
Lasagne med torsk og pesto
4 personer
Ingredienser
250 g lasagneplader
300 g frossen spinat
600 g torskefilet
1 lille dåse majs
2 gulerødder, revet
700-800 g tomatsauce
1/2 liter mornaysauce
200 g basilikum pesto
Evt. revet ost
Fremgangsmåde
Skær torskefilterne ud i strimler på størrelse med din langefinger. Riv gulerødderne og optø den frosne spinat (jeg gør det bare i mikroovnen). Opdel torsk, gulerødder, spinat og majs i 3 bunker. Start nu med at ligge et lag lasagneplader i bunden af et stort ovnfast fad. Fordel nu 1/3 del af alle ingredienserne (mindre af mornaysaucen, da den skal kunne dække et helt lag alene til sidst) start med torsken, så gulerødderne, majsen og spinaten. Fordel så tomatsauce, og mornaysauce og dryp med pesto rundt på laget. Læg så et nyt lag lasagneplader og fortsæt indtil du har lavet tre lag med fyld. Afslut med et lag lasagneplader og resten af mornaysaucen. Drys eventuelt med lidt revet ost.
Bag lasagnen i ovnen ved 200 grader i cirka 25-30 minutter. Tag lasagnen ud af ovnen og lad den stå og hvile i cirka 10 minutter.
Uhm, hvor ser det lækkert ud – både maden og det flotte porcelæn B-) Al mad smager bedre serveret på royalt stel.
– Anne
Det var altså også bare super godt! Helt sikkert en ret der vil blive lavet igen. Og ja, servering på en fin tallerken gør bare et eller andet for maden ;-)