• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Frokost

    Salat med varmrøget laks og dild

    Udgivet: nov 20, 2018 · Opdateret: jun 22, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    Salat med varmrøget laks og dild

    Idéen til denne super lækre salat med varmrøget laks opstod faktisk da jeg var på café med en god veninde. Her fik jeg nemlig en super lækker salat, som til forveksling kunne ligne denne.

    Det der var lidt specielt ved salaten var den dilddressing der var over. Den passede bare super godt til den varmrøgede laks, og gav lige salaten et lille twist. Så jeg besluttede mig for at gøre dem kunsten efter. Så her er mit bud på en meget lækker salat med varmrøget laks og dilddressing. Den er perfekt som en frokostret, og man kan evt. servere lidt brød til, hvis man ikke synes man bliver mæt kun af salat. Med sådan en salat kan du hurtigt lave en vildt lækker frokost, og så er det jo nærmest som at gå på café.

    ikon piskeris Chestnut

    Salat med varmrøget laks og dilddressing

    1 person
    Holdbarhed: 1 dag
    Fryseegnet: Nej
    Forb. tid 10 min
    Tilb. tid 5 min
    Samlet tid 15 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 50 g salatblade
    • 8 cherrytomater
    • 85 g agurk
    • 2 håndfulde edamamebønner optøet
    • 100 g varmrøget laks

    Dressing

    • 3 spsk olivenolie
    • 1 spsk hvidvinseddike
    • 1 ½ spsk frisk dild hakket
    • ½ tsk honning
    • ½ tsk dijonsennep
    • Salt/peber

    Pynt

    • Frisk dild

    Sådan gør du
     

    • Skyl salaten og slyng den gerne i en salatslynge.
    • Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve.
    • Skyl agurken og skær i tynde skiver på langs af agurken og del derefter i 3 stykker.
    • Bland det hele til salaten sammen og ‘pluk’ den varmrøget laks i små bidder ned i salaten
    • Bland alle ingredienserne til dressingen sammen.
    • Fordel cirka 2 spsk af dressingen over salaten og vend det hele godt rundt.
    • Servér salaten pænt anrettet på en tallerken, og pynt evt. med lidt dild på toppen. Servér resten af dressingen ved siden af salaten.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    For et mere mættende måltid kan du servere en skive groft brød/rugbrød til salaten.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 608 kcal | Kulhydrater: 17 g | Protein: 26 g | Fedt: 48 g
    Bedøm denne opskrift:
    3.8 fra 19 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Skrevet af: Louise DamAgurk, Dild, Edamamebønner, Laks, Tomat, Varmrøget laksKategori: Aftensmad, Buffet, Fisk, Frokost, Salater som tilbehør til aftensmad

    Følg mig på Instagram

    « Hurtig hjemmelavet granola på panden
    Copenhagen Foods årlige pakkekalender »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her