
Ølbraiserede svinekæber
2 personer
Forberedelsestid: 30 min
Samlet tid: 3 ½ time
Ingredienser
5-6 svinekæber
½ liter mørk øl
2 laurbærblade
2 rødløg
Salt og peber
½-1 spsk mørk balsamico (kan evt. undlades)
Serveres med kartoffelmos.
Hakket persille til pynt
1. Hvis der stadig sidder en sene på svinekæberne, skal denne fjernes til at starte med.
2. Brun svinekæberne på alle sider i en gryde. Hæld øl over og læg laurbærbladene ved.
3. Skær rødløgene i fine både og læg dem i gryden.
4. Krydr med salt og peber og lad det hele simre i cirka 2,5-3 timer. Tilsæt lidt vand undervejs, hvis det er nødvendigt.
5. Tag svinekæberne og lauerbladene op af gryden, kom balsamico i og lad saucen koge lidt ind.
6. Når saucen er kogt ind kommer du kæberne tilbage i gryden.
7. Anret på en tallerken med kartoffelmos, svinekæber og sauce. Pynt med lidt hakket persille.
8. Anret kartoffelmosen med kæberne, saucen og lidt persille til pynt.
Opskriften er fundet hos Søndagsavisen.

















Skrevet af: Louise DamØl, Rødløg, SvinekæberKategori: Aftensmad, Efterår, Simreretter, Svinekød, Vinter
Skriv et svar