• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Ingredienser - oversigt over opskrifter
  • Rejser
  • Om mig
  • Samarbejde
  • Kontakt
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Ingredienser - oversigt over opskrifter
  • Rejser
  • Om mig
  • Samarbejde
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Aftensmad » Vegetarretter » Fyldte aubergineruller i tomatsauce (Involtini)

    Fyldte aubergineruller i tomatsauce (Involtini)

    Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
    Jeg er bestemt ikke vegetar, men da jeg har en veninde der er vegetar så bliver jeg nogle gange udfordret lidt i forhold til hvad man kan lave af vegetarretter. Denne ret er helt sikkert en af de vellykkede af slagsen! Retten hedder oprindeligt Involtini, men det er måske ikke det mest charmerende navn synes jeg :-) Så derfor kalder jeg den altså for fyldte aubergineruller i tomatsauce.

    Det er grillede aubergineskiver som bliver fyldt med ricotta og flødeost, de bliver så lagt i et fad med tomatsauce, som kommer i ovnen. Retten blev virkelig god, og kan helt bestemt anbefales. Jeg serverede blot lidt brød og en lækker spidskålssalat til.


    Fyldte aubergineruller i tomatsauce (Involtini)

    4-6 personer
    Forberedelsestid: 1 time

    Ingredienser
    4 auberginer
    Olivenolie til pensling
    Revet parmesan

    Fyld
    250 g ricotta
    250 g flødeost
    1 tsk tørret basilikum
    1 tsk tørret persille
    1 tsk tørret mynte
    2 fed hvidløg, presset
    1 rød chili. finthakket
    Salt og peber

    Tomatsauce
    2 dåser hakkede tomater
    1 rødløg, grofthakket
    1 fed hvidløg, presset eller hakket
    1 tsk sukker
    2 tsk salt
    2 tsk oregano eller basilikum


    Fremgangsmåde
    1. Skyl auberginerne og skær dem i 1 cm skiver på langs.
    2. Pensl alle skiverne med olivenolie på begge sider.
    3. Grill aubergineskiverne på en grill eller en grillpande. De skal have 2-3 minutter på hver side, eller til de har fået fine grillstriber.
    4. Bland alle ingredienserne til fyldet sammen i en skål.
    5. Hæld alle ingredienserne til tomatsaucen op i en skål eller lignende og brug din stavblender til at blande en ensartet sauce. Du kan også hælde det hele i en foodprocessor eller i en blender.
    6. Fordel tomatsaucen i et stort ovnfast fad.
    7. Nu skal fyldet i rullerne. Læg cirka 1 spsk fyld på starten af et stykke grillet aubergine, og rul den sammen omkring fyldet.
    8. Læg den fyldte auberginerulle i fadet med tomatsauce og fortsæt processen med at rulle indtil der ikke er mere fyld.
    9. Riv noget parmesan over retten og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i cirka 20 minutter.

    Jeg har fundet opskriften her.



    Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
    Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
    Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
    Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
    Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
    Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
    Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
    Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
    Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
    Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
    Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)
    Fyldte aubergineruller i tomatsauce (involtini)

    Skrevet af: Louise DamAubergine, Chili, Flødeost, Hakkede tomater, RicottaKategori: Aftensmad, Vegetarretter

    Følg mig på Instagram

    Print Friendly, PDF & Email
    Previous Post: « Vildand med jordskokkepuré og dampet rosenkål
    Next Post: One Pot pasta med kødsauce »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Janne

      december 10, 2015 at 4:20 am

      Mmm det ser godt ud.
      Godt at se, at du bliver udfordret i vegetarisk retning :D

      Svar
      • Louise Dam

        december 11, 2015 at 5:43 pm

        Det var også rigtig lækkert :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primær Sidebar

    Nye opskrifter

    Måltidssalat med laks

    Poke Bowl med laks

    Gordon Lemon Gin Pasta

    Pasta alla Gin med grillet citron

    Hvidloegssmoer med persille

    Hvidløgssmør med persille

    Opskrift på blaabaermuffins med marcipan hvid chokolade og floedeostecreme.jpg

    Blåbærmuffins med marcipan, hvid chokolade og flødeostecreme

    Vandbakkelser med vaniljecreme og hindbaerskum

    Vandbakkelser med vaniljecreme og hindbærskum

    Opbevaring af mel gryn og kerner opbevaringsboetter sistema bake it melmøl

    Opbevaring af mel, gryn og kerner

    Jeg hedder Louise, jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Læs mere…

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb blomster hos Euroflorist med 10 % i rabat. Brug rabatkoden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her