Parmesan
Parmesan er en meget moden ost, der stammer fra Italien. Osten er kendt verden over, og den bliver produceret i områderne Parma og Reggio i Italien.
Vi har især taget den til os her i Danmark, hvor man ofte kan finde den i en revet udgave. Rigtig mange drysser det oven på forskellige pastaretter. Så kan osten smelte en smule og lige give lidt ekstra smag til retten. Det er især oven på spaghetti bolognese, at man drysser parmesan ud over.
Osten i sig selv smager super godt. Så hvis du er osteelsker, kan du også spise den, som den er.
Her kan du finde alle mine opskrifter, der indeholder parmesan.
-
Pestosnegle
-
Vegetarisk one pot pasta
-
Pastafad med kylling
-
Risotto med svampe, friske ærter og stegt torsk
-
Pasta med varmrøget laks, spinat og ricotta
-
Pasta alla Gin med grillet citron
-
Cremet one pot pasta med squash, champignon og ærter
-
Cremet pastaret med blomkålssauce og svampe
-
Blomkålssauce
-
Knuste kartofler med hvidløg, rosmarin og parmesan
-
Stegt spidskål med parmesan
-
Aubergineruller med ricotta og spinat i tomatsauce
-
Ovnbagte pestokartofler
-
Moussaka
-
One Pot pasta med kødsauce
-
Aubergineruller med ricotta og parmesan
-
Pesto
-
Ravioli med ricotta og spinat med champignon/fløde sauce
-
Rødspættefileter i fad med spidskål & mandler
-
Sund gulerodsbund til pizza
-
Hjemmelavet Ravioli med spinat og ricotta
-
Cannelloni med spinat og ricotta
-
Spaghetti & meatballs
-
Parmesanpaneret kylling
-
Primavera Pasta Amandine
-
Fyldte pandekager med spinat, skinke og parmesan