Spidskål er et grønt, aflangt kål, der er i sæson fra maj til august. Rent faktisk kan spidskål både være grønt og rødt - ligesom med almindelig hvidkål og rødkål.
Jeg elsker især at spise det om sommeren. Når vi alligevel har gang i grillen, nyder vi, at vi kan smide et halvt eller kvart på grillen. Det smager super godt, og så er det rart at tilberede det på en anden måde, end så meget andet kål.
Man kan vælge at koge det eller servere det råt i salater.
Her kan du finde en masse opskrifter på særligt salater, der alle sammen indeholder spidskål.
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.
For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.
Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.
Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
|