Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Saucer & dressinger

Pesto med soltørrede tomater og mandler

Udgivet: 22. feb 2015 · Opdateret: 1. maj 2021

 
bccc b

Pesto er super lækkert på et godt stykke brød, og denne tomatpesto eller pesto med soltørrede tomater er helt sikkert også lækker. Jeg serverede den til en tapasaften sammen en masse andre lækre retter. Jeg lavede også en klassisk basilikumpesto samtidig.

piskeris Grullo

Pesto med soltørrede tomater og mandler

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 1 glas
Forb. tid 15 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 dl soltørrede tomater i olie
  • 20-25 (reklamelink)mandler
  • ½ dl revet parmesan
  • ½ dl (reklamelink)olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 lille håndfuld basilikumblade
  • Salt

Sådan gør du
 

  • Alle ingredienserne fordeles i en foodprocessor eller en blender. Blend til massen er blevet til en perfekt pesto. Smag til med salt. Hæld pestoen på et rent skoldet glas og opbevar det i køleskabet. Jeg vil tro det kan holde sig i cirka 14 dage.
  • Server pestoen sammen med lidt lækkert brød, eller eventuelt rørt op i en hjemmelavet pasta.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 glas | Kalorier: 987 kcal | Kulhydrater: 30 g | Protein: 29 g | Fedt: 88 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

opskrift på Pesto med soltørrede tomater og mandleropskrift på Pesto med soltørrede tomater og mandleropskrift på Pesto med soltørrede tomater og mandleropskrift på Pesto med soltørrede tomater og mandler

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Eva skriver

    januar 13, 2019 at 10:33 am

    Dræner du olien fra de soltørrede tomater først?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 21, 2019 at 4:27 pm

      Hej Eva
      Ja, det gør jeg :o)

      Svar
      • Karen skriver

        september 11, 2020 at 12:41 pm

        Hej Louise
        Hvor køber du dine tomater? Jeg kan ikke umiddelbart finde så mørke soltørrede...?

        Svar
        • Louise Dam skriver

          september 17, 2020 at 1:13 pm

          Uhh, det er et godt spørgsmål. Jeg kan ikke lige huske hvor disse er købt henne. Men er sikker på at farven ikke betyder noget for smagen på pestoen :-)

          Svar
  2. madelsker skriver

    februar 22, 2015 at 11:05 pm

    Ej hvor ser det lækkert ud! Gad vide om man kan lave det som en billig model også? Jeg skriver nemlig om mad på budget på min blog... hmm, jeg må i tænkeboks...

    http://budgetmad.weebly.com

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 23, 2015 at 8:59 pm

      Den er faktisk ikke så dyr at lave, da jeg bruger mandler istedet for pinjekerner som man originalt bruger til pesto.

      Svar
  3. Pernille skriver

    februar 22, 2015 at 4:01 pm

    Hvor ser det bare lækkert ud! Den vil jeg gemme og lave en dag, hvor jeg skal lave noget tapas :)

    Du er velkommen til at kigge forbi min blog http://www.pernille-weidich.dk :)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 23, 2015 at 9:03 pm

      Ja, det må du endelig gøre :-)

      Svar
5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.