• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Frokost

    Ravioli med ricotta og spinat med champignon/fløde sauce

    Udgivet: feb 10, 2014 · Opdateret: maj 20, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    aaedecc o

    Ravioli er bare så lækkert, og jeg er vild med den helt klassiske version med spinat og ricotta. I denne version har jeg serveret raviolien som forret sammen med en lækker cremet champignon/fløde sauce. Det kan være lidt svært at lave ravioli, hvis man ikke har det rigtige udstyr til det. Jeg vil helt sikkert anbefale at man har en pastamaskine (reklamelink). Det er ret svært at rulle dejen tyndt nok ud med en kagerulle. Derudover så har jeg fundet to forskellige ting man kan bruge til at få raviolien i den form man gerne vil have.

    Man kan enten bruge en ravioliform (reklamelink), som er sådan en jeg bruger. Og den er altså ret smart synes jeg. Den anden type man kan vælge er en ravioliudstikker (reklamelink), her ligger man fyldet på en pastaplade og så en ny pastaplade indover og til sidst stykker man raviolierne ud med den fine udstikker i den størrelse man nu har valgt. De fås i både kvadratiske og runde og i flere størrelser.

    ikon piskeris Chestnut

    Ravioli med ricotta og spinat med champignon/fløde sauce

    4 personer
    Forb. tid 2 t
    Samlet tid 2 t

    Udstyr (reklamelink)

    • Pastamaskine
    • Ravioliudstikker eller
    • Ravioliform
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    Pastadej

    • 1 portion pastadej

    Fyld

    • 300 g frossen spinat
    • 250 g ricotta
    • 2 spsk. parmesan revet
    • lidt salt & peber

    Saucen

    • 2 spsk. olivenolie
    • 250 g. champignoner i skiver
    • 4 hvidløgsfed
    • lidt muskatnød
    • 2 spsk hvidvin
    • 2,5 dl madlavningsfløde
    • 2,5 dl parmesan revet
    • salt & peber

    Sådan gør du
     

    Fyldet

    • Optø spinaten og bland den med ricotta og parmesan. Smag til med salt og peber.

    Raviolien

    • Del pastadejen i 4 og rul dem på pastamaskinen til dejen er en lang tynd plade. Læg en lille klat fyld på pladen og så den næste klat fyld med lidt mellemrum imellem. Til sidst lægges en ny tynd pastaplade ovenpå og du udstikker raviolien med et lille glas, form eller lignende. Husk at lukke raviolien godt til f.eks. med en gaffel. Du kan også vælge, at købe sådan en ravioliform, som jeg har. Der smører du den med lidt olie og så lægger du en pastaplade ovenpå formen og lader den falde lidt ned i hullerne, så fylder du hullerne med fyldet og lægger en pastaplade ovenpå. Luk derefter pastaen tæt og tag raviolien af.
    • Kog raviolien i en stor gryde med letsaltet kogende vand i cirka 3 minutter.

    Saucen

    • Opvarm olien i en gryde, tilsæt champignoner i skiver, hvidløg og muskatnød. Lad det steg i cirka 5 minutter. Tilsæt så hvidvinen og fløden og lad saucen koge op. Fjern gryden fra varmen og tilsæt parmesanen. Rør rundt indtil parmesanen er smeltet og saucen er tyknet. Smag til med salt og peber.
    • Server raviolien på en tallerken med lidt af saucen henover. Pynt gerne med et par flager parmesan.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Jeg har fundet inspiration til saucen lige her.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 483 kcal | Kulhydrater: 12 g | Protein: 36 g | Fedt: 33 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    Opskrift på hjemmelavet Ravioli med ricotta og spinat med champignon/fløde sauce
    Opskrift på hjemmelavet Ravioli med ricotta og spinat med champignon/fløde sauce
    Opskrift på hjemmelavet Ravioli med ricotta og spinat med champignon/fløde sauce
    Opskrift på hjemmelavet Ravioli med ricotta og spinat med champignon/fløde sauce
    Opskrift på hjemmelavet Ravioli med ricotta og spinat med champignon/fløde sauce
    Opskrift på hjemmelavet Ravioli med ricotta og spinat med champignon/fløde sauce
    « Rødspættefileter i fad med spidskål & mandler
    Menu til valentinsdag »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Dorte

      februar 24, 2022 at 9:38 pm

      Hey Louise..
      Hvor kan man se din opskrift på ravioli dejen.. mvh Dorte

      Svar
      • Louise Dam

        februar 26, 2022 at 11:08 pm

        Hej Dorte
        Hov, det var smuttet ud af opskriften. Jeg har sat link til opskrift på pastadej ind i ingredienslisten.
        Hilsen Louise

        Svar
    2. Erik Andersen

      september 10, 2021 at 2:53 pm

      5 stars
      Lækkert

      Svar
      • Louise Dam

        september 13, 2021 at 9:07 am

        Dejligt at høre du kunne bruge opskriften :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Hårdkogte æg
    • Cookies i airfryer
    • Øllebrødsboller
    • Rosenkål i airfryer
    • Pistacieis
    • Øllebrød

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her