
Coleslaw er super en super lækker salat som kan serveres til mange forskellige typer kød. Da der både er hvidkål og gulerødder i er det også en salat der mætter godt.
Coleslaw
2 personer
Forberedelsestid: 30 min
Ingredienser
¼ stort hvidkål (ca. 300 g)
4 gulerødder (ca. 200 g)
1 ½ dl fromage frais
1 spsk mayonaise
2 tsk sukker
1-1 ½ spsk balsamico (evt. æble)
Salt & peber
1. Bland en dressing af fromage frais, mayonaise, sukker, balsamico og salt og peber.
2. Snit hvidkålen så fint du kan og riv gulerødderne grodt.
3. Bland det hele godt sammen og lad det gerne stå og trække i køleskabet i et par timer inden servering.

Skrevet af: Louise DamKategori: Tilbehør
Har lige lavet pulled pork med din coleslaw opskrift, vrikelig lækker. Dog havde vi ikke fromage frais, men brugte skyr i stedet for, det fungerede også godt...
Har i øvrigt linket til din blog i mit indlæg om savannah aftenen :)
Hej Anita
Godt du kunne bruge opskriften. Man kan sikkert både bruge skyr, fromage frais, græsk yoghurt osv. til opskriften.
Hej Louise, tricket med coleslaw er, at man skal vride, trykke, ja faktisk mase kålen og gulerødderne i dressingen, altså virkelig ælte det sammen. Så bliver coleslawen helt fantastisk. Jeg bruger for øvrigt altid græsk yoghurt, sukker, salt og peber samt masser af krydderurter (dild, persille, purløg).
YUM! Pulled pork og coleslaw går man aldrig galt i byen med - det er bare det bedste :D Herhjemme bliver coleslaw altid med lækre danske spidskål om sommeren og et lille nip spidskommen, det er godt :)
Jeg må da også lige få det afprøvet med spidskål. Og ja, det er da bare vildt lækkert!
Hej. Spidskål er lettere at arbejde med. Ikke så hårdt at skære i. Den bruger jeg selv.
Det gør jeg også selv nogle gange :-)