
Aubergineruller med ricotta og parmesan
cirka 10 ruller
Forberedelsestid: 30 min
Ingredienser
Olivenolie
2 auberginer
250 g ricotta
1 dl parmesan
1 fed hvidløg
1 lille håndfuld mynteblade
salt og peber
1. Skær auberginen i skiver på langs, der bliver cirka 5-6 skiver af hver aubergine.
2. Pensl aubergineskiverne med lidt olivenolie og krydr med salt. Grill dem på en varm grill, eller eventuelt en grillpande. De skal have cirka 5 minutter på hver side.
3. Tag aubergineskiverne af grillen og lad dem køle af.
4. Lav nu fyldet ved at blande ricotta, parmesan, 1 presset fed hvidløg og finthakkede mynteblade sammen i en skål Smag til med salt og peber.
5. Læg cirka 1 spsk af fyldet i den ene ende af en aubergineskive og rul den sammen. Fortsæt til alle aubergineskiverne er brugt.



Skrevet af: Louise DamAubergine, Parmesan, RicottaKategori: Forretter, Tapas, Tilbehør, Vegetarretter
Skal de serveres varme eller kolde? :)
Kolde :-)
Hej Louise! Super lækre opskrifter, har set alle dem du har lavet til tapas, og vi skal have stort set alle sammen her på lørdag! :D Glæder mig så meget!
Nå, men min spørgsmål lyder på. Kan auberginerne laves i ovnen på en eller anden måde? Hvis ja, hvordan ville du så gøre det?
Du kan måske godt ligge dem på en rist i ovnen i stedet for - men har ikke prøvet det :-)