Cremet avokadopasta med kylling
2 personer
Forberedelsestid: 30 min
Ingredienser
2 avokadoer
Saften fra ½ citron
4 tsk olivenolie
2 fed hvidløg, pillet
Salt og peber
2 kyllingefileter
170 g spaghetti
100 g ærter
4 forårsløg, skåret i skiver
1. Kyllingefileterne steges på panden og krydres med salt og peber.
2. Spaghettien sættes over kog (følg anvisningen på pakken).
3. Hvidløg, olivenolie, citronsaft og avocado blendes til en cremet sauce. Smag til med salt og peber.
4. Bland spaghettien med avocadocremen, ærter og forårsløg og server pastaretten sammen med kyllingefileten.
Inspiration til retten er hentet fra denne side.
Skrevet af: Louise DamKategori: Aftensmad, Fjerkræ, Forår, Pastaretter, Vegetarretter
Mange tak for opskriften, lige med nogle få tiltag er det faktisk en virkelig sund ret, så takker mange gange for inspirationen :)
Det var da så lidt, dejligt du kunne bruge opskriften :-)
Mmmm Smagte virkelig godt og det var nemt og hurtigt at lave.
Det var godt at høre. Jeg synes også at det var dejlig friskt :-)