Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Salater som tilbehør til aftensmad

Bønnesalat med mandler og parmesan

Udgivet: 14. feb 2014 · Opdateret: 22. jun 2021

 
edef o

Sprøde, grønne bønner er super lækre. Og sammen med denne dressing bliver de kun bedre. Server den sprøde bønnesalat til et lækkert stykke kød, og de fleste vil blive imponeret. Salaten smager fantastisk og så pynter farverne så fint på bordet.

piskeris Grullo

Bønnesalat med mandler og parmesan

4.50 fra 2 stemmer
Justér antalJustér antal: 4 personer
Forb. tid 30 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 250 g grønne bønner
  • 3 gulerødder
  • lidt parmesan
  • 1 (reklamelink)håndfuld mandler
  • 1 rødløg
  • 3 spsk. (reklamelink)olivenolie
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. (reklamelink)honning
  • 1 fed hvidløg
  • lidt salt

Sådan gør du
 

  • Rengør bønnerne og nip enderne af. Blancher dem kort tid i kogende vand (hæld kogende vand over dem og lad dem stå i cirka 1 minut). Hak rødløget fint. Skræl gulerødderne og brug derefter en skræller til også at lave gulerødsstrimler. Hak mandlerne groft. Bland de 4 ting sammen i en skål.
  • Rør ingredienserne til dressingen sammen og hæld det i skålen og bland godt sammen. Anret salaten på et fad og riv fine flager af parmesan henover salaten.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 58 kcal | Kulhydrater: 12 g | Protein: 2 g | Fedt: 1 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Opskrift på bønnesalat med mandler og parmesan
”Opskrift

 

Af Louise Dam

//Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//

Kommentarer

  1. Jeanette skriver

    september 16, 2017 at 11:18 am

    Hej Louise
    Kan man bruge bønne fra frost til salaten? 🙂 den ser vildt lækker ud.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 30, 2017 at 6:39 pm

      Det tror jeg godt du kan - de er jo så bare ikke helt så sprøde som de friske.

      Svar
4.50 from 2 votes (2 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.