
Primavera Pasta Amandine
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplanIngredienser
- 300 g pasta
- 35 g mandler ca. en håndfuld, grofthakket
- 1 rødløg i strimler
- 250 g broccoli
- 3 kugler spinat frossen
- 200 g cherrytomater halverede
- 3 dl mælk
- salt og peber
- 2 spsk parmesan revet
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken. De sidste 2 min. af tiden tilsættes broccolien. Mandlerne ristes let på panden og tages af. Svits løget på panden. Tilsæt spinat, mælk, pasta, broccoli og til sidst tomaterne. Smag til med salt og peber. Server med revet parmesan.
Dine egne noter
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person
| Kalorier: 331 kcal | Kulhydrater: 37 g | Protein: 17 g | Fedt: 16 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Louise
Hej Maria, det er jeg helt sikker på også ville være godt.
Maria
En spændende opskrift, som jeg helt klart vil forsøge mig med :-) Overvejer dog at udskifte mandlerne med pinjekerner :-D
Louise
Jeg synes det var rigtig lækkert. En anden gang tror jeg dog at jeg vil prøve med lidt flere grøntsager og lidt mindre pasta - for at gøre det lidt sundere.
Newyorkerbyheart
Uhmm, mindes det lige igen :-) Hvad syntes du om det??
Mange hilsner
Birthe