dcd b

Pasta med kødsauce er noget af det der bliver lavet forholdsvis ofte herhjemme, og det er det nok også i flere andre danske hjem. Men selvom en ret smager godt kan det være meget rart at variere det lidt en gang i mellem. Så dette er faktisk bare et twist af den helt originale pasta med kødsauce. Det gode ved denne ret er at det faktisk er pasta med kødsauce i én gryde, det er også det man på amerikanske blogs kalder for one-pot-pasta, altså en pastaret der kun kræver én gryde. Det er altså ret smart. Så man koger altså pastaen nede i kødsaucen.

ikon piskeris Chestnut

One Pot pasta med kødsauce

4 personer
Forb. tid 15 min
Samlet tid 30 min

Ingredienser

  • 2 fed hvidløg
  • 500 g hakket oksekød
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 4 dl vand
  • 1 spsk tørret oregano
  • 1 spsk tørret basilikum
  • 250 g tørret pasta
  • 50 g revet parmesan
  • 125 g frisk mozzarella
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Hak eller pres hvidløget og svits det i lidt olie i en gryde, wokpande eller andet med høje sider.
  • Tilsæt det hakkede oksekød og brun det.
  • Tilsæt de hakkede tomater (jeg blendede den ene dåse for at der ikke var for mange tomatstykker i).
  • Tilsæt så vand, oregano og basilikum og krydr med salt og peber.
  • Tilsæt pastaen og lad retten småkoge i cirka 15 minutter, eller indtil pastaen er kogt.
  • Tilsæt den revne parmesan og rør rundt. Smag retten til og se om den skal have mere salt/peber.
  • Pluk stykker af den friske mozzarella og læg det i klumper rundt om på retten. Lad osten smelte lidt, og server så retten.

Dine egne noter

Noter

Opskriften er fundet på www.webopskrifter.dk

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 736 kcal | Kulhydrater: 57 g | Protein: 43 g | Fedt: 37 g
Bedøm denne opskrift:
5 fra 1 stemme
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

One pot pasta med kødsauce
One pot pasta med kødsauce
One pot pasta med kødsauce
One pot pasta med kødsauce

 

Skrevet af: Louise DamHakkede tomater, Hakket oksekød, Hvidløg, Mozzarella, Parmesan, PastaKategori: Aftensmad, Oksekød, Pastaretter

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften