• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Tilbehør til aftensmaden

    Stegt spidskål med parmesan

    Udgivet: apr 17, 2018 · Opdateret: apr 28, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    debacd b

    Det her er nok både noget af det mest simple og mest lækre tilbehør jeg har smagt. Det tager max 15 minutter at lave, det er sundt og mætter godt. Du skal kun bruge 4 ingredienser; spidskål, smør, salt/peber og parmesan. Spidskålen skæres over og steges på panden i lidt smør og der krydres med salt/peber og parmesan. Spis spidskålen mens det stadig er lunt enten som en frokostret, eller som tilbehør til kød. Spidskålen får en skøn smag når det bliver stegt, og passer parmesanen bare så godt til!

    ikon piskeris Chestnut

    Stegt spidskål med parmesan

    2 personer
    Forb. tid 15 min
    Samlet tid 15 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 1 lille spidskål
    • 1-2 spsk smør
    • Salt og peber
    • Parmesan

    Sådan gør du
     

    • Fjern de yderste blade fra spidskålen.
    • Del spidskålen i 2 halve på langs. Hvis du bruger et større spidskål skærer du det blot i kvarte.
    • Smelt smørret på en pande.
    • Læg spidskålen med den skårne side nedad på panden og steg det i cirka 5 minutter ved middel varme.
    • Vend spidskålen om og steg det ligeledes i cirka 5 minutter på den anden side. Det skal være mørt, men må gerne være lidt sprødt i midten stadig.
    • Læg de to halvdele på et lille fad og drys med salt og peber, samt lidt revet parmesan.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 64 kcal | Kulhydrater: 3 g | Protein: 1 g | Fedt: 6 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.7 fra 6 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Stegt spidskål med parmesan (1)
    Stegt spidskål med parmesan (2)
    Stegt spidskål med parmesan (3)
    Stegt spidskål med parmesan (4)
    Stegt spidskål med parmesan (5)
    Stegt spidskål med parmesan (6)
    Stegt spidskål med parmesan (7)
    Stegt spidskål med parmesan (8)
    Stegt spidskål med parmesan (12)
    Stegt spidskål med parmesan (16)

     

    Skrevet af: Louise DamParmesan, Smør, SpidskålKategori: Forret til nytår, Hovedret til nytår, Nytår, Tilbehør til aftensmaden

    Følg mig på Instagram
    « Sprøde forårsruller med kylling
    Friteret banan med kokos »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Lene Skovby

      maj 02, 2018 at 2:59 pm

      Hej louise,
      Jeg prøvede din opskrift, bare med rød spidskål. Det var meget lækkert.

      Svar
      • Louise Dam

        maj 06, 2018 at 5:19 pm

        Godt at høre :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her