• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Fisk

    Pasta med varmrøget laks, spinat og ricotta

    Udgivet: jun 14, 2022 · Opdateret: jun 14, 2022 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv

    Pasta med varmrøget laks er en super skøn ret, du kan lave på under 30 minutter. Helt perfekt og cremet pastaret med masser af god smag!

    Pasta med varmroeget laks spinat og ricotta

    Denne super lækre pastaret blev min frokost på en ganske almindelig søndag. Ret lækker frokost, hvis jeg selv skal sige det. Jeg havde købt et stykke varmrøget laks, som jeg faktisk ikke lige vidste hvad jeg ville bruge til. Men jeg havde samtidig noget frisk spinat i køleskabet, som jeg tænkte jeg ville bruge sammen med laksen. Det passer jo så godt sammen. Og så var det jo kom i tanke om at ricotta smager fantastisk sammen med spinat - og dermed blev denne opskrift på en lækker pastaret med varmrøget laks født.

    Prøv også disse opskrifter:
    Frisk pasta med laks og spinat | Spinatvafler med varmrøget laks | Salat med varmrøget laks og dild

    Denne pastaret bliver rigtig lækker cremet og har en skøn smag fra både ricotta og parmesan. Den er super hurtig at lave, og så smager den bare virkelig godt. Faktisk er den så hurtig at lave at den kan være klar på under 30 minutter. Det er altså dejligt med hurtig, lækker og nem hverdagsmad,

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Pasta med varmrøget laks, spinat og ricotta

    1 personer
    Holdbarhed: 2 dage
    Fryseegnet: Nej
    Forb. tid 25 min
    Samlet tid 25 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 125 g tørret pastapenne evt. fuldkorn
    • 100 g frisk spinat
    • 50 g soltørrede tomater i olie hakkede
    • 75 g ricotta
    • 10-15 g parmesan gem en smule til pynt
    • 100 g varmrøget laks
    • Salt

    Sådan gør du
     

    • Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
    • Skyl spinaten og slyng den tør.
    • Hæld lidt olie på en pande og varm det op.
    • Hæld spinaten på panden og krydder med salt.
    • Rør rundt i spinaten til den faldet sammen.
    • Tilsæt den kogte pasta og derefter de soltørrede tomater. Bland rundt.
    • Tilsæt parmesanen - gem en smule til at drysse over til sidst. Blandt rundt.
    • Tilsæt så ricottaen og bland det hele rundt igen.
    • Til sidst tilsættes den varmrøgede laks i små stykker. Vend det hele rundt og servér pastaretten med det samme. Drys med lidt revet parmesan på toppen.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 849 kcal | Kulhydrater: 64 g | Protein: 50 g | Fedt: 26 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.7 fra 10 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Tip til opskriften!

    • Hvis du gerne vil variere indholdet i retten, så kunne det også gå rigtig godt med friske grønne asparges i denne pasta med varmrøget laks.
    • Hvis du ikke har frisk asparges så prøv blot at udskifte med frossen spinat i stedet for.
    • Du kan også sagtens bruge varmrøget ørred i stedet for laks. Det er ofte billigere at købe.
    • Ricotta giver den lækre cremede konsistens, og jeg elsker også smagen af det! Du kan dog også vælge at bruge f.eks. flødeost i stedet for.
    Pasta med varmroeget laks spinat og ricotta
    Pasta med varmroeget laks spinat og ricotta
    Pasta med varmroeget laks spinat og ricotta
    varmrøget laks
    spinat
    spinat
    pasta og spinat på pande
    pasta spinat og soltørrede tomat på en pande
    Pasta med varmroeget laks spinat og ricotta
    Pasta med varmroeget laks spinat og ricotta
    Pasta med varmroeget laks spinat og ricotta
    Pasta med varmroeget laks spinat og ricotta
    Pasta med varmroeget laks spinat og ricotta
    Pasta med varmroeget laks spinat og ricotta
    Pasta med varmroeget laks spinat og ricotta
    Pasta med varmroeget laks spinat og ricotta
    Følg mig på Instagram
    « Tzatziki
    Hyldeblomstsaft »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Diane

      januar 22, 2017 at 11:42 pm

      Thanks for posting the ingredients and a tutorial of photos! No language barrier! Wonderful!

      Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Paaske cookies
      Påske cookies
    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
      #wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-33); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-50); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
      #wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-33); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-50); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
      #wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-33); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-50); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
      #wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-33); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-50); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
      #wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-33); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-50); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
      #wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-33); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-50); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-66 stop { stop-color: #343434; }

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her