Påskeæg med skovbærmarcipan

 
abad b

Påsken er en rigtig hyggelig højtid. Den varer ikke så længe, men de enkelte fridage og et par påskefrokoster er bare super hyggeligt. Samtidig så markerer påsken for mig også starten på foråret og alt den hyggelige guel påskepynt understreger bare dette. Se bare på de fine påskeliljer, dem kan man da kun blive i godt humør af.

ikon piskeris Chestnut

Påskeæg med skovbærmarcipan

5 stk.
Forb. tid 20 min
Samlet tid 20 min

Ingredienser

Sådan gør du
 

  • Del marcipanen i 5 dele.
  • Form hver del så de ligner æg.
  • Smelt den mørke chokolade over vandbad eller i mikroovnen.
  • Dyp marcipanæggene i den smeltede chokolade.
  • Sæt dem på et stykke bagepapir - eventuelt ovenpå en tallerken eller et skærebræt.
  • Pynt eventuelt med lidt cacao nibs og frysetørrede bær

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 222 kcal | Kulhydrater: 22 g | Protein: 4 g | Fedt: 14 g
Bedøm denne opskrift:
ingen anmeldelser endnu
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Opskrift på hjemmelavede påskeæg med skovbærmarcipan
Opskrift på hjemmelavede påskeæg med skovbærmarcipan
Opskrift på hjemmelavede påskeæg med skovbærmarcipan
Opskrift på hjemmelavede påskeæg med skovbærmarcipan

 

Skrevet af: Louise DamChokolade, MarcipanKategori: Forår, Påske, Påskeæg, Påskefrokost, Tørkager, kugler, barer, karameller og konfekt

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften