• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Tilbehør til aftensmaden

    Mornaysauce

    Udgivet: maj 14, 2016 · Opdateret: apr 29, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    cedc b

    Bechamélsauce er en hvid grundsauce der hovedsageligt består af smør, mel og mælk. Det er en af de berømte franske moder-saucer og er brugt som base for andre saucer. F.eks. bruges den som base for denne mornaysauce, som helt enkelt faktisk er en bechamelsauce som er tilsat ost. Mornaysauce smager fantastisk og kan f.eks. bruges i en lasagne.

    cedc b

    Mornaysauce

    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    5 dl
    Udskriv

    Ingredienser

    • 25 g smør
    • 4 spsk hvedemel
    • 5 dl mælk
    • 1 god håndfuld revet ost
    • Salt og peber
    • Revet muskatnød
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Fremgangsmåde
    • Smelt smørret i en gryde.
    • Tilsæt melet og rør rundt. Rør fortsat rundt et lille minuts tid så melet kan blive afbagt.
    • Tilsæt mælken ad flere gange. Efter hver gang piskes der godt til det er en jævn sauce.
    • Når al mælken er tilsat lader du den koge igennem er par minutter mens der fortsat piskes.
    • Tilsæt osten og rør rundt til den er smeltet.
    • Smag saucen til med salt, peber og lidt revet muskatnød.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 dl | Kalorier: 254 kcal | Kulhydrater: 10 g | Protein: 14 g | Fedt: 17 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    Mornaysauce - lækker ostesauce

     

    Det er nemt at lave sin egen mornaysauce, som er en ostesauce. Den kan f.eks. bruges i en lækker lasagne.

    Mornaysauce
    Mornaysauce
    Mornaysauce
    Mornaysauce
    Mornaysauce
    Mornaysauce
    Mornaysauce
    Mornaysauce

     

    Skrevet af: Louise DamMælk, Ost, SmørKategori: Saucer & dressinger, Tilbehør til aftensmaden, Videoopskrift

    Følg mig på Instagram
    « 12 frysevenlige opskrifter
    Tomatsalat med avokado og feta »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Rabarbersaft

    Rabarbersaft

    Rabarberkompot

    Rabarberkompot

    Mango Lassi

    Mango lassi

    Chicken Tikka Masala

    Chicken tikka masala

    Varme hveder hvedeknopper

    Varme hveder

    Bananboller med chokolade

    Bananboller med chokolade

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her