• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Pastaretter

    Primavera Pasta Amandine

    Udgivet: jun 7, 2011 · Opdateret: maj 14, 2022 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    primaverapastaamandine
    primaverapastaamandine

    Primavera Pasta Amandine

    5 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    2 personer
    Forb. tid 20 min
    Samlet tid 20 min
    Udskriv

    Ingredienser

    • 300 g pasta
    • 35 g mandler ca. en håndfuld, grofthakket
    • 1 rødløg i strimler
    • 250 g broccoli
    • 3 kugler spinat frossen
    • 200 g cherrytomater halverede
    • 3 dl mælk
    • salt og peber
    • 2 spsk parmesan revet
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Kog pastaen efter anvisningen på pakken. De sidste 2 min. af tiden tilsættes broccolien. Mandlerne ristes let på panden og tages af. Svits løget på panden. Tilsæt spinat, mælk, pasta, broccoli og til sidst tomaterne. Smag til med salt og peber. Server med revet parmesan.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Opskriften er fundet her og her.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person
    | Kalorier: 331 kcal | Kulhydrater: 37 g | Protein: 17 g | Fedt: 16 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    href="http://katiescucina.blogspot.com/2011/05/primavera-pasta-amandine.html">her.
    « Skøn salat med granatæble og karrydressing
    Lækker kyllingelasagne »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Louise

      juni 09, 2011 at 10:28 pm

      Hej Maria, det er jeg helt sikker på også ville være godt.

      Svar
    2. Maria

      juni 09, 2011 at 9:37 pm

      En spændende opskrift, som jeg helt klart vil forsøge mig med :-) Overvejer dog at udskifte mandlerne med pinjekerner :-D

      Svar
    3. Louise

      juni 08, 2011 at 5:53 pm

      Jeg synes det var rigtig lækkert. En anden gang tror jeg dog at jeg vil prøve med lidt flere grøntsager og lidt mindre pasta - for at gøre det lidt sundere.

      Svar
    4. Newyorkerbyheart

      juni 07, 2011 at 10:32 pm

      Uhmm, mindes det lige igen :-) Hvad syntes du om det??

      Mange hilsner
      Birthe

      Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Hjemmelavet jordbærguf

    Hjemmelavet guf

    Vandmelonsalat

    Vandmelonsalat med feta

    Gulerodskage med floedeosteglasur

    Gulerodskage med ostecreme

    Groen kartoffelsalat med avocadodressing

    Kartoffelsalat med avocadodressing

    Lemonade

    Lemonade

    Spidskaalssalat

    Spidskålssalat

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.
    • Hjemmelavet guf
    • Vandmelonsalat med feta
    • Gulerodskage med ostecreme
    • Kartoffelsalat med avocadodressing
    • Lemonade
    • Spidskålssalat
    Mig

    Jeg hedder Louise! Jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    • Helstegt oksemørbrad
    • Bananpandekager
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler
    • Panang karry med kylling (Panang Gai)
    • Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her