• Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Ravioli med ricotta og spinat med champignon/fløde sauce

Louisex
Ændret: maj 20, 2021 · Udgivet: feb 10, 2014 af Louise Dam · 4 Kommentarer

aaedecc o

Ravioli er bare så lækkert, og jeg er vild med den helt klassiske version med spinat og ricotta. I denne version har jeg serveret raviolien som forret sammen med en lækker cremet champignon/fløde sauce. Det kan være lidt svært at lave ravioli, hvis man ikke har det rigtige udstyr til det. Jeg vil helt sikkert anbefale at man har en pastamaskine (reklamelink). Det er ret svært at rulle dejen tyndt nok ud med en kagerulle. Derudover så har jeg fundet to forskellige ting man kan bruge til at få raviolien i den form man gerne vil have.

Man kan enten bruge en (reklamelink)ravioliform (reklamelink), som er sådan en jeg bruger. Og den er altså ret smart synes jeg. Den anden type man kan vælge er en (reklamelink)ravioliudstikker (reklamelink), her ligger man fyldet på en pastaplade og så en ny pastaplade indover og til sidst stykker man raviolierne ud med den fine udstikker i den størrelse man nu har valgt. De fås i både kvadratiske og runde og i flere størrelser.

Du kan måske også godt lide min kylling i champignon-fløde sauce eller min anden opskrift med ravioli: hjemmelavet ravioli med spinat og ricotta.

piskeris Grullo

Ravioli med ricotta og spinat med champignon/fløde sauce

5 fra 2 stemmer
Justér antalJustér antal: 4 personer
Forb. tid 2 timer t
Samlet tid 2 timer t

Udstyr (reklamelink)

  • (reklamelink)Pastamaskine
  • (reklamelink)Ravioliudstikker eller
  • (reklamelink)Ravioliform
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

Pastadej

  • 1 portion pastadej

Fyld

  • 300 g frossen spinat
  • 250 g ricotta
  • 2 spsk. parmesan, revet
  • lidt salt & peber

Saucen

  • 2 spsk. (reklamelink)olivenolie
  • 250 g. champignoner, i skiver
  • 4 hvidløgsfed
  • lidt muskatnød
  • 2 spsk hvidvin
  • 2,5 dl madlavningsfløde
  • 2,5 dl parmesan, revet
  • salt & peber

Sådan gør du
 

Fyldet

  • Optø spinaten og bland den med ricotta og parmesan. Smag til med salt og peber.

Raviolien

  • Del pastadejen i 4 og rul dem på pastamaskinen til dejen er en lang tynd plade. Læg en lille klat fyld på pladen og så den næste klat fyld med lidt mellemrum imellem. Til sidst lægges en ny tynd pastaplade ovenpå og du udstikker raviolien med et lille glas, form eller lignende. Husk at lukke raviolien godt til f.eks. med en gaffel. Du kan også vælge, at købe sådan en ravioliform, som jeg har. Der smører du den med lidt olie og så lægger du en pastaplade ovenpå formen og lader den falde lidt ned i hullerne, så fylder du hullerne med fyldet og lægger en pastaplade ovenpå. Luk derefter pastaen tæt og tag raviolien af.
  • Kog raviolien i en stor gryde med letsaltet kogende vand i cirka 3 minutter.

Saucen

  • Opvarm olien i en gryde, tilsæt champignoner i skiver, hvidløg og muskatnød. Lad det steg i cirka 5 minutter. Tilsæt så hvidvinen og fløden og lad saucen koge op. Fjern gryden fra varmen og tilsæt parmesanen. Rør rundt indtil parmesanen er smeltet og saucen er tyknet. Smag til med salt og peber.
  • Server raviolien på en tallerken med lidt af saucen henover. Pynt gerne med et par flager parmesan.

Noter

Jeg har fundet inspiration til saucen lige her.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 483 kcal | Kulhydrater: 12 g | Protein: 36 g | Fedt: 33 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Opskrift på hjemmelavet Ravioli med ricotta og spinat med champignon/fløde sauce
Opskrift på hjemmelavet Ravioli med ricotta og spinat med champignon/fløde sauce
Opskrift på hjemmelavet Ravioli med ricotta og spinat med champignon/fløde sauce
Opskrift på hjemmelavet Ravioli med ricotta og spinat med champignon/fløde sauce
Opskrift på hjemmelavet Ravioli med ricotta og spinat med champignon/fløde sauce
Opskrift på hjemmelavet Ravioli med ricotta og spinat med champignon/fløde sauce

Kommentarer

  1. Dorte skriver

    februar 24, 2022 at 9:38 pm

    Hey Louise..
    Hvor kan man se din opskrift på ravioli dejen.. mvh Dorte

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 26, 2022 at 11:08 pm

      Hej Dorte
      Hov, det var smuttet ud af opskriften. Jeg har sat link til opskrift på pastadej ind i ingredienslisten.
      Hilsen Louise

      Svar
  2. Erik Andersen skriver

    september 10, 2021 at 2:53 pm

    5 stars
    Lækkert

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 13, 2021 at 9:07 am

      Dejligt at høre du kunne bruge opskriften :-)

      Svar
5 from 2 votes (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.