Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Lasagne med torsk og pesto

Udgivet: 30. jan 2013 · Opdateret: 30. jan 2024

 
Lasagne med torsk og pesto

Jeg har ikke så mange favoritopskrifter med fisk, så vi får ikke så meget fisk, lige bortset fra sushi. Derfor er jeg altid på udkig efter nogle gode opskrifter med fisk. Jeg kiggede lidt på Brødrene Prices opskrift på fiskelasagne, og gik ud fra den. Men jeg tilføjede selv nogle forskellige grøntsager. Denne udgave er den nemme af slagsen. Det vil sige at både pesto, tomatsauce og mornaysauce er købt færdiglavede. Hvis man har lyst kan man sagtens lave det hele fra bunden, men det blev nu virkelig godt alligevel, og så er det super nem aftensmad!


piskeris Grullo

Lasagne med torsk og pesto

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 4 personer
Forb. tid 45 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 250 g (reklamelink)lasagneplader
  • 300 g frossen spinat
  • 600 g (reklamelink)torskefilet
  • 1 lille dåse majs
  • 2 gulerødder, revet
  • 700-800 g tomatsauce
  • ½ liter mornaysauce
  • 200 g basilikum pesto
  • Evt. revet ost

Sådan gør du
 

  • Skær torskefilterne ud i strimler på størrelse med din langefinger. Riv gulerødderne og optø den frosne spinat (jeg gør det bare i mikroovnen). Opdel torsk, gulerødder, spinat og majs i 3 bunker. Start nu med at ligge et lag lasagneplader i bunden af et stort ovnfast fad. Fordel nu ⅓ del af alle ingredienserne (mindre af mornaysaucen, da den skal kunne dække et helt lag alene til sidst) start med torsken, så gulerødderne, majsen og spinaten. Fordel så tomatsauce, og mornaysauce og dryp med pesto rundt på laget. Læg så et nyt lag lasagneplader og fortsæt indtil du har lavet tre lag med fyld. Afslut med et lag lasagneplader og resten af mornaysaucen. Drys eventuelt med lidt revet ost.
  • Bag lasagnen i ovnen ved 200 grader i cirka 25-30 minutter. Tag lasagnen ud af ovnen og lad den stå og hvile i cirka 10 minutter.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 1019 kcal | Kulhydrater: 86 g | Protein: 59 g | Fedt: 48 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Lasagne med torsk og pesto
Lasagne med torsk og pesto
Lasagne med torsk og pesto

Kommentarer

  1. Kit Anne Krogh skriver

    februar 01, 2013 at 1:52 pm

    Uhm, hvor ser det lækkert ud - både maden og det flotte porcelæn B-) Al mad smager bedre serveret på royalt stel.

    - Anne

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 04, 2013 at 9:54 am

      Det var altså også bare super godt! Helt sikkert en ret der vil blive lavet igen. Og ja, servering på en fin tallerken gør bare et eller andet for maden ;-)

      Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required