
Pasta med varmrøget laks, spinat og ricotta
1 person
Forberedelsestid: 25 min
Ingredienser
125 g tørret pastapenne (fuldkorn)
100 g frisk spinat
50 g soltørrede tomater i olie, hakkede
75 g ricotta
10-15 g parmesan (gem en smule til pynt)
100 g varmrøget laks
Salt
Fremgangsmåde
1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
2. Skyl spinaten og slyng den tør.
3. Hæld lidt olie på en pande og varm det op.
3. Hæld spinaten på panden og krydder med salt.
4. Rør rundt i spinaten til den faldet sammen.
5. Tilsæt den kogte pasta og derefter de soltørrede tomater. Bland rundt.
6. Tilsæt parmesanen – gem en smule til at drysse over til sidst. Blandt rundt.
7. Tilsæt så ricottaen og bland det hele rundt igen.
8. Til sidst tilsættes den varmrøgede laks i små stykker. Vend det hele rundt og servér pastaretten med det samme. Drys med lidt revet parmesan på toppen.











Skrevet af: Louise DamLaks, Ricotta, spinat, Varmrøget laksKategori: Fisk, Pastaretter
Thanks for posting the ingredients and a tutorial of photos! No language barrier! Wonderful!