Aubergineruller med ricotta og spinat i tomatsauce

 
bcca b

Indimellem bliver jeg udfordret lidt i det vegetariske køkken når jeg får gæster der ikke spiser kød.
Jeg forsøger altid at lave en ret, hvor dem som normalt spiser kød ikke føler de går glip af noget, og det må jeg sige synes lykkes med denne ret. Det er skiver af aubergine, som fyldes med en blanding af spinat, ricotta og parmesan og så bliver de bagt i et fad med tomatsauce og frisk mozzarella. Det smagte super godt! Jeg kan kun anbefale de her super lækre aubergineruller.

ikon piskeris Chestnut

Aubergineruller med ricotta og spinat i tomatsauce

4 personer
Samlet tid 1 t 30 min

Ingredienser

  • 500 g ricotta
  • 350 g frossen optøet spinat (hakket eller helbladet)
  • 1 bundt persille hakket
  • 25 g parmesan revet
  • 1 æg
  • Salt og peber
  • evt. et par fed hvidløg
  • 3 aubergine
  • 700 g tomatsauce 1 stort glas færdiglavet eller hjemmelavet
  • 250 g frisk mozzarella 2 kugler

Sådan gør du
 

  • Skær auberginen i skiver på cirka 1 cm, eller lidt mindre.
  • Drys salt på skiverne og lad dem ligge i cirka 10 minutter så noget af væsken bliver trukket ud af auberginen.
  • Dup auberginen tør med lidt køkkenrulle.
  • Dryp med lidt olivenolie og grill aubergineskiverne på en grillpande eller en grill til har grillstriber på begge sider.
  • Sørg for at klemme væden fra spinaten fra.
  • Bland spinat med ricotta, persille, parmesan, æg og salt/peber. (tilsæt evt. også lidt hakket hvidløg)
  • Hæld halvdelen af tomatsaucen i bunden af et stort fad.
  • Læg en god skefuld spinat/ricottablanding på en skive aubergine og rul den sammen. Læg den ned i fadet med saucen. Gør det med alle aubergineskiverne.
  • Hæld resten af tomatsaucen ovenpå rullerne. Hvis du har noget fyld tilbage kan du også fordele det over rullerne.
  • Fordel frisk mozzarella i klumper på toppen.
  • Sæt fadet i ovnen ved 200 grader og bag i cirka 30 minutter, eller indtil osten er gylden.

Dine egne noter

Noter

Opskriften er fundet her.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 593 kcal | Kulhydrater: 38 g | Protein: 40 g | Fedt: 34 g
Bedøm denne opskrift:
ingen anmeldelser endnu
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Aubergineruller med spinat og ricotta (1)
Aubergineruller med spinat og ricotta (2)
Aubergineruller med spinat og ricotta (7)
Aubergineruller med spinat og ricotta (4)
Aubergineruller med spinat og ricotta (5)
Aubergineruller med spinat og ricotta (6)
Aubergineruller med spinat og ricotta (8)
Aubergineruller med spinat og ricotta (10)
Aubergineruller med spinat og ricotta (3)
Aubergineruller med spinat og ricotta (9)
Aubergineruller med spinat og ricotta (11)
Aubergineruller med spinat og ricotta (12)
Aubergineruller med spinat og ricotta (13)
Aubergineruller med spinat og ricotta (14)

 

Skrevet af: Louise DamAubergine, Æg, Mozzarella, Parmesan, Persille, Ricotta, SpinatKategori: Aftensmad, Vegetarretter

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften