
Man kan enten bruge en ravioliform, som er sådan en jeg bruger. Jeg fandt min i netto på et tidspunkt, men denne variant på ebay ligner den fuldstændig. Og den er altså ret smart synes jeg. Den anden type man kan vælge er en ravioliudstikker
, her ligger man fyldet på en pastaplade og så en ny pastaplade indover og til sidst stykker man raviolierne ud med den fine udstykker i den størrelse man nu har valgt.
Hjemmelavet Ravioli med spinat og ricotta
Hovedret 4 personer. Forret 6-8 personer
Forberedelsestid:
Ingredienser
Pastadej
1 portion hjemmelavet pastadej
Fyld
300 g frossen spinat
250 g ricotta
2 spsk. parmesan, revet
lidt salt & peber
Saucen
2 spsk. olivenolie
250 g. champignoner, i skiver
4 hvidløgsfed
lidt muskatnød
2 spsk . hvidvin
2,5 dl madlavningsfløde
2,5 dl parmesan, revet
lidt salt & peber
Optø spinaten og bland den med ricotta og parmesan. Smag til med salt og peber.
Raviolien
Del pastadejen i 4 og rul dem på pastamaskinen til dejen er en lang tynd plade. Læg en lille klat fyld på pladen og så den næste klat fyld med lidt mellemrum imellem. Til sidst lægges en ny tynd pastaplade ovenpå og du udstikker raviolien med et lille glas, form eller lignende. Husk at lukke raviolien godt til f.eks. med en gaffel. Du kan også vælge, at købe sådan en ravioliform, som jeg har. Der smører du den med lidt olie og så lægger du en pastaplade ovenpå formen og lader den falde lidt ned i hullerne, så fylder du hullerne med fyldet og lægger en pastaplade ovenpå. Luk derefter pastaen tæt og tag raviolien af.
Kog raviolien i en stor gryde med letsaltet kogende vand i cirka 3 minutter.
Saucen
Opvarm olien i en gryde, tilsæt champignoner i skiver, hvidløg og muskatnød. Lad det steg i cirka 5 minutter. Tilsæt så hvidvinen og fløden og lad saucen koge op. Fjern gryden fra varmen og tilsæt parmesanen. Rør rundt indtil parmesanen er smeltet og saucen er tyknet. Smag til med salt og peber.
Server raviolien på en tallerken med lidt af saucen henover. Pynt gerne med et par flager parmesan.
Jeg har fundet inspiration til saucen lige her.






//Indlægget ndeholder affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//
Skriv et svar