• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×
    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Pastaretter

    Cremet avokadopasta med kylling

    Udgivet: nov 15, 2011 · Opdateret: maj 8, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    Cremet avocadopasta med kylling

    Dette her er en super lækker og cremet pastaret, som var virkelig hurtig at lave. Den cremede del i retten består meget simpelt af avokado, som er en af mine yndlingsgrøntsager. Jeg serverede retten sammen med et par stegte kyllingefileter, men man kan sagtens servere den som den er og så er det en fin vegetarisk ret.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Cremet avokadopasta med kylling

    Opskrift af Louise Dam
    2 personer
    Forb. tid 30 minutter min
    Samlet tid 30 minutter min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 2 avokadoer
    • Saften fra ½ citron
    • 4 tsk olivenolie
    • 2 fed hvidløg, pillet
    • Salt og peber
    • 2 kyllingefileter
    • 170 g spaghetti
    • 100 g ærter
    • 4 forårsløg, skåret i skiver

    Sådan gør du
     

    • Kyllingefileterne steges på panden og krydres med salt og peber.
    • Spaghettien sættes over kog (følg anvisningen på pakken).
    • Hvidløg, olivenolie, citronsaft og avocado blendes til en cremet sauce. Smag til med salt og peber.
    • Bland spaghettien med avocadocremen, ærter og forårsløg og server pastaretten sammen med kyllingefileten.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 1015 kcal | Kulhydrater: 90 g | Protein: 66 g | Fedt: 45 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.7 fra 7 stemmer
    Tilføj til indkøbsliste Gå til indkøbsliste Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter
    Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

     

    Cremet avocadopasta med kylling

    Cremet avocadopasta med kylling

    Cremet avocadopasta med kylling

    Cremet avocadopasta med kylling

    Cremet avocadopasta med kylling

    Cremet avocadopasta med kylling

     

     

    Skrevet af: Louise DamAvocado, Ærter, Forårsløg, Kylling, KyllingefiletKategori: Aftensmad, Fjerkræ, Forår, Pastaretter, Vegetarretter

    Følg mig på Instagram
    « Cheesecake-brownie med hindbærskum
    Hjemmelavede flødeboller med nøddebund »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Joshua

      august 10, 2016 at 3:31 pm

      Mange tak for opskriften, lige med nogle få tiltag er det faktisk en virkelig sund ret, så takker mange gange for inspirationen :)

      Svar
      • Louise Dam

        august 14, 2016 at 2:48 pm

        Det var da så lidt, dejligt du kunne bruge opskriften :-)

        Svar
    2. Janne

      marts 04, 2012 at 1:07 am

      Mmmm Smagte virkelig godt og det var nemt og hurtigt at lave.

      Svar
      • Louise Dam

        marts 08, 2012 at 1:44 pm

        Det var godt at høre. Jeg synes også at det var dejlig friskt :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetariske boller i karry ()
      Vegetariske boller i karry
    • Pestosnegle ()
      Pestosnegle
    • Nytår
      Nytårsmiddag
    • Dadler med peanutbutter og chokolade
      Dadler med peanutbutter og chokolade
    • Persillesovs
      Persillesovs
    • Halloween mumier af romgkugler
      Halloween mumier

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
    Bag for Børnetelefonen

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788