
Dette er helt sikkert en af favoritopskrifterne herhjemme. Det er bare en af de opskrifter man altid finder frem igen og igen, fordi det bare smager sindsygt godt. Det er nemlig parmesanpaneret kylling.
📖 Opskrift
Parmesanpaneret kylling
Ingredienser
- 2 store kyllingefileter
- 125 g hvedemel, krydret med salt og peber
- 2 æg, letpiskede
- 50 g parmesan
- 50 g fintmalet rasp
- Olie til stegning
- 1 citron til at presse over
Serveres med:
Sådan gør du
- Skær kyllingebrysterne i strimler, der bliver ca. 5-6 af hvert.
- Kom det krydrede mel og pisket æg i hver sin dybe tallerken og bland også parmesan og rasp i en en dyb tallerken.
- Dyp kyllingestrimlerne en ad gangen først i mel, så de dækkes over det hele.
- Derefter i ægget og endelig rulles de over det hele i parmesanblandingen.
- Sæt kyllingefileterne i køleskabet i 30 minutter (dette kan godt springes over hvis du ikke har tid til det)
- Opvarm olien på en pande og steg kyllingestykkerne på begge sider til de er gyldne.
- Kom dem eventuelt i en forvarmet ovn ved 180 grader i 5 minutter. Det sikrer, at de er gennemstegte.
- Pres citronen over når de er færdige.
- Server med sød chilisauce.
Noter
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Skrevet af: Louise DamKylling, ParmesanKategori: Aftensmad, Fjerkræ, Mine egne favorit opskrifter, Tilbehør til aftensmaden
Christinna
Super godt kylligt, bliver lavet tit herhjemme, både mine forældre og min lillebror er vilde med det.
Louise Dam
Skønt at høre! :-)