Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Madvafler og madpandekager

Fyldte pandekager med spinat, skinke og parmesan

Udgivet: 4. maj 2011 · Opdateret: 31. jan 2022

Pandekager med spinat, skinke og parmesan

Her får du opskriften på nogle lækre fyldte pandekager med spinat, skinke og parmesan. De er nemme at lave, og så er de med lidt andet fyld end man måske normalt er vant til at få i sine fyldte pandekager.

Hvis du er mere til en helt klassisk fyldt pandekage så kan du prøve denne opskrift istedet for.

piskeris Grullo

Fyldte pandekager med spinat, skinke og parmesan

5 fra 2 stemmer
Justér antalJustér antal: 4 personer
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

Pandekagerne:

  • 175 g (reklamelink)hvedemel
  • ½ tsk salt
  • 2 æg
  • 3-3,5 dl mælk
  • 1 spsk. olie

Fyldet:

  • 450 g spinat, frossen helbladet
  • 1 grønsagsbouillonterning
  • 3 gulerødder, store
  • 175 g flødeost, neutral
  • 25 g parmesan
  • 200 g skinkestrimler
  • 100 g revet ost

Sådan gør du
 

  • Bland mel og salt sammen i en skål. Hæld mælken i lidt efter lidt imens du pisker med en elpisker. Fortsæt til dejen er glat. Tilsæt så æggene og olien og pisk igen. Stil dejen på køl imens du laver fyldet
  • Tø spinaten op i en gryde sammen med en bouillonterning. Når det er helt optøet presses vandet fra.
  • Riv gulerødderne og parmesanen fint. 
  • Bland alle ingredienserne til fyldet sammen, undtagen revet ost.
  • Tag pandekagedejen ud af køleskabet og bag dem på en pande. Der bliver cirka 8 pandekager.
  • Fordel fyldet på pandekagerne, rul dem sammen og læg dem ved siden af hinanden i et fad eller en bradepande og drys revet ost over dem. 
  • Gratiner i ovnen ved 200 grader til osten er gylden. 

Noter

Server med en god salat.
Opskriften er fundet hos Hjemme hos Xenia.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 589 kcal | Kulhydrater: 50 g | Protein: 33 g | Fedt: 30 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
  • Fyldte pandekager med spinat skinke og parmesan
  • Fyldte pandekager med spinat skinke og parmesan
  • Fyldte pandekager med spinat skinke og parmesan
  • Fyldte pandekager med spinat skinke og parmesan
  • Fyldte pandekager med spinat skinke og parmesan
  • Fyldte pandekager med spinat skinke og parmesan
  • Fyldte pandekager med spinat skinke og parmesan
  • Fyldte pandekager med spinat skinke og parmesan

Kommentarer

  1. Pernille skriver

    januar 20, 2015 at 6:58 pm

    Hej Louise

    Det lyder super lækkert. Men har du en ide til, hvad med kan erstatte philadelphiaen med, hvis man gerne vil have der med lidt mindre fedt i?:)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      januar 20, 2015 at 7:55 pm

      Hej Pernille
      Du kan eventuelt bruge philadelphia light?

      Svar
  2. Louise skriver

    maj 05, 2011 at 4:32 pm

    Også lige mad for mig. Det var bare super lækkert med noget anderledes fyld end normalt.

    Svar
  3. Newyorkerbyheart skriver

    maj 04, 2011 at 11:43 pm

    Uhmm, lige mad for mig :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    Svar
5 from 2 votes (2 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.