• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad

    Fyldte aubergineruller i tomatsauce (Involtini)

    Udgivet: nov 17, 2015 · Opdateret: maj 15, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    efaed b

    Jeg er bestemt ikke vegetar, men da jeg har en veninde der er vegetar så bliver jeg nogle gange udfordret lidt i forhold til hvad man kan lave af vegetarretter. Denne ret er helt sikkert en af de vellykkede af slagsen! Retten hedder oprindeligt Involtini, men det er måske ikke det mest charmerende navn synes jeg :-) Så derfor kalder jeg den altså for fyldte aubergineruller i tomatsauce.

    Det er grillede aubergineskiver som bliver fyldt med ricotta og flødeost, de bliver så lagt i et fad med tomatsauce, som kommer i ovnen. Retten blev virkelig god, og kan helt bestemt anbefales. Jeg serverede blot lidt brød og en lækker spidskålssalat til.

    efaed b

    Fyldte aubergineruller i tomatsauce (Involtini)

    5 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    4 personer
    Forb. tid 1 t
    Samlet tid 1 t
    Udskriv

    Ingredienser

    • 4 auberginer
    • Olivenolie til pensling
    • Revet parmesan

    Fyld

    • 250 g ricotta
    • 250 g flødeost
    • 1 tsk tørret basilikum
    • 1 tsk tørret persille
    • 1 tsk tørret mynte
    • 2 fed hvidløg presset
    • 1 rød chili finthakket
    • salt og peber

    Tomatsauce

    • 2 dåser hakkede tomater
    • 1 rødløg grofthakket
    • 1 fed hvidløg presset eller hakket
    • 1 tsk sukker
    • 2 tsk salt
    • 2 tsk oregano eller basilikum
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Skyl auberginerne og skær dem i 1 cm skiver på langs.
    • Pensl alle skiverne med olivenolie på begge sider.
    • Grill aubergineskiverne på en grill eller en grillpande. De skal have 2-3 minutter på hver side, eller til de har fået fine grillstriber.
    • Bland alle ingredienserne til fyldet sammen i en skål.
    • Hæld alle ingredienserne til tomatsaucen op i en skål eller lignende og brug din stavblender til at blande en ensartet sauce. Du kan også hælde det hele i en foodprocessor eller i en blender.
    • Fordel tomatsaucen i et stort ovnfast fad.
    • Nu skal fyldet i rullerne. Læg cirka 1 spsk fyld på starten af et stykke grillet aubergine, og rul den sammen omkring fyldet.
    • Læg den fyldte auberginerulle i fadet med tomatsauce og fortsæt processen med at rulle indtil der ikke er mere fyld.
    • Riv noget parmesan over retten og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i cirka 20 minutter.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Jeg har fundet opskriften her.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person
    | Kalorier: 488 kcal | Kulhydrater: 43 g | Protein: 17 g | Fedt: 31 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
    Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
    Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
    Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
    Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
    Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
    Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
    Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
    Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
    Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
    Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
    Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)

     

    Skrevet af: Louise DamAubergine, Chili, Flødeost, Hakkede tomater, RicottaKategori: Aftensmad, Vegetarretter

    Følg mig på Instagram
    « Vildand med jordskokkepuré og dampet rosenkål
    One Pot pasta med kødsauce »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Janne

      december 10, 2015 at 4:20 am

      Mmm det ser godt ud.
      Godt at se, at du bliver udfordret i vegetarisk retning :D

      Svar
      • Louise Dam

        december 11, 2015 at 5:43 pm

        Det var også rigtig lækkert :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Rabarbersaft

    Rabarbersaft

    Rabarberkompot

    Rabarberkompot

    Mango Lassi

    Mango lassi

    Chicken Tikka Masala

    Chicken tikka masala

    Varme hveder hvedeknopper

    Varme hveder

    Bananboller med chokolade

    Bananboller med chokolade

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her