Pesto med soltørrede tomater og mandler

 
bccc b

Pesto er super lækkert på et godt stykke brød, og denne tomatpesto eller pesto med soltørrede tomater er helt sikkert også lækker. Jeg serverede den til en tapasaften sammen en masse andre lækre retter. Jeg lavede også en klassisk basilikumpesto samtidig.

ikon piskeris Chestnut

Pesto med soltørrede tomater og mandler

1 glas
Forb. tid 15 min
Samlet tid 15 min

Ingredienser

  • 1 dl soltørrede tomater i olie
  • 20-25 mandler
  • ½ dl revet parmesan
  • ½ dl olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 lille håndfuld basilikumblade
  • Salt

Sådan gør du
 

  • Alle ingredienserne fordeles i en foodprocessor eller en blender. Blend til massen er blevet til en perfekt pesto. Smag til med salt. Hæld pestoen på et rent skoldet glas og opbevar det i køleskabet. Jeg vil tro det kan holde sig i cirka 14 dage.
  • Server pestoen sammen med lidt lækkert brød, eller eventuelt rørt op i en hjemmelavet pasta.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 glas | Kalorier: 987 kcal | Kulhydrater: 30 g | Protein: 29 g | Fedt: 88 g
Bedøm denne opskrift:
ingen anmeldelser endnu
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

opskrift på Pesto med soltørrede tomater og mandleropskrift på Pesto med soltørrede tomater og mandleropskrift på Pesto med soltørrede tomater og mandleropskrift på Pesto med soltørrede tomater og mandler

 

Skrevet af: Louise DamMandler, Nødder, sund mad, TomatKategori: Forret til nytår, Hovedret til nytår, Nytår, Saucer & dressinger, Snacks til nytårstalen, Tapas

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften