• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Bagværk » Brød

    Bløde tacos

    Udgivet: jun 1, 2018 · Opdateret: dec 6, 2019 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv

    Bløde tacos - mexicanske tacos

    De her super lækre bløde tacos er ret nemme at lave, og så kan man variere fyldet på utallige måder. Jeg er selv ret glad for at servere dem med noget kød der er pulled. Det kan f.eks. være pulled turkey, pulled chicken, pulled pork eller pulled duck. De her tacos er jo blot en slags pandekage eller tortilla, men i mini størrelse. De er hurtige at lave, men man kan også godt lave dem dagen før de skal bruges, hvis man nu skal lave tacos til mange mennesker. Så skal de blot opvarmes i mikroovnen.

    I modsætning til de tacoskaller man købe og som man måske oftest har hørt som tacos. Så er de her bløde tacos altså så meget bedre, synes jeg. De er også en anelse nemmere at spise. Hvis man altså kan begrænse sig med fyldet, hvilket jeg sjældent kan :) Tacos kommer oprindeligt fra Mexico, og normalt bages de med majsmel istedet for hvedemel. Jeg kan dog godt lide den version med hvedemel, og det er nok også det de fleste lige har på lager i køkkenskuffen.

    Inspiration til fyld

    Prøv min opskrift på tacos med pulled turkey og hjemmelavet tomatsalsa eller min opskrift på tacos med pulled chicken og æblesalsa.

    Hvis du blot vil freestyle tilbehøret så er nogle af mine yndlingstopping følgende:

    Syltede rødløg
    Avokado
    Lime
    Tomatsalsa
    Cheddarost
    Creme fraiche

    .... og så selvfølgelig pulled turkey, pulled chicken, pulled pork eller pulled duck.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Bløde tacos

    12 stk.
    Forb. tid 10 min
    Tilb. tid 25 min
    Hviletid 15 min
    Samlet tid 50 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 300 g hvedemel
    • 1 tsk salt
    • 50 g smør
    • 1,5 dl varmt vand

    Sådan gør du
     

    • Smuldr mel, salt og smør sammen i en skål.
    • Tilsæt vandet lidt af gangen og ælt dejen godt sammen. Dejen er klistret til at starte med.
    • Ælt dejen med hænderne til den er sammenhængende og smidig. Det er ikke sikkert du skal bruge alt vandet.
    • Lad gerne dejen hvile 15 minutter inden du ruller den ud. Så er den nemmere at arbejde med.
    • Del derefter dejen i 12 og rul hver del ud til 12 tacos med en diameter på cirka 12 cm.
    • Varm en pande op på middel-høj varme og bag de 12 tacos i cirka 1 minut på hver side. De skal gerne puffe lidt op inden du vender dem, og tage lidt farve.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Video

    https://www.louisesmadblog.dk/wp-content/uploads/2019/06/Tacos.mp4

    Noter

    Efter opskrift fra Rigeligtsmor.dk
    Du kan sagtens bage dine tacos dagen før, eller blot gemme resterne. Opbevar dem på en tallerken med film eller lignende over og lad dem stå på køkkenbordet. Du opvarmer dem blot i mikroovnen inden de skal bruges. 

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 121 kcal | Kulhydrater: 19 g | Protein: 3 g | Fedt: 4 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.5 fra 9 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    smør og mel
    smør og mel smuldret

    Tacos
    Tacos

    Dej
    Dej delt

    Dej rullet ud
    Bløde tacos

    Bløde tacos
    Bløde tacos

    Følg mig på Instagram

    « Hindbærmojito
    Mojito ispinde »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Michelle

      oktober 20, 2022 at 9:15 am

      Tusinde tak for opskrift. Det er skænt du både viser forståelige billeder og klip af fremgangsmåden. ❤️

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 22, 2022 at 5:31 pm

        Dejligt du kunne bruge opskriften og synes den er nem at gå til :-)

        Svar
    2. Dorthe

      august 09, 2021 at 6:15 pm

      Hej Louise
      Har du prøvet at blande andet mel i, f.eks. noget fuldkorn? Jeg har tænkt på at prøve at gøre dem mere grove, men ved ikke om det er en mulighed.

      Svar
      • Louise Dam

        januar 02, 2022 at 3:17 pm

        Det har jeg ikke selv afprøvet. Men hvis man nøjes med måske at udskifte 25 % af melet tror jeg det fungerer fint.

        Svar
    3. Laura Jørgensen

      august 09, 2020 at 9:25 pm

      Mine blev virkelig tørre og hårde, og puffede slet ikke op... Hvad har jeg gjort forkert??

      Svar
      • Louise Dam

        august 09, 2020 at 9:37 pm

        Øv, hvor ærgerligt! Umiddelbart vil jeg tro, at du ikke har haft nok varme på panden og så bliver de hurtigt bagt for lang tid.

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Paaske cookies
      Påske cookies
    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
      #wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-33); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-50); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
      #wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-33); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-50); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
      #wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-33); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-50); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
      #wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-33); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-50); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
      #wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-33); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-50); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
      #wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-33); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-50); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-66 stop { stop-color: #343434; }

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her