Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Tilbehør til aftensmaden

Aubergineruller med ricotta og parmesan

Udgivet: 26. jan 2015 · Opdateret: 28. aug 2024

Aubergineruller med ricotta og parmesan

Disse aubergineruller smager virkelig godt! Jeg har faktisk aldrig været en kæmpe fan af aubergine, men jeg synes jeg er ved at komme efter det og med disse ruller er det ingen sag - for de er bare vildt lækre. De er egentlig ret simple og ville sagtens kunne varieres med andet fyld. Her er de fyldt med en ricotta/parmesan blanding og lidt frisk mynte. Auberginerullerne blev serveret som en del af et større tapasbord, men de ville også fungere helt perfekt som en forret. Find også mine andre opskrifter på Tapas. Du kan også prøve min anden opskrift på fyldte aubergineruller i tomatsauce.

piskeris Grullo

Aubergineruller med ricotta og parmesan

3.50 fra 2 stemmer
Justér antalJustér antal: 10 ruller
Forb. tid 30 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • (reklamelink)Olivenolie
  • 2 auberginer
  • 250 g ricotta
  • 1 dl parmesan
  • 1 fed hvidløg
  • 1 lille håndfuld mynteblade
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Skær auberginen i skiver på langs, der bliver cirka 5-6 skiver af hver aubergine.
  • Pensl aubergineskiverne med lidt olivenolie og krydr med salt. Grill dem på en varm grill, eller eventuelt en grillpande. De skal have cirka 5 minutter på hver side.
  • Tag aubergineskiverne af grillen og lad dem køle af.
  • Lav nu fyldet ved at blande ricotta, parmesan, 1 presset fed hvidløg og finthakkede mynteblade sammen i en skål Smag til med salt og peber.
  • Læg cirka 1 spsk af fyldet i den ene ende af en aubergineskive og rul den sammen. Fortsæt til alle aubergineskiverne er brugt.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 rulle | Kalorier: 106 kcal | Kulhydrater: 7 g | Protein: 7 g | Fedt: 6 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Aubergineruller med ricotta og parmesan
Aubergineruller med ricotta og parmesan
Aubergineruller med ricotta og parmesan

Kommentarer

  1. Mie skriver

    november 09, 2017 at 1:36 pm

    Skal de serveres varme eller kolde? :)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      november 16, 2017 at 7:29 pm

      Kolde :-)

      Svar
  2. Tilde skriver

    august 08, 2017 at 7:57 am

    Hej Louise! Super lækre opskrifter, har set alle dem du har lavet til tapas, og vi skal have stort set alle sammen her på lørdag! :D Glæder mig så meget!

    Nå, men min spørgsmål lyder på. Kan auberginerne laves i ovnen på en eller anden måde? Hvis ja, hvordan ville du så gøre det?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 23, 2017 at 9:05 pm

      Du kan måske godt ligge dem på en rist i ovnen i stedet for - men har ikke prøvet det :-)

      Svar
3.50 from 2 votes (2 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.