Her får du opskriften på nogle lækre fyldte pandekager med spinat, skinke og parmesan. De er nemme at lave, og så er de med lidt andet fyld end man måske normalt er vant til at få i sine fyldte pandekager.
Hvis du er mere til en helt klassisk fyldt pandekage så kan du prøve denne opskrift istedet for.
Fyldte pandekager med spinat, skinke og parmesan
Justér antal4 personer
Ingredienser
Pandekagerne:
- 175 g (reklamelink)hvedemel
- ½ tsk salt
- 2 æg
- 3-3,5 dl mælk
- 1 spsk. olie
Fyldet:
- 450 g spinat, frossen helbladet
- 1 grønsagsbouillonterning
- 3 gulerødder, store
- 175 g flødeost, neutral
- 25 g parmesan
- 200 g skinkestrimler
- 100 g revet ost
Sådan gør du
- Bland mel og salt sammen i en skål. Hæld mælken i lidt efter lidt imens du pisker med en elpisker. Fortsæt til dejen er glat. Tilsæt så æggene og olien og pisk igen. Stil dejen på køl imens du laver fyldet
- Tø spinaten op i en gryde sammen med en bouillonterning. Når det er helt optøet presses vandet fra.
- Riv gulerødderne og parmesanen fint.
- Bland alle ingredienserne til fyldet sammen, undtagen revet ost.
- Tag pandekagedejen ud af køleskabet og bag dem på en pande. Der bliver cirka 8 pandekager.
- Fordel fyldet på pandekagerne, rul dem sammen og læg dem ved siden af hinanden i et fad eller en bradepande og drys revet ost over dem.
- Gratiner i ovnen ved 200 grader til osten er gylden.
Noter
Server med en god salat.
Opskriften er fundet hos Hjemme hos Xenia.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 589 kcal | Kulhydrater: 50 g | Protein: 33 g | Fedt: 30 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Pernille skriver
Hej Louise
Det lyder super lækkert. Men har du en ide til, hvad med kan erstatte philadelphiaen med, hvis man gerne vil have der med lidt mindre fedt i?:)
Louise Dam skriver
Hej Pernille
Du kan eventuelt bruge philadelphia light?
Louise skriver
Også lige mad for mig. Det var bare super lækkert med noget anderledes fyld end normalt.
Newyorkerbyheart skriver
Uhmm, lige mad for mig :-)
Mange hilsner
Birthe