
Disse aubergineruller smager virkelig godt! Jeg har faktisk aldrig været en kæmpe fan af aubergine, men jeg synes jeg er ved at komme efter det og med disse ruller er det ingen sag - for de er bare vildt lækre. De er egentlig ret simple og ville sagtens kunne varieres med andet fyld. Her er de fyldt med en ricotta/parmesan blanding og lidt frisk mynte. Auberginerullerne blev serveret som en del af et større tapasbord, men de ville også fungere helt perfekt som en forret. Find mine andre opskrifter på Tapas lige her.
Aubergineruller med ricotta og parmesan
Ingredienser
- Olivenolie
- 2 auberginer
- 250 g ricotta
- 1 dl parmesan
- 1 fed hvidløg
- 1 lille håndfuld mynteblade
- salt og peber
Sådan gør du
- Skær auberginen i skiver på langs, der bliver cirka 5-6 skiver af hver aubergine.
- Pensl aubergineskiverne med lidt olivenolie og krydr med salt. Grill dem på en varm grill, eller eventuelt en grillpande. De skal have cirka 5 minutter på hver side.
- Tag aubergineskiverne af grillen og lad dem køle af.
- Lav nu fyldet ved at blande ricotta, parmesan, 1 presset fed hvidløg og finthakkede mynteblade sammen i en skål Smag til med salt og peber.
- Læg cirka 1 spsk af fyldet i den ene ende af en aubergineskive og rul den sammen. Fortsæt til alle aubergineskiverne er brugt.
Dine egne noter
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Skrevet af: Louise DamAubergine, Parmesan, RicottaKategori: Forret til nytår, Forretter, Nytår, Snacks til nytårstalen, Tapas, Tilbehør til aftensmaden, Vegetarretter
Mie
Skal de serveres varme eller kolde? :)
Louise Dam
Kolde :-)
Tilde
Hej Louise! Super lækre opskrifter, har set alle dem du har lavet til tapas, og vi skal have stort set alle sammen her på lørdag! :D Glæder mig så meget!
Nå, men min spørgsmål lyder på. Kan auberginerne laves i ovnen på en eller anden måde? Hvis ja, hvordan ville du så gøre det?
Louise Dam
Du kan måske godt ligge dem på en rist i ovnen i stedet for - men har ikke prøvet det :-)