2016 ved 11:24

        Tak for svar! Det prøver jeg :D Det ser vildt lækkert ud :)

        Svar
  11. Dorthe

    18. maj 2016 ved 16:34

    Varm luft eller ej?

    Svar
    • Louise Dam

      20. maj 2016 ved 12:57

      Jeg bruger ikke varmluft.

      Svar
  12. Sascha Saabye Gravesen

    25. februar 2016 ved 14:36

    Skal ovnen være forvarmet eller kold, når det sættes ind? :-)

    Svar
    • Louise Dam

      25. februar 2016 ved 22:30

      Den skal være forvarmet :-)

      Svar
  13. Jannick

    28. juli 2015 ved 17:56

    Kan man bruge en stegepose i stedet for stanniol?

    Svar
    • Louise Dam

      28. juli 2015 ved 20:29

      Jeg har ikke selv prøvet det, men det kan man nok godt.

      Svar
  14. Sune

    22. marts 2015 ved 10:15

    Lækkert tak, nu lavet 3 gange på 2 uger :)

    Svar
    • Louise Dam

      23. marts 2015 ved 22:11

      Fantastisk! Jeg er også vild med den :-)

      Svar
  15. Christina

    10. januar 2015 ved 20:06

    Mums det var lækkert…

    Kom sirup i stedet for honning, da jeg har en lille dreng der ikke må få honning. Men nøj hvor var det lækkert.

    Til fik vi coleslaw og grønkålssalat m granatæbler, æbletern og nødder.

    Svar
    • Louise Dam

      11. januar 2015 ved 19:03

      Godt I kunne lide det! Det lyder også lækkert med tilbehøret :-)

      Svar
  16. Nikolaj

    27. november 2014 ved 14:06

    Hej, tilbereder du også i staniolen eller hvordan? :-)
    Vh

    Svar
    • Louise Dam

      27. november 2014 ved 19:48

      Hej Nikolaj

      Ja det gør jeg :-)

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Nye opskrifter

Bearnasiesauce sous vide

Hjemmelavet bearnaisesauce (sous vide)

Sous vide

Alt du bør vide om ‘sous vide’

Stuvet hvidkål

Stuvet hvidkål

Buddha Bowl med butternut squash og peanutdressing

Buddha Bowl med butternut squash og peanutdressing

Syltede rødbeder

Syltede rødbeder

Broccolitoast

Broccolitoast

POPULÆRE OPSKRIFTER

    De lækreste fastelavnsboller med creme
    Bananpandekager
    Saltmandler
    Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller
    Chokolademousse
    Spidskålssalat

Gå aldrig glip af en opskrift

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails med opskrifter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Cookie- og privatlivspolitik

COPYRIGHT © 2010-2018 - Louises Madblog - Louise Dam - CVR 35614788

Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik.
X
Køb blomster hos Euroflorist med 10 % i rabat! Brug rabatkoden LOUISEMAD10 (reklamelink)
Klik her