Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Forret til nytår

Pestosnegle

Udgivet: 6. sep 2023 · Opdateret: 10. jan 2024

Her kan du finde en lækker opskrift på nemme pestosnegle med parmesan, der er en super lækker lille snack. De her butterdejssnegle med pesto kan du passende servere til en god omgang tapas. Jeg bruger parmesan som ost i mine pestosnegle, men du kan også bruge revet mozzarella.

Pestosnegle med parmesan - de lækreste sprøde butterdejssnegle

Nemme pestosnegle med parmesan

Det her er en af de opskrifter, der lige så nemme, som de lyder. Du skal kun bruge en rulle færdig butterdej fra supermarkedet, en god rød pesto, parmesan og noget tørret skinke - intet andet. Så får du de lækreste sprøde butterdejssnegle med pesto.

Jeg har lavet dem med rød pesto, men hvis du er mere til en klassisk grøn pesto, så kan du også sagtens bruge den i stedet.

Se også disse opskrifter:
Bruschetta med avocado | Små spyd med tomat og mozzarella | Butterdejstærter

Pestosnegle med butterdej

Jeg ville aldrig selv stå at lave en butterdej selv, da dem i supermarkederne smager super godt! Derfor kan du helt roligt bare købe dem. De ligger ofte på køl sammen med den færdige pizzadej og pølsehornsdej.

Opskriften her giver cirka 25 små pestosnegle med ost, der har en rigtig fin størrelse, hvis det bare skal være en lille hapser. Du kan passende servere dem som et del af et lækkert tapasbord eller som en lille appetizer.

piskeris Grullo

Pestosnegle

5 fra 2 stemmer
Justér antalJustér antal: 25 små snegle
Holdbarhed: 1-2 dage
Fryseegnet: Nej
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 rulle butterdej
  • 100 g rød pesto
  • 50 g parmesan
  • 80-100 g tørret skinke

Sådan gør du
 

  • Smør butterdejen med pesto.
  • Drys med revet parmesan.
  • Læg skinken ovenpå og rul den sammen på den lange led.
  • Skær små snegle af rullen og læg på en bageplade med bagepapir.
  • Bag i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.

Video

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk | Kalorier: 133 kcal | Kulhydrater: 9 g | Protein: 3 g | Fedt: 9 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Tip til opskriften!

  • Du kan lave en hjemmelavet rød pesto, men hvis det skal gå ekstra stærkt, kan du sagtens købe en i supermarkedet. Det er selvfølgelig også en smule nemmere end at lave den selv.

💭 Spørgsmål og svar til opskriften

Hvor længe kan de holde sig?

Disse pestosnegle med ost og butterdej er allerbedst, når de lige er kommet ud af ovnen og har fået lov til at køle en smule af. Da jeg lavede dem gemte jeg nogen til dagen efter. Der varmede jeg dem i (reklamelink)min airfryer (reklamelink), og der var de så gode som nye igen.

Kan de fryses?

De nemme pestosnegle med ost har jeg ikke selv prøvet at fryse ned. Dog tror jeg heller ikke, at det giver et så godt resultat. Jeg vil tro, at dejen simpelthen mister sin sprødhed, og så er de ikke så lækre.

Butterdejsnegle med pesto

Kommentarer

  1. Jette skriver

    december 31, 2024 at 12:40 pm

    5 stars
    Super lækre og nemme at lave. Godt nytår 💥

    Svar
    • Louise Dam skriver

      januar 06, 2025 at 10:18 am

      Skønt at høre! Også godt nytår til dig :-)

      Svar
5 from 2 votes (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.