Jeg elsker salater og især salater der er nemme lige at bikse sammen. Denne lækre spidskålssalat med ærter og dijondressing er nem og hurtig at lave og så smager den virkelig godt. Dressingen gør at salaten både er cremet og sprød på samme tid. Derudover er der en god mængde dild i salaten som virkelig gør noget for smagen.
Spidskålssalat med ærter og dijondressing
Justér antal4 personer
Ingredienser
- ½ spidskål
- 200 g ærter
- 1 dl hakket dild
Dressing
- 2 dl creme fraiche, jeg brugte 5 %
- 1 spsk (reklamelink)dijonsennep
- 1 tsk (reklamelink)honning
- Salt/peber1
Sådan gør du
- Hak spidskålen fint.
- Hak dilden fint (eller brig evt. frossen hakket dild).
- Bland spidskål, dild og ærter sammen i en skål.
- Bland ingredienserne til dressingen sammen og bland den i salaten.
- Jeg har taget udgangspunkt i opskriften fra arla.dk.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 145 kcal | Kulhydrater: 10 g | Protein: 4 g | Fedt: 10 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Jeg har taget udgangspunkt i opskriften fra arla.dk.
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Comments
No Comments