Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Simremad

Ølbraiserede svinekæber

Udgivet: 8. jan 2017 · Opdateret: 10. jan 2024

 
oksehal

De seneste år er svinekæber blevet meget populært, og det kan man godt forstå, da svinekæber er noget af det møreste kød du kan finde. Når de har simret i cirka 1,5-2 timer bliver de møre som smør og de smager fantastisk. Her har jeg lavet ølbraiserede svinekæber og serveret dem sammen med en lækker kartoffelmos. Det er forholdsvis simpelt at lave retten, da der ikke skal laves så meget i forvejen og så skal retten bare stå og simre for sig selv. Svinekæber kan købes hos slagteren, men de fleste større dagligvareforretninger er også begyndt at sælge dem.

Du kan også prøve at lave ølbraiserede kalvekæber med bagte rodfrugter.

piskeris Grullo

Ølbraiserede svinekæber

4.78 fra 9 stemmer
Justér antalJustér antal: 2 personer
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 3 timer t
Samlet tid 3 timer t 30 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 5-6 svinekæber
  • ½ liter mørk øl
  • 2 (reklamelink)laurbærblade
  • 2 rødløg
  • Salt og peber
  • ½-1 spsk mørk balsamico, kan evt. undlades

Serveres med

  • Kartoffelmos
  • Hakket persille til pynt

Sådan gør du
 

  • Hvis der stadig sidder en sene på svinekæberne, skal denne fjernes til at starte med.
  • Brun svinekæberne på alle sider i en gryde. Hæld øl over og læg laurbærbladene ved.
  • Skær rødløgene i fine både og læg dem i gryden.
  • Krydr med salt og peber og lad det hele simre i cirka 2,5-3 timer. Tilsæt lidt vand undervejs, hvis det er nødvendigt.
  • Tag svinekæberne og lauerbladene op af gryden, kom balsamico i og lad saucen koge lidt ind.
  • Når saucen er kogt ind kommer du kæberne tilbage i gryden.
  • Anret på en tallerken med kartoffelmos, svinekæber og sauce. Pynt med lidt hakket persille.
  • Anret kartoffelmosen med kæberne, saucen og lidt persille til pynt.

Noter

Opskriften er fundet hos Søndagsavisen.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 1149 kcal | Kulhydrater: 213 g | Protein: 34 g | Fedt: 13 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Ølbraiserede svinekæber (1)
Ølbraiserede svinekæber (2)
Ølbraiserede svinekæber (3)
Ølbraiserede svinekæber (4)
Ølbraiserede svinekæber (5)
Ølbraiserede svinekæber (6)
Ølbraiserede svinekæber (7)
Ølbraiserede svinekæber (8)
Ølbraiserede svinekæber (9)
Ølbraiserede svinekæber (10)
Ølbraiserede svinekæber (11)
Ølbraiserede svinekæber (12)
Ølbraiserede svinekæber (13)
Ølbraiserede svinekæber (14)
Ølbraiserede svinekæber (15)
Ølbraiserede svinekæber (16)
Ølbraiserede svinekæber (18)

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

4.78 from 9 votes (9 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.