Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Simremad

Her finder du alle mine opskrifter på lækker simremad. De passer sig så godt til de kolde efterårs- og vintermåneder.

Alle retterne er nogle der skal stå i længere tid og simre og så er de gode at lune sig på når det er koldt i vejret. Det er også dejlig nemt med simreretter, der kan stå og passe sig selv på komfuret.

Jeg elsker særligt at lave gullasch, som er en ret fra Ungarn, hvor jeg serverer kartoffelmos til.

En god ret er også rødvinsbraserede svinekæber, som også bliver dejligt møre, når de har stået og simret i nogle timer. Rødvin er godt i simreretter og simremad.

Simremad med kylling

Der er rigtig mange indiske retter, der indeholder kylling, så derfor kan man finde meget indisk simremad med kylling. Der er ofte en masse varme krydderier i såsom karry, gurkemeje og ingefær. De gør ofte det, at de marinerer deres kylling, inden at det kommes i gryden sammen med resten af retten. Det gør man eksempelvis, når man laver butter chicken. 

Vegetarisk simremad

Der er rigtig mange simreretter, der indeholder kød, men der er heldigvis også mange, som du kan lave uden. Det er ofte sådan, at der kommer en masse skønne grøntsager og bælgfrugter i, der er med til at give smag og fylde. En skøn opskrift på vegetarisk simremad er denne vegetariske svampebourguignon

Simremad med oksekød

Det er super lækker at lave simremad med oksekød, da oksekød har den evne, at det kan blive super mørt, når det ligger i en gryde og simrer over flere timer. Der findes nogle udskæringer, der er særligt oplagt at bruge i simreretter med oksekød. Eksempelvis bruger man skært oksekød i tern, når man laver gullash. 

Simremad med kartoffelmos

Det er super lækkert at lave simremad med kartoffelmos ved siden af. Ofte er der en god sovs, når man laver simremad, da hele retten jo simrer i en form for væske. Det smager ekstra godt sammen med kartoffelmosen, der kan laves enten helt fin eller lidt grovere.

De typiske simremad med kartoffelmos er de danske simreretter. Det kan være mørbradgryde med kartoffelmos eller gullash med kartoffelmos. 

Simremad med øl

Det kan godt lyde lidt sjovt, men simremad med øl er altså en ting. Øl kan være med til at give en simreret en utrolig lækker smag. Ofte bruger man en god mørk øl til at komme i retten, da det har en helt særlig smag. 

Nogle af de meste klassiske simremad med øl er ølbraiserede svinekæber. 

  • Rødvinsbraiserede svinekæber
  • Butter Chicken
  • Osso buco i gryde med kartoffelmos
  • Indisk dahl
  • Pastaret med svinekæber og svampe (sous vide)
  • Gullash
  • Bøf Stroganoff
  • Oksehaler i rødvin med kartoffelmos og sprøde rodfrugter
  • Ølbraiserede svinekæber
  • Pulled Chicken
  • Ølbraiserede kalvekæber med bagte rodfrugter og æblesalsa
Louise

Jeg hedder Louise, jeg er 36 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 900 opskrifter på siden.

Mere om mig →

NYE OPSKRIFTER

  • Æggekage
    Æggekage med bacon på pande
  • Cookies med smarties ()
    Cookies med smarties og chokolade
  • Tranebærsauce ()
    Tranebærsauce
  • Risengrødsboller ()
    Risengrødsboller
  • Hindbærcoulis ()
    Hindbærcoulis
  • Æblesnurrer med kanel ()
    Æblesnurrer med kanel

POPULÆRE OPSKRIFTER

  • Flaeskesteg i airfryer
    Flæskesteg i airfryer
  • Kartoffel porre suppe
    Kartoffel porre suppe
  • Dahl opskrift
    Indisk dahl
  • Saltmandler
  • Bagekartofler opskrift
    Bagekartofler
  • PANANG Curry MED KYLLING PANANG GAI panang curry
    Panang karry med kylling (Panang Gai)

Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required