• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Ingredienser - oversigt over opskrifter
  • Rejser
  • Om mig
  • Samarbejde
  • Kontakt
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Ingredienser - oversigt over opskrifter
  • Rejser
  • Om mig
  • Samarbejde
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Forretter » Aubergineruller med ricotta og parmesan

    Aubergineruller med ricotta og parmesan

    3.7 / 5 ( 3 votes )
    Aubergineruller med ricotta og parmesan
    Disse aubergineruller smager virkelig godt! Jeg har faktisk aldrig været en kæmpe fan af aubergine, men jeg synes jeg er ved at komme efter det og med disse ruller er det ingen sag - for de er bare vildt lækre. De er egentlig ret simple og ville sagtens kunne varieres med andet fyld. Her er de fyldt med en ricotta/parmesan blanding og lidt frisk mynte. Auberginerullerne blev serveret som en del af et større tapasbord, men de ville også fungere helt perfekt som en forret. Find mine andre opskrifter på Tapas lige her.


    Aubergineruller med ricotta og parmesan

    cirka 10 ruller
    Forberedelsestid: 30 min

    Ingredienser
    Olivenolie
    2 auberginer
    250 g ricotta
    1 dl parmesan
    1 fed hvidløg
    1 lille håndfuld mynteblade
    salt og peber


    Fremgangsmåde
    1. Skær auberginen i skiver på langs, der bliver cirka 5-6 skiver af hver aubergine.
    2. Pensl aubergineskiverne med lidt olivenolie og krydr med salt. Grill dem på en varm grill, eller eventuelt en grillpande. De skal have cirka 5 minutter på hver side.
    3. Tag aubergineskiverne af grillen og lad dem køle af.
    4. Lav nu fyldet ved at blande ricotta, parmesan, 1 presset fed hvidløg og finthakkede mynteblade sammen i en skål Smag til med salt og peber.
    5. Læg cirka 1 spsk af fyldet i den ene ende af en aubergineskive og rul den sammen. Fortsæt til alle aubergineskiverne er brugt.



    Aubergineruller med ricotta og parmesanAubergineruller med ricotta og parmesanAubergineruller med ricotta og parmesan

    Skrevet af: Louise DamAubergine, Parmesan, RicottaKategori: Forretter, Tapas, Tilbehør, Vegetarretter

    Følg mig på Instagram

    Print Friendly, PDF & Email
    Previous Post: « Dadler med bacon
    Next Post: Tomatsalsa »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Mie

      november 09, 2017 at 1:36 pm

      Skal de serveres varme eller kolde? :)

      Svar
      • Louise Dam

        november 16, 2017 at 7:29 pm

        Kolde :-)

        Svar
    2. Tilde

      august 08, 2017 at 7:57 am

      Hej Louise! Super lækre opskrifter, har set alle dem du har lavet til tapas, og vi skal have stort set alle sammen her på lørdag! :D Glæder mig så meget!

      Nå, men min spørgsmål lyder på. Kan auberginerne laves i ovnen på en eller anden måde? Hvis ja, hvordan ville du så gøre det?

      Svar
      • Louise Dam

        august 23, 2017 at 9:05 pm

        Du kan måske godt ligge dem på en rist i ovnen i stedet for - men har ikke prøvet det :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primær Sidebar

    Nye opskrifter

    Måltidssalat med laks

    Poke Bowl med laks

    Gordon Lemon Gin Pasta

    Pasta alla Gin med grillet citron

    Hvidloegssmoer med persille

    Hvidløgssmør med persille

    Opskrift på blaabaermuffins med marcipan hvid chokolade og floedeostecreme.jpg

    Blåbærmuffins med marcipan, hvid chokolade og flødeostecreme

    Vandbakkelser med vaniljecreme og hindbaerskum

    Vandbakkelser med vaniljecreme og hindbærskum

    Opbevaring af mel gryn og kerner opbevaringsboetter sistema bake it melmøl

    Opbevaring af mel, gryn og kerner

    Jeg hedder Louise, jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Læs mere…

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb blomster hos Euroflorist med 10 % i rabat. Brug rabatkoden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her