Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Tilbehør til aftensmaden

Stegt spidskål med parmesan

Udgivet: 17. apr 2018 · Opdateret: 28. apr 2021

debacd b

Det her er nok både noget af det mest simple og mest lækre tilbehør jeg har smagt. Det tager max 15 minutter at lave, det er sundt og mætter godt. Du skal kun bruge 4 ingredienser; spidskål, smør, salt/peber og parmesan. Spidskålen skæres over og steges på panden i lidt smør og der krydres med salt/peber og parmesan. Spis spidskålen mens det stadig er lunt enten som en frokostret, eller som tilbehør til kød. Spidskålen får en skøn smag når det bliver stegt, og passer parmesanen bare så godt til!

piskeris Grullo

Stegt spidskål med parmesan

4.58 fra 7 stemmer
Justér antalJustér antal: 2 personer
Forb. tid 15 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 lille spidskål
  • 1-2 spsk smør
  • Salt og peber
  • Parmesan

Sådan gør du
 

  • Fjern de yderste blade fra spidskålen.
  • Del spidskålen i 2 halve på langs. Hvis du bruger et større spidskål skærer du det blot i kvarte.
  • Smelt smørret på en pande.
  • Læg spidskålen med den skårne side nedad på panden og steg det i cirka 5 minutter ved middel varme.
  • Vend spidskålen om og steg det ligeledes i cirka 5 minutter på den anden side. Det skal være mørt, men må gerne være lidt sprødt i midten stadig.
  • Læg de to halvdele på et lille fad og drys med salt og peber, samt lidt revet parmesan.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 64 kcal | Kulhydrater: 3 g | Protein: 1 g | Fedt: 6 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Stegt spidskål med parmesan (1)
Stegt spidskål med parmesan (2)
Stegt spidskål med parmesan (3)
Stegt spidskål med parmesan (4)
Stegt spidskål med parmesan (5)
Stegt spidskål med parmesan (6)
Stegt spidskål med parmesan (7)
Stegt spidskål med parmesan (8)
Stegt spidskål med parmesan (12)
Stegt spidskål med parmesan (16)

Kommentarer

  1. Lene Skovby skriver

    maj 02, 2018 at 2:59 pm

    Hej louise,
    Jeg prøvede din opskrift, bare med rød spidskål. Det var meget lækkert.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 06, 2018 at 5:19 pm

      Godt at høre :-)

      Svar
4.58 from 7 votes (7 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.