
Pesto kan bruges til rigtig mange ting, og det er faktisk ret nemt at lave det selv. Normalt bruger man pinjekerner til at lave pesto af, men de er simpelthen så dyre - så denne version blev lavet med cashewnødder i stedet for. I er selvfølgelig velkommen til at lave dem med pinjekerner hvis I har lyst :-) Brug pestoen på en lækker carpaccio, i en skøn fiskelasagne, som fyld i rødspætteruller eller bare på noget lækkert brød.
Basilikumpesto med cashewnødder
små glas
Ingredienser
- 3 basilikumplanter
- 75 g parmesan
- 75 g cashewnødder
- 1 dl olivenolie
- 2-3 fed hvidløg
- Lidt salt
- Lidt citronsaft
Sådan gør du
- Alle ingredienserne blendes i en blender, foodprocessor, minihakker, stavblender eller lignende. Blend indtil du har en god konsistens og en lækker pesto
Dine egne noter
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 lille glas | Kalorier: 798 kcal | Kulhydrater: 13 g | Protein: 20 g | Fedt: 76 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
//Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//
Ellen aarlit gade
Hvorfor kan man ikke bruge en stavblender til pesto?
Louise Dam
Det kan du også hvis det er en meget stærk stavblender. Men du risikerer den brænder af.