• Gå direkte til primær navigation
  • Gå direkte til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Louises Madblog

  • Startside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Videoopskrifter
    • Ingredienser
    • Morgenmad & Brunch
    • Frokost
    • Forretter
    • Hovedretter / Aftensmad
      • Fjerkræ
      • Oksekød
      • Svinekød
      • Fisk
      • Suppe
      • Vegetarisk
      • Pastaretter
      • Simreretter
      • Sunde retter
    • Tilbehør
      • Brød
      • Salat
      • Saucer & dressinger
      • Tærter
    • Desserter, kager og andre søde sager
      • Cookies og Småkager
      • Gærkager, Søde brød, Lagkager og Pandekager
      • Is og andre desserter
      • Skærekager, Brownies og Muffins
      • Søde Tærter
      • Sunde desserter og kager
      • Tørkager, kugler, barer, karameller og konfekt
  • Rejser
    • Marokko
    • Japan
    • Thailand
    • USA
    • Italien
    • London
    • Berlin
    • Helsingborg
    • Malmø
    • Dresden
    • Aarhus
  • Kontakt
    • Kontaktformular
    • Om mig
    • Samarbejde og muligheder
    • Louises Madblog i pressen
  • Støt bloggen
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
Hjem » Hovedretter / Aftensmad » Mørbradgryde med bacon & cocktailpølser

Mørbradgryde med bacon & cocktailpølser

Kategorier: Efterårs og vinterretter/ Favoritopskrift/ Hovedretter / Aftensmad/ Svinekød

Print Friendly, PDF & Email
Mørbradgryde med bacon & cocktailpølser
4 (79.17%) 24 votes
Opskrift på hjemmelavet Mørbradgryde med bacon & cocktailpølser
Mørbradgryde på den helt klassiske måde, men både bacon, champignon og cocktailpølser. Der er lidt nostalgi over retten, og den kan da nok også bedst spores tilbage til 60’erne eller 70’erne ;-) Det ændrer dog ikke ved den lækre smag denne gryderet har, og det er nok en ret jeg aldrig bliver træt af. Den kan iøvrigt både serveres til hverdag og så kan den også sagtens bruges som gæstemad. Mørbradgryde kan nemt laves klar dagen før og så blot varmes op når den skal serveres for dine gæster. Servér din mørbradgryde enten med kogte ris eller en lækker kartoffelmos.

Mørbradgryde med bacon & cocktailpølser

4 personer
Forberedelsestid: 40 min

Ingredienser
1 svinemørbrad
125-150 g bacon i tern
200 g cocktailpølser
500 g champignon
1/4 liter madlavningsfløde
3/4 liter mælk
1 stor dåse tomatpure
Ketchup
Paprika
Salt

Serveres med
Ris eller kartoffelmos


Fremgangsmåde
1. Puds mørbraden af (fjern fedt og sener) og skær den i bøffer af cirka 2 cm.
2. Skær champignonerne i skiver.
3. Bacon og cocktailpølser brunes i en gryde. Derefter tages de af varmen og ligges på en tallerken.
4. Dernæst brunes champignonerne og ligges på tallerkenen.
5. Brun til sidst mørbradbøfferne og drys med salt og paprika. Læg også mørbradbøfferne over på tallerkenen.
6. Fløde, mælk, tomatpure og ketchup blandes sammen i gryden og varmes op. Saucen skal gerne være lidt tyk i det, jævn den eventuelt lidt hvis den ikke er det.
7. Hæld alt det lækre fyld op i gryden igen og smag til med ketchup, paprika og salt indtil saucen har den ønskede smag. Hvis du har god tid så lad gerne mørbradgryden stå og simre en times tid.
8. Servér med kogte ris, og eventuelt lidt hakket persille eller grønne ærter blandet i risene. Eller servér med en lækker hjemmelavet kartoffelmos.



hjemmelavet Mørbradgryde med bacon & cocktailpølser

Opskrift på hjemmelavet Mørbradgryde med bacon & cocktailpølser

Skrevet af: Louise DamBacon, Champignon, Cocktailpølser, Madlavningsfløde, Svinemørbrad, TomatpuréKategori: Efterårs og vinterretter, Favoritopskrift, Hovedretter / Aftensmad, Svinekød

Følg mig på Instagram

Tweet
Share
Pin5
Share
+1
5 Shares

af Louise Dam Ingredienser: Bacon/ Champignon/ Cocktailpølser/ Madlavningsfløde/ Svinemørbrad/ Tomatpuré

Previous Post: « Nøddepaneret slethvar med ovnbagte rodfrugter
Next Post: Sund banankage med chokolade og dadler »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Michelle

    4. december 2017 ved 19:51

    Virkelig lækker ret!! Jeg kom skalotteløg og lidt rødvin i også, hvilket klart kan anbefales 😋👍🏼

    Svar
    • Louise Dam

      6. december 2017 ved 18:49

      Det lyder også lækkert :-)

      Svar
  2. Laila

    31. oktober 2016 ved 22:17

    Er der nogen, der ved, hvor man kan få cocktailpølser som i “gamle dage”?
    De seneste 10 – 20 år har jeg ikke smagt en god cocktailpølse. Skindet er for hårdt og sejt, det skal sprænge, når man skærer/bider i den.
    Men det værste er dog smagen, det er lige som om, der er krydret med nogen måske hvidløgsagtigt. Jeg savner den røgede smag.

    Svar
  3. Maria

    27. oktober 2015 ved 10:11

    Lavede denne opskrift igår og nej hvor var det lækkert. Børnene var også vilde med det.
    Jeg kom dog lige et løg i, for at give det lidt mere smag. Mørbradgryden blev serveret til kartoffelmos og det kunne sagtens gå sammen. Skal helt sikkert lave opskriften igen senere.

    Svar
    • Louise Dam

      30. oktober 2015 ved 17:19

      Super dejligt at høre! :-)

      Svar
  4. Vivi th

    15. juni 2012 ved 23:22

    Har lige lavet din mørbradgryde her i aften og mums det smagte virkelig godt :) Lækker lækker opskrift !!
    ~ Vivi

    Svar
    • Louise Dam

      2. juli 2012 ved 22:47

      Dejligt at høre, kunne være man snart skulle lave den igen :-)

      Svar
  5. Louise

    18. december 2010 ved 10:28

    Ja det må du. Det smagte rigtig godt :-)

    Svar
  6. Janne

    16. december 2010 ved 22:15

    Uh! Det bliver jeg nødt til at prøve. Det ser nice ud!

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Nye opskrifter

Bearnasiesauce sous vide

Hjemmelavet bearnaisesauce (sous vide)

Sous vide

Alt du bør vide om ‘sous vide’

Stuvet hvidkål

Stuvet hvidkål

Buddha Bowl med butternut squash og peanutdressing

Buddha Bowl med butternut squash og peanutdressing

Syltede rødbeder

Syltede rødbeder

Broccolitoast

Broccolitoast

POPULÆRE OPSKRIFTER

    De lækreste fastelavnsboller med creme
    Bananpandekager
    Saltmandler
    Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller
    Chokolademousse
    Spidskålssalat

Gå aldrig glip af en opskrift

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails med opskrifter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Cookie- og privatlivspolitik

COPYRIGHT © 2010-2018 - Louises Madblog - Louise Dam - CVR 35614788

Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik.
X
Køb blomster hos Euroflorist med 10 % i rabat! Brug rabatkoden LOUISEMAD10 (reklamelink)
Klik her