• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Snacks

    Bruschetta med avokado

    Udgivet: jun 16, 2015 · Opdateret: apr 30, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    abd b

    Bruschetta er super lækkert og kan bruges både som en lille snack, som forret og som tilbehør til en lækker hovedret. Her har jeg skiftet den traditionelle bruschetta ud med en bruschetta med avokado. De smager super lækkert, men gør alt med avokado ikke det? :-) Disse små bruschettaer blev serveret som del af et lækkert tapasbord. Hvis du har brug for inspiration til hvad man ellers kan servere som tapas, så kan du finde alle mine tapasopskrifter her.

    abd b

    Bruschetta med avokado

    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    10 stk.
    Forb. tid 15 min
    Samlet tid 15 min
    Udskriv

    Ingredienser

    • 10 skiver af et ciabattabrød
    • 1 stor avokado eller 2 små
    • ½ rødløg finthakket
    • ½ lime saften heraf
    • Salt
    • 10-15 cherrytomater eller tilsvarende i alm. tomater
    • Olivenolie
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Bland avokado, finthakket rødløg, saften fra ½ lime og smag til med salt.
    • Skær tomaterne i tern. Hvis du bruger cherrytomater skærer du dem i kvarte.
    • Skær 10 skiver af ciabattabrødet. Læg brødskiver på en rist og sæt dem i ovnen ved 200 grader i 2-3 minutter. De skal bare lige blive sprøde udenpå.
    • Lad brødskiverne afkøle lidt og smør derefter avokadoblandingen på brødet. Afslut med tomatstykkerne og dryp til sidst med et par dråber olivenolie.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 78 kcal | Kulhydrater: 16 g | Protein: 3 g | Fedt: 1 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    abce b
    Følg mig på Instagram
    « Acai bowl
    Nougatbrownie med valnødder »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her