Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Fisk

Pasta med varmrøget laks, spinat og ricotta

Udgivet: 14. jun 2022 · Opdateret: 14. jun 2022

Pasta med varmrøget laks er en super skøn ret, du kan lave på under 30 minutter. Helt perfekt og cremet pastaret med masser af god smag!

Pasta med varmroeget laks spinat og ricotta

Denne super lækre pastaret blev min frokost på en ganske almindelig søndag. Ret lækker frokost, hvis jeg selv skal sige det. Jeg havde købt et stykke varmrøget laks, som jeg faktisk ikke lige vidste hvad jeg ville bruge til. Men jeg havde samtidig noget frisk spinat i køleskabet, som jeg tænkte jeg ville bruge sammen med laksen. Det passer jo så godt sammen. Og så var det jo kom i tanke om at ricotta smager fantastisk sammen med spinat - og dermed blev denne opskrift på en lækker pastaret med varmrøget laks født.

Prøv også disse opskrifter:
Frisk pasta med laks og spinat | Spinatvafler med varmrøget laks | Salat med varmrøget laks og dild

Denne pastaret bliver rigtig lækker cremet og har en skøn smag fra både ricotta og parmesan. Den er super hurtig at lave, og så smager den bare virkelig godt. Faktisk er den så hurtig at lave at den kan være klar på under 30 minutter. Det er altså dejligt med hurtig, lækker og nem hverdagsmad,

piskeris Grullo

Pasta med varmrøget laks, spinat og ricotta

4.70 fra 10 stemmer
Justér antalJustér antal: 1 personer
Holdbarhed: 2 dage
Fryseegnet: Nej
Forb. tid 25 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 125 g tørret pastapenne, evt. fuldkorn
  • 100 g frisk spinat
  • 50 g soltørrede tomater i olie, hakkede
  • 75 g ricotta
  • 10-15 g parmesan, gem en smule til pynt
  • 100 g varmrøget laks
  • Salt

Sådan gør du
 

  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  • Skyl spinaten og slyng den tør.
  • Hæld lidt olie på en pande og varm det op.
  • Hæld spinaten på panden og krydder med salt.
  • Rør rundt i spinaten til den faldet sammen.
  • Tilsæt den kogte pasta og derefter de soltørrede tomater. Bland rundt.
  • Tilsæt parmesanen - gem en smule til at drysse over til sidst. Blandt rundt.
  • Tilsæt så ricottaen og bland det hele rundt igen.
  • Til sidst tilsættes den varmrøgede laks i små stykker. Vend det hele rundt og servér pastaretten med det samme. Drys med lidt revet parmesan på toppen.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 849 kcal | Kulhydrater: 64 g | Protein: 50 g | Fedt: 26 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Tip til opskriften!

  • Hvis du gerne vil variere indholdet i retten, så kunne det også gå rigtig godt med friske grønne asparges i denne pasta med varmrøget laks.
  • Hvis du ikke har frisk asparges så prøv blot at udskifte med frossen spinat i stedet for.
  • Du kan også sagtens bruge varmrøget ørred i stedet for laks. Det er ofte billigere at købe.
  • Ricotta giver den lækre cremede konsistens, og jeg elsker også smagen af det! Du kan dog også vælge at bruge f.eks. flødeost i stedet for.
Pasta med varmroeget laks spinat og ricotta
Pasta med varmroeget laks spinat og ricotta
Pasta med varmroeget laks spinat og ricotta
varmrøget laks
spinat
spinat
pasta og spinat på pande
pasta spinat og soltørrede tomat på en pande
Pasta med varmroeget laks spinat og ricotta
Pasta med varmroeget laks spinat og ricotta
Pasta med varmroeget laks spinat og ricotta
Pasta med varmroeget laks spinat og ricotta
Pasta med varmroeget laks spinat og ricotta
Pasta med varmroeget laks spinat og ricotta
Pasta med varmroeget laks spinat og ricotta
Pasta med varmroeget laks spinat og ricotta

Kommentarer

  1. Diane skriver

    januar 22, 2017 at 11:42 pm

    Thanks for posting the ingredients and a tutorial of photos! No language barrier! Wonderful!

    Svar
4.70 from 10 votes (10 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.