Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Fyldte aubergineruller i tomatsauce (Involtini)

Udgivet: 17. nov 2015 · Opdateret: 15. maj 2021

 
efaed b

Jeg er bestemt ikke vegetar, men da jeg har en veninde der er vegetar så bliver jeg nogle gange udfordret lidt i forhold til hvad man kan lave af vegetarretter. Denne ret er helt sikkert en af de vellykkede af slagsen! Retten hedder oprindeligt Involtini, men det er måske ikke det mest charmerende navn synes jeg :-) Så derfor kalder jeg den altså for fyldte aubergineruller i tomatsauce.

Det er grillede aubergineskiver som bliver fyldt med ricotta og flødeost, de bliver så lagt i et fad med tomatsauce, som kommer i ovnen. Retten blev virkelig god, og kan helt bestemt anbefales. Jeg serverede blot lidt brød og en lækker spidskålssalat til.

piskeris Grullo

Fyldte aubergineruller i tomatsauce (Involtini)

5 fra 2 stemmer
Justér antalJustér antal: 4 personer
Forb. tid 1 time t
Samlet tid 1 time t
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 4 auberginer
  • (reklamelink)Olivenolie til pensling
  • Revet parmesan

Fyld

  • 250 g ricotta
  • 250 g flødeost
  • 1 tsk (reklamelink)tørret basilikum
  • 1 tsk tørret persille
  • 1 tsk tørret mynte
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 1 rød chili, finthakket
  • salt og peber

Tomatsauce

  • 2 dåser (reklamelink)hakkede tomater
  • 1 rødløg, grofthakket
  • 1 fed hvidløg, presset eller hakket
  • 1 tsk sukker
  • 2 tsk salt
  • 2 tsk oregano eller basilikum

Sådan gør du
 

  • Skyl auberginerne og skær dem i 1 cm skiver på langs.
  • Pensl alle skiverne med olivenolie på begge sider.
  • Grill aubergineskiverne på en grill eller en grillpande. De skal have 2-3 minutter på hver side, eller til de har fået fine grillstriber.
  • Bland alle ingredienserne til fyldet sammen i en skål.
  • Hæld alle ingredienserne til tomatsaucen op i en skål eller lignende og brug din stavblender til at blande en ensartet sauce. Du kan også hælde det hele i en foodprocessor eller i en blender.
  • Fordel tomatsaucen i et stort ovnfast fad.
  • Nu skal fyldet i rullerne. Læg cirka 1 spsk fyld på starten af et stykke grillet aubergine, og rul den sammen omkring fyldet.
  • Læg den fyldte auberginerulle i fadet med tomatsauce og fortsæt processen med at rulle indtil der ikke er mere fyld.
  • Riv noget parmesan over retten og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i cirka 20 minutter.

Noter

Jeg har fundet opskriften her.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 488 kcal | Kulhydrater: 43 g | Protein: 17 g | Fedt: 31 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Janne skriver

    december 10, 2015 at 4:20 am

    Mmm det ser godt ud.
    Godt at se, at du bliver udfordret i vegetarisk retning :D

    Svar
    • Louise Dam skriver

      december 11, 2015 at 5:43 pm

      Det var også rigtig lækkert :-)

      Svar
5 from 2 votes (2 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.