Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Aubergineruller med ricotta og spinat i tomatsauce

Udgivet: 24. okt 2017 · Opdateret: 28. apr 2021

 
bcca b

Indimellem bliver jeg udfordret lidt i det vegetariske køkken når jeg får gæster der ikke spiser kød.
Jeg forsøger altid at lave en ret, hvor dem som normalt spiser kød ikke føler de går glip af noget, og det må jeg sige synes lykkes med denne ret. Det er skiver af aubergine, som fyldes med en blanding af spinat, ricotta og parmesan og så bliver de bagt i et fad med tomatsauce og frisk mozzarella. Det smagte super godt! Jeg kan kun anbefale de her super lækre aubergineruller.

piskeris Grullo

Aubergineruller med ricotta og spinat i tomatsauce

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 4 personer
Samlet tid 1 time t 30 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 500 g ricotta
  • 350 g frossen, optøet spinat (hakket eller helbladet)
  • 1 bundt persille, hakket
  • 25 g parmesan, revet
  • 1 æg
  • Salt og peber
  • evt. et par fed hvidløg
  • 3 aubergine
  • 700 g tomatsauce, 1 stort glas færdiglavet eller hjemmelavet
  • 250 g frisk mozzarella, 2 kugler

Sådan gør du
 

  • Skær auberginen i skiver på cirka 1 cm, eller lidt mindre.
  • Drys salt på skiverne og lad dem ligge i cirka 10 minutter så noget af væsken bliver trukket ud af auberginen.
  • Dup auberginen tør med lidt køkkenrulle.
  • Dryp med lidt olivenolie og grill aubergineskiverne på en grillpande eller en grill til har grillstriber på begge sider.
  • Sørg for at klemme væden fra spinaten fra.
  • Bland spinat med ricotta, persille, parmesan, æg og salt/peber. (tilsæt evt. også lidt hakket hvidløg)
  • Hæld halvdelen af tomatsaucen i bunden af et stort fad.
  • Læg en god skefuld spinat/ricottablanding på en skive aubergine og rul den sammen. Læg den ned i fadet med saucen. Gør det med alle aubergineskiverne.
  • Hæld resten af tomatsaucen ovenpå rullerne. Hvis du har noget fyld tilbage kan du også fordele det over rullerne.
  • Fordel frisk mozzarella i klumper på toppen.
  • Sæt fadet i ovnen ved 200 grader og bag i cirka 30 minutter, eller indtil osten er gylden.

Noter

Opskriften er fundet her.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 593 kcal | Kulhydrater: 38 g | Protein: 40 g | Fedt: 34 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Aubergineruller med spinat og ricotta (1)
Aubergineruller med spinat og ricotta (2)
Aubergineruller med spinat og ricotta (7)
Aubergineruller med spinat og ricotta (4)
Aubergineruller med spinat og ricotta (5)
Aubergineruller med spinat og ricotta (6)
Aubergineruller med spinat og ricotta (8)
Aubergineruller med spinat og ricotta (10)
Aubergineruller med spinat og ricotta (3)
Aubergineruller med spinat og ricotta (9)
Aubergineruller med spinat og ricotta (11)
Aubergineruller med spinat og ricotta (12)
Aubergineruller med spinat og ricotta (13)
Aubergineruller med spinat og ricotta (14)

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Comments

No Comments

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required