• Gå direkte til primær navigation
  • Skip to main content
  • Gå direkte til primær sidebar

Louises Madblog

  • Startside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Videoopskrifter
    • Ingredienser
    • Morgenmad & Brunch
    • Frokost
    • Forretter
    • Hovedretter-Aftensmad
      • Fjerkræ
      • Oksekød
      • Svinekød
      • Fisk
      • Suppe
      • Vegetarisk
      • Pastaretter
      • Simreretter
      • Sunde retter
    • Tilbehør
      • Brød
      • Salat
      • Saucer & dressinger
      • Tærter
    • Desserter, kager og andre søde sager
      • Cookies og Småkager
      • Gærkager, Søde brød, Lagkager og Pandekager
      • Is og andre desserter
      • Skærekager, Brownies og Muffins
      • Søde Tærter
      • Sunde desserter og kager
      • Tørkager, kugler, barer, karameller og konfekt
  • Rejser
    • Marokko
    • Japan
    • Thailand
    • Mauritius
    • Italien
    • USA
    • London
    • Berlin
    • Helsingborg
    • Malmø
    • Dresden
    • Aarhus
  • Kontakt
    • Kontaktformular
    • Om mig
    • Samarbejde og muligheder
    • Louises Madblog i pressen
  • Støt bloggen
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
Forside » Opskrifter » Hovedretter-Aftensmad » Tacos med pulled chicken og æblesalsa

Tacos med pulled chicken og æblesalsa

Print Friendly, PDF & Email
5 / 5 ( 2 votes )

Tacos med pulled chicken

Tacos er simpelthen noget at det lækreste man kan servere! Og disse tacos med pulled chicken er bestemt ikke en undtagelse. Jeg bager selv mine tacos, som er en slags pandekage eller lille tortilla. Hvis du ikke selv vil bage dine tacos har Santa Maria lavet nogle du kan købe istedet for. Så er det et meget hurtigt og nemt måltid at bikse sammen.

Man kan variere fyldet i sine tacos som man selv ønsker. Men jeg synes at denne sammensætning af fyld til tacos med pulled chicken er super lækker! Især passer æblesalsaen og de syltede rødløg bare rigtig godt til kødet. Tacos er rigtig fine som gæstemad, hvor det hele blot kommer ind på bordet og hver gæst så samler sine egne tacos. Man lægger blot lidt af alt fyldet på midten af pandekagen og folder så siderne af pandekagen op og holder i hver side. Man skal altså ikke kunne lukke en taco, ligesom man ofte gør det med en tortilla.

Så skal der en super lækker mexicansk ret på bordet – så prøv lige de her tacos! Eller måske min opskrift på tacos med pulled turkey..

Tacos med pulled chicken
Pin Recipe Udskriv
5 fra 1 stemme

Opskrift på tacos med pulled chicken og æblesalsa

Ret: Aftensmad
Køkken: Mexikansk
Type: Tacos
Forfatter: Louise Dam
Forberedelsestid30 minutter
Samlet tid30 minutter
Antal: 4 personer
Super lækre bløde tacos med fyld af pulled chicken og en meget lækker æblesalsa.

Ingredienser

  • 12 tacos
  • 1 portion pulled chicken
  • syltede rødløg
  • 1 lime
  • 1 spidskål lille
  • cheddarost revet
  • creme fraiche

Æblesalsa

  • 3 æbler
  • 1 chili rød
  • 1 rødløg
  • 1 tsk honning
  • limesaft

Tomat/peberfrugt salsa

  • 3 tomater
  • 1 peberfrugt gul/orange
  • salt/peber

Fremgangsmåde

Æblesalsa

  • Skræl evt. æblerne, fjern kernehuset og skær dem i små tern.
  • Hak chilien fint.
  • Hak rødløget fint.
  • Bland alle ingredienserne sammen i en skål og lad den stå og trække imens du laver resten klar.

Tomat/peberfrugt salsa

  • Skyl tomater og peberfrugt og skær begge dele i fine tern.
  • Bland sammen i en skål og krydr med salt og peber.

Resten

  • Skær lime i både.
  • Snit spidskålen fint.
  • Cheddarosten rives - hvis den ikke er købt sådan.
  • Anret det hele i små skåle og servér sammen med lune tacos, som man selv kan fylde ved bordet.

Noter

Der bliver til 12 tacos. Beregn cirka 3 stk. til hver. Hvis der er nogle i selskabet der spiser godt til skal du nok beregne 4 stk.
På billedet er der også en skål med agurk, men dem brugte vi faktisk slet ikke. Derfor står de ikke i opskriften.
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog

af Louise Dam Ingredienser: Kylling, Kyllingefilet, Lime, Rødløg, Spidskål Kategorier: Fjerkræ, Hovedretter-Aftensmad Opskrift udgivet: 3. juni 2019 Opskrift opdateret: 6. december 2019

Previous Post: « Salat med røget laks, dild og syltede rødløg
Next Post: Blomkålssauce »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Nye opskrifter

Senneps-flødesauce - Senneps fløde sauce med rosmarin

Senneps-flødesauce med hvidvin og rosmarin

Baileys Reindeer

Baileys Treatmas Bar i Tivoli

Sprøde boller med masser af lufthuller

Sprøde boller med masser af lufthuller

Copenhagen Foods pakkekalender

Copenhagen Foods pakkekalender 2019

Rødbedesalat med grønkål og granatæble

Rødbedesalat med grønkål og granatæble

Varm chokolade med whisky - Talisker whisky

Varm chokolade med whisky og skumfiduser

Gå aldrig glip af en opskrift

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails med opskrifter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Cookie- og privatlivspolitik

Jeg hedder Louise, jeg er 31 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

Læs mere…

Copyright

Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst.

COPYRIGHT © 2010-2019 - Louises Madblog - Louise Dam - CVR 35614788

Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik.
X
Køb blomster hos Euroflorist med 10 % i rabat! Brug rabatkoden LOUISEMAD10 (reklamelink)
Køb her