• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad

    Parmesanpaneret kylling

    Udgivet: aug 19, 2011 · Opdateret: maj 8, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    eabfd b

    Dette er helt sikkert en af favoritopskrifterne herhjemme. Det er bare en af de opskrifter man altid finder frem igen og igen, fordi det bare smager sindsygt godt. Det er nemlig parmesanpaneret kylling.

    eabfd b

    Parmesanpaneret kylling

    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    2 personer
    Forb. tid 30 min
    Samlet tid 30 min
    Udskriv

    Ingredienser

    • 2 store kyllingefileter
    • 125 g hvedemel krydret med salt og peber
    • 2 æg letpiskede
    • 50 g parmesan
    • 50 g fintmalet rasp
    • Olie til stegning
    • 1 citron til at presse over

    Serveres med:

    • Sød chilisauce
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Skær kyllingebrysterne i strimler, der bliver ca. 5-6 af hvert.
    • Kom det krydrede mel og pisket æg i hver sin dybe tallerken og bland også parmesan og rasp i en en dyb tallerken.
    • Dyp kyllingestrimlerne en ad gangen først i mel, så de dækkes over det hele.
    • Derefter i ægget og endelig rulles de over det hele i parmesanblandingen.
    • Sæt kyllingefileterne i køleskabet i 30 minutter (dette kan godt springes over hvis du ikke har tid til det)
    • Opvarm olien på en pande og steg kyllingestykkerne på begge sider til de er gyldne.
    • Kom dem eventuelt i en forvarmet ovn ved 180 grader i 5 minutter. Det sikrer, at de er gennemstegte.
    • Pres citronen over når de er færdige.
    • Server med sød chilisauce.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Opskriften er fra Den Store Familie Kogebog.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person
    | Kalorier: 807 kcal | Kulhydrater: 67 g | Protein: 72 g | Fedt: 25 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Parmesanpaneret kylling
    Parmesanpaneret kylling
    Parmesanpaneret kylling
    Parmesanpaneret kylling
    Parmesanpaneret kylling
    Parmesanpaneret kylling
    Parmesanpaneret kylling

     

    Skrevet af: Louise DamKylling, ParmesanKategori: Aftensmad, Fjerkræ, Mine egne favorit opskrifter, Tilbehør til aftensmaden

    Følg mig på Instagram
    « Kylling med grøntsager og pasta
    Hakket oksekød med kartoffellåg »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Christinna

      oktober 24, 2016 at 1:54 pm

      Super godt kylligt, bliver lavet tit herhjemme, både mine forældre og min lillebror er vilde med det.

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 26, 2016 at 7:19 pm

        Skønt at høre! :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Rabarbersaft

    Rabarbersaft

    Rabarberkompot

    Rabarberkompot

    Mango Lassi

    Mango lassi

    Chicken Tikka Masala

    Chicken tikka masala

    Varme hveder hvedeknopper

    Varme hveder

    Bananboller med chokolade

    Bananboller med chokolade

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her