
Det er grillede aubergineskiver som bliver fyldt med ricotta og flødeost, de bliver så lagt i et fad med tomatsauce, som kommer i ovnen. Retten blev virkelig god, og kan helt bestemt anbefales. Jeg serverede blot lidt brød og en lækker spidskålssalat til.
Fyldte aubergineruller i tomatsauce (Involtini)
4-6 personer
Forberedelsestid: 1 time
Ingredienser
4 auberginer
Olivenolie til pensling
Revet parmesan
Fyld
250 g ricotta
250 g flødeost
1 tsk tørret basilikum
1 tsk tørret persille
1 tsk tørret mynte
2 fed hvidløg, presset
1 rød chili. finthakket
Salt og peber
Tomatsauce
2 dåser hakkede tomater
1 rødløg, grofthakket
1 fed hvidløg, presset eller hakket
1 tsk sukker
2 tsk salt
2 tsk oregano eller basilikum
1. Skyl auberginerne og skær dem i 1 cm skiver på langs.
2. Pensl alle skiverne med olivenolie på begge sider.
3. Grill aubergineskiverne på en grill eller en grillpande. De skal have 2-3 minutter på hver side, eller til de har fået fine grillstriber.
4. Bland alle ingredienserne til fyldet sammen i en skål.
5. Hæld alle ingredienserne til tomatsaucen op i en skål eller lignende og brug din stavblender til at blande en ensartet sauce. Du kan også hælde det hele i en foodprocessor eller i en blender.
6. Fordel tomatsaucen i et stort ovnfast fad.
7. Nu skal fyldet i rullerne. Læg cirka 1 spsk fyld på starten af et stykke grillet aubergine, og rul den sammen omkring fyldet.
8. Læg den fyldte auberginerulle i fadet med tomatsauce og fortsæt processen med at rulle indtil der ikke er mere fyld.
9. Riv noget parmesan over retten og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i cirka 20 minutter.
Jeg har fundet opskriften her.












Skrevet af: Louise DamAubergine, Chili, Flødeost, Hakkede tomater, RicottaKategori: Aftensmad, Vegetarretter
Mmm det ser godt ud.
Godt at se, at du bliver udfordret i vegetarisk retning :D
Det var også rigtig lækkert :-)