Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Pastaretter

Primavera Pasta Amandine

Udgivet: 7. jun 2011 · Opdateret: 14. maj 2022

primaverapastaamandine
piskeris Grullo

Primavera Pasta Amandine

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 2 personer
Forb. tid 20 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 300 g (reklamelink)pasta
  • 35 g (reklamelink)mandler, ca. en håndfuld, grofthakket
  • 1 rødløg, i strimler
  • 250 g broccoli
  • 3 kugler spinat, frossen
  • 200 g cherrytomater, halverede
  • 3 dl mælk
  • salt og peber
  • 2 spsk parmesan, revet

Sådan gør du
 

  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken. De sidste 2 min. af tiden tilsættes broccolien. Mandlerne ristes let på panden og tages af. Svits løget på panden. Tilsæt spinat, mælk, pasta, broccoli og til sidst tomaterne. Smag til med salt og peber. Server med revet parmesan.

Noter

Opskriften er fundet her og her.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 331 kcal | Kulhydrater: 37 g | Protein: 17 g | Fedt: 16 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
href="http://katiescucina.blogspot.com/2011/05/primavera-pasta-amandine.html">her.

Kommentarer

  1. Louise skriver

    juni 09, 2011 at 10:28 pm

    Hej Maria, det er jeg helt sikker på også ville være godt.

    Svar
  2. Maria skriver

    juni 09, 2011 at 9:37 pm

    En spændende opskrift, som jeg helt klart vil forsøge mig med :-) Overvejer dog at udskifte mandlerne med pinjekerner :-D

    Svar
  3. Louise skriver

    juni 08, 2011 at 5:53 pm

    Jeg synes det var rigtig lækkert. En anden gang tror jeg dog at jeg vil prøve med lidt flere grøntsager og lidt mindre pasta - for at gøre det lidt sundere.

    Svar
  4. Newyorkerbyheart skriver

    juni 07, 2011 at 10:32 pm

    Uhmm, mindes det lige igen :-) Hvad syntes du om det??

    Mange hilsner
    Birthe

    Svar
5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.