Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Tilbehør til aftensmaden

Mornaysauce

Udgivet: 14. maj 2016 · Opdateret: 29. apr 2021

 
cedc b

Bechamélsauce er en hvid grundsauce der hovedsageligt består af smør, mel og mælk. Det er en af de berømte franske moder-saucer og er brugt som base for andre saucer. F.eks. bruges den som base for denne mornaysauce, som helt enkelt faktisk er en bechamelsauce som er tilsat ost. Mornaysauce smager fantastisk og kan f.eks. bruges i en lasagne.

piskeris Grullo

Mornaysauce

5 fra 2 stemmer
Justér antalJustér antal: 5 dl
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 25 g smør
  • 4 spsk (reklamelink)hvedemel
  • 5 dl mælk
  • 1 god håndfuld revet ost
  • Salt og peber
  • Revet muskatnød

Sådan gør du
 

  • Fremgangsmåde
  • Smelt smørret i en gryde.
  • Tilsæt melet og rør rundt. Rør fortsat rundt et lille minuts tid så melet kan blive afbagt.
  • Tilsæt mælken ad flere gange. Efter hver gang piskes der godt til det er en jævn sauce.
  • Når al mælken er tilsat lader du den koge igennem er par minutter mens der fortsat piskes.
  • Tilsæt osten og rør rundt til den er smeltet.
  • Smag saucen til med salt, peber og lidt revet muskatnød.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 dl | Kalorier: 254 kcal | Kulhydrater: 10 g | Protein: 14 g | Fedt: 17 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Mornaysauce - lækker ostesauce

 

Det er nemt at lave sin egen mornaysauce, som er en ostesauce. Den kan f.eks. bruges i en lækker lasagne.

Mornaysauce
Mornaysauce
Mornaysauce
Mornaysauce
Mornaysauce
Mornaysauce
Mornaysauce
Mornaysauce

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Comments

No Comments

5 from 2 votes (2 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.