• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Madvafler og madpandekager

    Fyldte pandekager med spinat, skinke og parmesan

    Udgivet: maj 4, 2011 · Opdateret: jan 31, 2022 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    Pandekager med spinat, skinke og parmesan

    Her får du opskriften på nogle lækre fyldte pandekager med spinat, skinke og parmesan. De er nemme at lave, og så er de med lidt andet fyld end man måske normalt er vant til at få i sine fyldte pandekager.

    Hvis du er mere til en helt klassisk fyldt pandekage så kan du prøve denne opskrift istedet for.

    ikon piskeris Chestnut

    Fyldte pandekager med spinat, skinke og parmesan

    4 personer
    Forb. tid 30 min
    Tilb. tid 10 min
    Samlet tid 40 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    Pandekagerne:

    • 175 g hvedemel
    • ½ tsk salt
    • 2 æg
    • 3-3,5 dl mælk
    • 1 spsk. olie

    Fyldet:

    • 450 g spinat frossen helbladet
    • 1 grønsagsbouillonterning
    • 3 gulerødder store
    • 175 g flødeost neutral
    • 25 g parmesan
    • 200 g skinkestrimler
    • 100 g revet ost

    Sådan gør du
     

    • Bland mel og salt sammen i en skål. Hæld mælken i lidt efter lidt imens du pisker med en elpisker. Fortsæt til dejen er glat. Tilsæt så æggene og olien og pisk igen. Stil dejen på køl imens du laver fyldet
    • Tø spinaten op i en gryde sammen med en bouillonterning. Når det er helt optøet presses vandet fra.
    • Riv gulerødderne og parmesanen fint. 
    • Bland alle ingredienserne til fyldet sammen, undtagen revet ost.
    • Tag pandekagedejen ud af køleskabet og bag dem på en pande. Der bliver cirka 8 pandekager.
    • Fordel fyldet på pandekagerne, rul dem sammen og læg dem ved siden af hinanden i et fad eller en bradepande og drys revet ost over dem. 
    • Gratiner i ovnen ved 200 grader til osten er gylden. 

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Server med en god salat.
    Opskriften er fundet hos Hjemme hos Xenia.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 589 kcal | Kulhydrater: 50 g | Protein: 33 g | Fedt: 30 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 2 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    • Fyldte pandekager med spinat skinke og parmesan
    • Fyldte pandekager med spinat skinke og parmesan
    • Fyldte pandekager med spinat skinke og parmesan
    • Fyldte pandekager med spinat skinke og parmesan
    • Fyldte pandekager med spinat skinke og parmesan
    • Fyldte pandekager med spinat skinke og parmesan
    • Fyldte pandekager med spinat skinke og parmesan
    • Fyldte pandekager med spinat skinke og parmesan
    « Kyllingefrikadeller med gulerod og forårsløg
    Nem hjemmelavet koldskål med jordbær »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Pernille

      januar 20, 2015 at 6:58 pm

      Hej Louise

      Det lyder super lækkert. Men har du en ide til, hvad med kan erstatte philadelphiaen med, hvis man gerne vil have der med lidt mindre fedt i?:)

      Svar
      • Louise Dam

        januar 20, 2015 at 7:55 pm

        Hej Pernille
        Du kan eventuelt bruge philadelphia light?

        Svar
    2. Louise

      maj 05, 2011 at 4:32 pm

      Også lige mad for mig. Det var bare super lækkert med noget anderledes fyld end normalt.

      Svar
    3. Newyorkerbyheart

      maj 04, 2011 at 11:43 pm

      Uhmm, lige mad for mig :-)

      Mange hilsner
      Birthe

      Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Hårdkogte æg
    • Cookies i airfryer
    • Øllebrødsboller
    • Rosenkål i airfryer
    • Pistacieis
    • Øllebrød

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her