primaverapastaamandine
ikon piskeris Chestnut

Primavera Pasta Amandine

2 personer
Forb. tid 20 min
Samlet tid 20 min

Ingredienser

  • 300 g pasta
  • 35 g mandler ca. en håndfuld, grofthakket
  • 1 rødløg i strimler
  • 250 g broccoli
  • 3 kugler spinat frossen
  • 200 g cherrytomater halverede
  • 3 dl mælk
  • salt og peber
  • 2 spsk parmesan revet

Sådan gør du
 

  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken. De sidste 2 min. af tiden tilsættes broccolien. Mandlerne ristes let på panden og tages af. Svits løget på panden. Tilsæt spinat, mælk, pasta, broccoli og til sidst tomaterne. Smag til med salt og peber. Server med revet parmesan.

Dine egne noter

Noter

Opskriften er fundet her og her.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 331 kcal | Kulhydrater: 37 g | Protein: 17 g | Fedt: 16 g
Bedøm denne opskrift:
5 fra 1 stemme
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
href="http://katiescucina.blogspot.com/2011/05/primavera-pasta-amandine.html">her.

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften