• Gå direkte til primær navigation
  • Skip to main content
  • Gå direkte til primær sidebar

Louises Madblog

  • Startside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Videoopskrifter
    • Ingredienser
    • Morgenmad & Brunch
    • Frokost
    • Forretter
    • Hovedretter-Aftensmad
      • Fjerkræ
      • Oksekød
      • Svinekød
      • Fisk
      • Suppe
      • Vegetarisk
      • Pastaretter
      • Simreretter
      • Sunde retter
    • Tilbehør
      • Brød
      • Salat
      • Saucer & dressinger
      • Tærter
    • Desserter, kager og andre søde sager
      • Cookies og Småkager
      • Gærkager, Søde brød, Lagkager og Pandekager
      • Is og andre desserter
      • Skærekager, Brownies og Muffins
      • Søde Tærter
      • Sunde desserter og kager
      • Tørkager, kugler, barer, karameller og konfekt
  • Rejser
    • Marokko
    • Japan
    • Thailand
    • Mauritius
    • Italien
    • USA
    • London
    • Berlin
    • Helsingborg
    • Malmø
    • Dresden
    • Aarhus
  • Kontakt
    • Kontaktformular
    • Om mig
    • Samarbejde og muligheder
    • Louises Madblog i pressen
  • Støt bloggen
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
Forside » Opskrifter » Hovedretter-Aftensmad » Lasagne med torsk og pesto

Lasagne med torsk og pesto

Print Friendly, PDF & Email

Lasagne med torsk og pesto
Jeg har ikke så mange favoritopskrifter med fisk, så vi får ikke så meget fisk, lige bortset fra sushi. Derfor er jeg altid på udkig efter nogle gode opskrifter med fisk. Jeg kiggede lidt på Brødrene Prices opskrift på fiskelasagne, og gik ud fra den. Men jeg tilføjede selv nogle forskellige grøntsager. Denne udgave er den nemme af slagsen. Det vil sige at både pesto, tomatsauce og mornaysauce er købt færdiglavede. Hvis man har lyst kan man sagtens lave det hele fra bunden, men det blev nu virkelig godt alligevel, og så er det super nem aftensmad!

Lasagne med torsk og pesto

4 personer

Ingredienser
250 g lasagneplader
300 g frossen spinat
600 g torskefilet
1 lille dåse majs
2 gulerødder, revet
700-800 g tomatsauce
1/2 liter mornaysauce
200 g basilikum pesto
Evt. revet ost


Fremgangsmåde
Skær torskefilterne ud i strimler på størrelse med din langefinger. Riv gulerødderne og optø den frosne spinat (jeg gør det bare i mikroovnen). Opdel torsk, gulerødder, spinat og majs i 3 bunker. Start nu med at ligge et lag lasagneplader i bunden af et stort ovnfast fad. Fordel nu 1/3 del af alle ingredienserne (mindre af mornaysaucen, da den skal kunne dække et helt lag alene til sidst) start med torsken, så gulerødderne, majsen og spinaten. Fordel så tomatsauce, og mornaysauce og dryp med pesto rundt på laget. Læg så et nyt lag lasagneplader og fortsæt indtil du har lavet tre lag med fyld. Afslut med et lag lasagneplader og resten af mornaysaucen. Drys eventuelt med lidt revet ost.

Bag lasagnen i ovnen ved 200 grader i cirka 25-30 minutter. Tag lasagnen ud af ovnen og lad den stå og hvile i cirka 10 minutter.


Lasagne med torsk og pesto

Lasagne med torsk og pesto

Lasagne med torsk og pesto

af Louise Dam Ingredienser: Fisk, Gulerødder, Lasagneplader, Majs, Pesto, spinat, Torsk Kategorier: Fisk, Hovedretter-Aftensmad Opskrift udgivet: 30. januar 2013 Opskrift opdateret: 2. februar 2018

Previous Post: « Asiatisk inspireret nudelsalat
Next Post: Kartoffel- og svampegratin »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Kit Anne Krogh

    1. februar 2013 kl. 13:52

    Uhm, hvor ser det lækkert ud – både maden og det flotte porcelæn B-) Al mad smager bedre serveret på royalt stel.

    – Anne

    Svar
    • Louise Dam

      4. februar 2013 kl. 09:54

      Det var altså også bare super godt! Helt sikkert en ret der vil blive lavet igen. Og ja, servering på en fin tallerken gør bare et eller andet for maden ;-)

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Nye opskrifter

Senneps-flødesauce - Senneps fløde sauce med rosmarin

Senneps-flødesauce med hvidvin og rosmarin

Baileys Reindeer

Baileys Treatmas Bar i Tivoli

Sprøde boller med masser af lufthuller

Sprøde boller med masser af lufthuller

Copenhagen Foods pakkekalender

Copenhagen Foods pakkekalender 2019

Rødbedesalat med grønkål og granatæble

Rødbedesalat med grønkål og granatæble

Varm chokolade med whisky - Talisker whisky

Varm chokolade med whisky og skumfiduser

Gå aldrig glip af en opskrift

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails med opskrifter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Cookie- og privatlivspolitik

Jeg hedder Louise, jeg er 31 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

Læs mere…

Copyright

Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst.

COPYRIGHT © 2010-2019 - Louises Madblog - Louise Dam - CVR 35614788

Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik.
X
Køb blomster hos Euroflorist med 10 % i rabat! Brug rabatkoden LOUISEMAD10 (reklamelink)
Køb her