debacd b

Det her er nok både noget af det mest simple og mest lækre tilbehør jeg har smagt. Det tager max 15 minutter at lave, det er sundt og mætter godt. Du skal kun bruge 4 ingredienser; spidskål, smør, salt/peber og parmesan. Spidskålen skæres over og steges på panden i lidt smør og der krydres med salt/peber og parmesan. Spis spidskålen mens det stadig er lunt enten som en frokostret, eller som tilbehør til kød. Spidskålen får en skøn smag når det bliver stegt, og passer parmesanen bare så godt til!

ikon piskeris Chestnut

Stegt spidskål med parmesan

2 personer
Forb. tid 15 min
Samlet tid 15 min

Ingredienser

  • 1 lille spidskål
  • 1-2 spsk smør
  • Salt og peber
  • Parmesan

Sådan gør du
 

  • Fjern de yderste blade fra spidskålen.
  • Del spidskålen i 2 halve på langs. Hvis du bruger et større spidskål skærer du det blot i kvarte.
  • Smelt smørret på en pande.
  • Læg spidskålen med den skårne side nedad på panden og steg det i cirka 5 minutter ved middel varme.
  • Vend spidskålen om og steg det ligeledes i cirka 5 minutter på den anden side. Det skal være mørt, men må gerne være lidt sprødt i midten stadig.
  • Læg de to halvdele på et lille fad og drys med salt og peber, samt lidt revet parmesan.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 64 kcal | Kulhydrater: 3 g | Protein: 1 g | Fedt: 6 g
Bedøm denne opskrift:
4.7 fra 6 stemmer
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Stegt spidskål med parmesan (1)
Stegt spidskål med parmesan (2)
Stegt spidskål med parmesan (3)
Stegt spidskål med parmesan (4)
Stegt spidskål med parmesan (5)
Stegt spidskål med parmesan (6)
Stegt spidskål med parmesan (7)
Stegt spidskål med parmesan (8)
Stegt spidskål med parmesan (12)
Stegt spidskål med parmesan (16)

 

Skrevet af: Louise DamParmesan, Smør, SpidskålKategori: Forret til nytår, Hovedret til nytår, Nytår, Tilbehør til aftensmaden

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften