Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Parmesanpaneret kylling

Udgivet: 19. aug 2011 · Opdateret: 8. maj 2021

 
eabfd b

Dette er helt sikkert en af favoritopskrifterne herhjemme. Det er bare en af de opskrifter man altid finder frem igen og igen, fordi det bare smager sindsygt godt. Det er nemlig parmesanpaneret kylling.

piskeris Grullo

Parmesanpaneret kylling

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 2 personer
Forb. tid 30 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 2 store kyllingefileter
  • 125 g (reklamelink)hvedemel, krydret med salt og peber
  • 2 æg, letpiskede
  • 50 g parmesan
  • 50 g fintmalet rasp
  • Olie til stegning
  • 1 citron til at presse over

Serveres med:

  • (reklamelink)Sød chilisauce

Sådan gør du
 

  • Skær kyllingebrysterne i strimler, der bliver ca. 5-6 af hvert.
  • Kom det krydrede mel og pisket æg i hver sin dybe tallerken og bland også parmesan og rasp i en en dyb tallerken.
  • Dyp kyllingestrimlerne en ad gangen først i mel, så de dækkes over det hele.
  • Derefter i ægget og endelig rulles de over det hele i parmesanblandingen.
  • Sæt kyllingefileterne i køleskabet i 30 minutter (dette kan godt springes over hvis du ikke har tid til det)
  • Opvarm olien på en pande og steg kyllingestykkerne på begge sider til de er gyldne.
  • Kom dem eventuelt i en forvarmet ovn ved 180 grader i 5 minutter. Det sikrer, at de er gennemstegte.
  • Pres citronen over når de er færdige.
  • Server med sød chilisauce.

Noter

Opskriften er fra Den Store Familie Kogebog.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 807 kcal | Kulhydrater: 67 g | Protein: 72 g | Fedt: 25 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Parmesanpaneret kylling
Parmesanpaneret kylling
Parmesanpaneret kylling
Parmesanpaneret kylling
Parmesanpaneret kylling
Parmesanpaneret kylling
Parmesanpaneret kylling

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Christinna skriver

    oktober 24, 2016 at 1:54 pm

    Super godt kylligt, bliver lavet tit herhjemme, både mine forældre og min lillebror er vilde med det.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 26, 2016 at 7:19 pm

      Skønt at høre! :-)

      Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required