• Gå direkte til primær navigation
  • Gå direkte til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Louises Madblog

  • Startside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Videoopskrifter
    • Ingredienser
    • Morgenmad & Brunch
    • Frokost
    • Forretter
    • Hovedretter / Aftensmad
      • Fjerkræ
      • Oksekød
      • Svinekød
      • Fisk
      • Suppe
      • Vegetarisk
      • Pastaretter
      • Simreretter
      • Sunde retter
    • Tilbehør
      • Brød
      • Salat
      • Saucer & dressinger
      • Tærter
    • Desserter, kager og andre søde sager
      • Cookies og Småkager
      • Gærkager, Søde brød, Lagkager og Pandekager
      • Is og andre desserter
      • Skærekager, Brownies og Muffins
      • Søde Tærter
      • Sunde desserter og kager
      • Tørkager, kugler, barer, karameller og konfekt
  • Rejser
    • Marokko
    • Japan
    • Thailand
    • USA
    • Italien
    • London
    • Berlin
    • Helsingborg
    • Malmø
    • Dresden
    • Aarhus
  • Kontakt
    • Kontaktformular
    • Om mig
    • Samarbejde og muligheder
    • Louises Madblog i pressen
  • Støt bloggen
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
Hjem » Hovedretter / Aftensmad » Fisk » Pasta med varmrøget laks, spinat og ricotta

Pasta med varmrøget laks, spinat og ricotta

Kategorier: Fisk/ Pastaretter

Print Friendly, PDF & Email
Pasta med varmrøget laks, spinat og ricotta
5 (100%) 1 vote
Pasta med varmrøget laks, spinat og ricotta
Denne super lækre pastaret blev min frokost på en søndag. Ret lækker frokost, hvis jeg selv skal sige det. Jeg havde købt et stykke varmrøget laks, som jeg faktisk ikke lige vidste hvad jeg ville bruge til. Men jeg havde samtidig noget frisk spinat i køleskabet, som jeg tænkte jeg ville bruge sammen med laksen. Det passer jo så godt sammen. Og så var det jo kom i tanke om at ricotta smager fantastisk sammen med spinat – og dermed blev denne pastaret født. Den bliver rigtig lækker cremet og har en skøn smag fra både ricotta og parmesan. Den var virkelig hurtig at bikse sammen – og den vil helt sikkert blive lavet igen.

Pasta med varmrøget laks, spinat og ricotta

1 person
Forberedelsestid: 25 min

Ingredienser
125 g tørret pastapenne (fuldkorn)
100 g frisk spinat
50 g soltørrede tomater i olie, hakkede
75 g ricotta
10-15 g parmesan (gem en smule til pynt)
100 g varmrøget laks
Salt


Fremgangsmåde
1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
2. Skyl spinaten og slyng den tør.
3. Hæld lidt olie på en pande og varm det op.
3. Hæld spinaten på panden og krydder med salt.
4. Rør rundt i spinaten til den faldet sammen.
5. Tilsæt den kogte pasta og derefter de soltørrede tomater. Bland rundt.
6. Tilsæt parmesanen – gem en smule til at drysse over til sidst. Blandt rundt.
7. Tilsæt så ricottaen og bland det hele rundt igen.
8. Til sidst tilsættes den varmrøgede laks i små stykker. Vend det hele rundt og servér pastaretten med det samme. Drys med lidt revet parmesan på toppen.



Pasta med varmrøget laks, spinat og ricotta
Pasta med varmrøget laks, spinat og ricotta
Pasta med varmrøget laks, spinat og ricotta
Pasta med varmrøget laks, spinat og ricotta
Pasta med varmrøget laks, spinat og ricotta
Pasta med varmrøget laks, spinat og ricotta
Pasta med varmrøget laks, spinat og ricotta
Pasta med varmrøget laks, spinat og ricotta
Pasta med varmrøget laks, spinat og ricotta
Pasta med varmrøget laks, spinat og ricotta
Pasta med varmrøget laks, spinat og ricotta

Skrevet af: Louise DamLaks, Ricotta, spinat, Varmrøget laksKategori: Fisk, Pastaretter

Følg mig på Instagram

Tweet
Share
Pin13
Share
+1
13 Shares

af Louise Dam Ingredienser: Laks/ Ricotta/ spinat/ Varmrøget laks

Previous Post: « Banan brownie med chokoladestykker
Next Post: Røgede lakseruller med avokadocreme »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Diane

    22. januar 2017 ved 23:42

    Thanks for posting the ingredients and a tutorial of photos! No language barrier! Wonderful!

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Nye opskrifter

Bearnasiesauce sous vide

Hjemmelavet bearnaisesauce (sous vide)

Sous vide

Alt du bør vide om ‘sous vide’

Stuvet hvidkål

Stuvet hvidkål

Buddha Bowl med butternut squash og peanutdressing

Buddha Bowl med butternut squash og peanutdressing

Syltede rødbeder

Syltede rødbeder

Broccolitoast

Broccolitoast

POPULÆRE OPSKRIFTER

    De lækreste fastelavnsboller med creme
    Bananpandekager
    Saltmandler
    Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller
    Chokolademousse
    Spidskålssalat

Gå aldrig glip af en opskrift

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails med opskrifter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Cookie- og privatlivspolitik

COPYRIGHT © 2010-2018 - Louises Madblog - Louise Dam - CVR 35614788

Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik.
X
Køb blomster hos Euroflorist med 10 % i rabat! Brug rabatkoden LOUISEMAD10 (reklamelink)
Klik her