• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad

    Kylling i champignon-fløde sauce

    Udgivet: aug 9, 2010 · Opdateret: maj 15, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    df b
    piskeris Chestnut

    Kylling i champignon-fløde sauce

    2 personer

    Ingredienser

    • 1 flaske Cremefine til madlavning 7%
    • 2 Kyllingefileter
    • 200 g Champignon
    • 1,5 dl Fromage Frais
    • 500 g kogt pasta
    • Ketchup
    • Salt
    • Barbecuekrydderi
    • Hvidløgssalt
    • Oregano
    • Persille
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Kyllingen skæres i strimler/tern og brunes på panden med salt og barbecue.
    • Champignonerne kommes på panden og brunes.
    • Cremefine hældes på panden. Der tilsættes lidt ketchup, hvidløgssalt og oregano.
    • Fromage frais tilsættes og retten varmes igennem.
    • Den kogte pasta kommes i, der røres rundt og retten er færdig.
    • Pynt med persille.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 926 kcal | Kulhydrater: 103 g | Protein: 71 g | Fedt: 25 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Kylling i champignon-flødesauce (1)Kylling i champignon-flødesauce (2)Kylling i champignon-flødesauce (3)Kylling i champignon-flødesauce (4)

     

    Skrevet af: Louise DamChampignon, Kylling, KyllingefiletKategori: Aftensmad, Fjerkræ, Pastaretter

    Følg mig på Instagram
    « Hjemmebagte sandwichboller med tunsalat
    Perfekte hjemmebagte burgerboller »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. sussi

      marts 21, 2016 at 8:03 pm

      Der står der skal barbarcue i men den står ikke under ingrediens liste???

      Svar
      • Louise Dam

        marts 21, 2016 at 11:35 pm

        Hej Sussi
        Det må være en fejl. Det er tilføjet nu. Mange tak :-)

        Svar
    2. Annika

      december 28, 2015 at 8:06 pm

      Mums. Rigtig lækker! :)

      Dog er vi ikke vilde med champignoners konsistent når de bliver tilberedt, men elsker den smag de bidrager med, så de blev bare pillet fra ved servering 😃

      Svar
      • Louise Dam

        december 28, 2015 at 10:20 pm

        Hej Annika
        Ja, det er jo lidt forskelligt om man bryder sig om champignoner når de er varme. De bliver jo lidt bløde i det :-)
        Men dejligt I kunne lide retten.
        Hilsen Louise

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Hjemmelavet jordbærguf

    Hjemmelavet guf

    Vandmelonsalat

    Vandmelonsalat med feta

    Gulerodskage med floedeosteglasur

    Gulerodskage med ostecreme

    Groen kartoffelsalat med avocadodressing

    Kartoffelsalat med avocadodressing

    Lemonade

    Lemonade

    Spidskaalssalat

    Spidskålssalat

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.
    • Hjemmelavet guf
    • Vandmelonsalat med feta
    • Gulerodskage med ostecreme
    • Kartoffelsalat med avocadodressing
    • Lemonade
    • Spidskålssalat
    Mig

    Jeg hedder Louise! Jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    • Helstegt oksemørbrad
    • Bananpandekager
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler
    • Panang karry med kylling (Panang Gai)
    • Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her