• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Tilbehør til aftensmaden

    Basilikumpesto med cashewnødder

    Udgivet: apr 15, 2014 · Opdateret: maj 5, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    ddcb b

    Pesto kan bruges til rigtig mange ting, og det er faktisk ret nemt at lave det selv. Normalt bruger man pinjekerner til at lave pesto af, men de er simpelthen så dyre - så denne version blev lavet med cashewnødder i stedet for. I er selvfølgelig velkommen til at lave dem med pinjekerner hvis I har lyst :-) Brug pestoen på en lækker carpaccio, i en skøn fiskelasagne, som fyld i rødspætteruller eller bare på noget lækkert brød.

    ikon piskeris Chestnut

    Basilikumpesto med cashewnødder

    2 små glas
    Forb. tid 30 min
    Samlet tid 30 min

    Ingredienser

    • 3 basilikumplanter
    • 75 g parmesan
    • 75 g cashewnødder
    • 1 dl olivenolie
    • 2-3 fed hvidløg
    • Lidt salt
    • Lidt citronsaft
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Alle ingredienserne blendes i en blender, foodprocessor, minihakker, stavblender eller lignende. Blend indtil du har en god konsistens og en lækker pesto

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 lille glas | Kalorier: 798 kcal | Kulhydrater: 13 g | Protein: 20 g | Fedt: 76 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 2 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Basilikumpesto med cashewnødder
    Basilikumpesto med cashewnødder
    Basilikumpesto med cashewnødder
    Basilikumpesto med cashewnødder
    Basilikumpesto med cashewnødder
    Basilikumpesto med cashewnødder

     

    //Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//

    « Rødkålssalat med appelsin og granatæble
    Dulce de leche / Dolce Latte eller karamelcreme »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Ellen aarlit gade

      maj 14, 2017 at 10:17 pm

      Hvorfor kan man ikke bruge en stavblender til pesto?

      Svar
      • Louise Dam

        maj 16, 2017 at 10:12 pm

        Det kan du også hvis det er en meget stærk stavblender. Men du risikerer den brænder af.

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Risotto med svampe, friske ærter og stegt torsk
    • Squashkage med ostecreme
    • Skinkesalat
    • Panini med kylling, pesto og mozzarella
    • Mojito
    • Sommer forret med varmrøget laks og rejer

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    COPYRIGHT

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her