• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Tilbehør til aftensmaden

    Aubergineruller med ricotta og parmesan

    Udgivet: jan 26, 2015 · Opdateret: maj 1, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    dedf b

    Disse aubergineruller smager virkelig godt! Jeg har faktisk aldrig været en kæmpe fan af aubergine, men jeg synes jeg er ved at komme efter det og med disse ruller er det ingen sag - for de er bare vildt lækre. De er egentlig ret simple og ville sagtens kunne varieres med andet fyld. Her er de fyldt med en ricotta/parmesan blanding og lidt frisk mynte. Auberginerullerne blev serveret som en del af et større tapasbord, men de ville også fungere helt perfekt som en forret. Find mine andre opskrifter på Tapas lige her.

    ikon piskeris Chestnut

    Aubergineruller med ricotta og parmesan

    10 ruller
    Forb. tid 30 min
    Samlet tid 30 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • Olivenolie
    • 2 auberginer
    • 250 g ricotta
    • 1 dl parmesan
    • 1 fed hvidløg
    • 1 lille håndfuld mynteblade
    • salt og peber

    Sådan gør du
     

    • Skær auberginen i skiver på langs, der bliver cirka 5-6 skiver af hver aubergine.
    • Pensl aubergineskiverne med lidt olivenolie og krydr med salt. Grill dem på en varm grill, eller eventuelt en grillpande. De skal have cirka 5 minutter på hver side.
    • Tag aubergineskiverne af grillen og lad dem køle af.
    • Lav nu fyldet ved at blande ricotta, parmesan, 1 presset fed hvidløg og finthakkede mynteblade sammen i en skål Smag til med salt og peber.
    • Læg cirka 1 spsk af fyldet i den ene ende af en aubergineskive og rul den sammen. Fortsæt til alle aubergineskiverne er brugt.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 rulle | Kalorier: 106 kcal | Kulhydrater: 7 g | Protein: 7 g | Fedt: 6 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Aubergineruller med ricotta og parmesanAubergineruller med ricotta og parmesanAubergineruller med ricotta og parmesan

     

    Skrevet af: Louise DamAubergine, Parmesan, RicottaKategori: Forret til nytår, Forretter, Nytår, Snacks til nytårstalen, Tapas, Tilbehør til aftensmaden, Vegetarretter

    Følg mig på Instagram
    « Dadler med bacon
    Tomatsalsa »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Mie

      november 09, 2017 at 1:36 pm

      Skal de serveres varme eller kolde? :)

      Svar
      • Louise Dam

        november 16, 2017 at 7:29 pm

        Kolde :-)

        Svar
    2. Tilde

      august 08, 2017 at 7:57 am

      Hej Louise! Super lækre opskrifter, har set alle dem du har lavet til tapas, og vi skal have stort set alle sammen her på lørdag! :D Glæder mig så meget!

      Nå, men min spørgsmål lyder på. Kan auberginerne laves i ovnen på en eller anden måde? Hvis ja, hvordan ville du så gøre det?

      Svar
      • Louise Dam

        august 23, 2017 at 9:05 pm

        Du kan måske godt ligge dem på en rist i ovnen i stedet for - men har ikke prøvet det :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Hårdkogte æg
    • Cookies i airfryer
    • Øllebrødsboller
    • Rosenkål i airfryer
    • Pistacieis
    • Øllebrød

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her