Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Kylling i champignon-fløde sauce

Udgivet: 9. aug 2010 · Opdateret: 15. maj 2021

df b
piskeris Grullo

Kylling i champignon-fløde sauce

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 2 personer
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 flaske Cremefine til madlavning 7%
  • 2 Kyllingefileter
  • 200 g Champignon
  • 1,5 dl Fromage Frais
  • 500 g kogt pasta
  • Ketchup
  • Salt
  • Barbecuekrydderi
  • Hvidløgssalt
  • Oregano
  • Persille

Sådan gør du
 

  • Kyllingen skæres i strimler/tern og brunes på panden med salt og barbecue.
  • Champignonerne kommes på panden og brunes.
  • Cremefine hældes på panden. Der tilsættes lidt ketchup, hvidløgssalt og oregano.
  • Fromage frais tilsættes og retten varmes igennem.
  • Den kogte pasta kommes i, der røres rundt og retten er færdig.
  • Pynt med persille.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 926 kcal | Kulhydrater: 103 g | Protein: 71 g | Fedt: 25 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Kylling i champignon-flødesauce (1)Kylling i champignon-flødesauce (2)Kylling i champignon-flødesauce (3)Kylling i champignon-flødesauce (4)

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. sussi skriver

    marts 21, 2016 at 8:03 pm

    Der står der skal barbarcue i men den står ikke under ingrediens liste???

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 21, 2016 at 11:35 pm

      Hej Sussi
      Det må være en fejl. Det er tilføjet nu. Mange tak :-)

      Svar
  2. Annika skriver

    december 28, 2015 at 8:06 pm

    Mums. Rigtig lækker! :)

    Dog er vi ikke vilde med champignoners konsistent når de bliver tilberedt, men elsker den smag de bidrager med, så de blev bare pillet fra ved servering 😃

    Svar
    • Louise Dam skriver

      december 28, 2015 at 10:20 pm

      Hej Annika
      Ja, det er jo lidt forskelligt om man bryder sig om champignoner når de er varme. De bliver jo lidt bløde i det :-)
      Men dejligt I kunne lide retten.
      Hilsen Louise

      Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required