• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Årstidens opskrifter » Efterår

    Ølbraiserede svinekæber

    Udgivet: jan 8, 2017 · Opdateret: apr 28, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    oksehal

    De seneste år er svinekæber blevet meget populært, og det kan man godt forstå, da svinekæber er noget af det møreste kød du kan finde. Når de har simret i cirka 1,5-2 timer bliver de møre som smør og de smager fantastisk. Her har jeg lavet ølbraiserede svinekæber og serveret dem sammen med en lækker kartoffelmos. Det er forholdsvis simpelt at lave retten, da der ikke skal laves så meget i forvejen og så skal retten bare stå og simre for sig selv. Svinekæber kan købes hos slagteren, men de fleste større dagligvareforretninger er også begyndt at sælge dem.

    oksehal

    Ølbraiserede svinekæber

    4.72 fra 7 stemmer
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    2 personer
    Forb. tid 30 min
    Tilb. tid 3 t
    Samlet tid 3 t 30 min
    Udskriv

    Ingredienser

    • 5-6 svinekæber
    • ½ liter mørk øl
    • 2 laurbærblade
    • 2 rødløg
    • Salt og peber
    • ½-1 spsk mørk balsamico kan evt. undlades

    Serveres med

    • Kartoffelmos
    • Hakket persille til pynt
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Hvis der stadig sidder en sene på svinekæberne, skal denne fjernes til at starte med.
    • Brun svinekæberne på alle sider i en gryde. Hæld øl over og læg laurbærbladene ved.
    • Skær rødløgene i fine både og læg dem i gryden.
    • Krydr med salt og peber og lad det hele simre i cirka 2,5-3 timer. Tilsæt lidt vand undervejs, hvis det er nødvendigt.
    • Tag svinekæberne og lauerbladene op af gryden, kom balsamico i og lad saucen koge lidt ind.
    • Når saucen er kogt ind kommer du kæberne tilbage i gryden.
    • Anret på en tallerken med kartoffelmos, svinekæber og sauce. Pynt med lidt hakket persille.
    • Anret kartoffelmosen med kæberne, saucen og lidt persille til pynt.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Opskriften er fundet hos Søndagsavisen.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person
    | Kalorier: 1149 kcal | Kulhydrater: 213 g | Protein: 34 g | Fedt: 13 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Ølbraiserede svinekæber (1)
    Ølbraiserede svinekæber (2)
    Ølbraiserede svinekæber (3)
    Ølbraiserede svinekæber (4)
    Ølbraiserede svinekæber (5)
    Ølbraiserede svinekæber (6)
    Ølbraiserede svinekæber (7)
    Ølbraiserede svinekæber (8)
    Ølbraiserede svinekæber (9)
    Ølbraiserede svinekæber (10)
    Ølbraiserede svinekæber (11)
    Ølbraiserede svinekæber (12)
    Ølbraiserede svinekæber (13)
    Ølbraiserede svinekæber (14)
    Ølbraiserede svinekæber (15)
    Ølbraiserede svinekæber (16)
    Ølbraiserede svinekæber (18)

     

    Skrevet af: Louise DamØl, Rødløg, SvinekæberKategori: Aftensmad, Efterår, Simremad, Svinekød, Vinter

    Følg mig på Instagram
    « Svampet gulerodskage med flødeostecreme
    Vegetar curry med kokosmælk og kikærter »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Rabarbersaft

    Rabarbersaft

    Rabarberkompot

    Rabarberkompot

    Mango Lassi

    Mango lassi

    Chicken Tikka Masala

    Chicken tikka masala

    Varme hveder hvedeknopper

    Varme hveder

    Bananboller med chokolade

    Bananboller med chokolade

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her