• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Oksekød

    Fyldte pastashells med oksekød

    Udgivet: okt 23, 2012 · Opdateret: maj 6, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    acfbad b

    Da jeg var i USA købte jeg en pakke pastashells med hjem. Det er bare store stykker tørret pasta, som er formet som muslingeskaller. Dem kan man så fylde med alle mulige lækre ting, og herunder er et forslag.

    acfbad b

    Fyldte pastashells med oksekød

    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    4 personer
    Forb. tid 45 min
    Samlet tid 45 min
    Udskriv

    Ingredienser

    • 300 g pastashells købt i USA
    • 500 g hakket oksekød
    • 150 g spinat
    • 120 g revet mozarella
    • 60 g revet parmesan
    • 1,5 dl. rasp
    • 1 æg
    • 1 hvidløgsfed
    • 5 dl. tomatsauce
    • Salt & peber
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Bring en gryde med saltet vand i kog. Læg pasta skallerne i det kogende vand, et par ad gangen, under omrøring for at holde dem adskilt. Kog skallerne indtil de er næsten møre. Vær forsigtig med ikke at koge dem for meget, så bliver de svære at fylde. Hæld vandet fra og skyl under koldt vand.
    • I en gryde brunes det hakkede oksekød og hvidløget presses ned i gryden. Tilsæt derefter den hakkede spinat og steg videre under omrøring. Fjern fra varmen og læg det i en skål. Lad kødblandingen afkøle lidt.
    • Til kødblandingen tilsættes revet mozzarella, rasp, æg, 40 g af parmesanosten, salt og peber tilsættes. Bland godt.
    • I et fad på ca. 22 x 33 cm ligges halvdelen af tomatsaucen. Tag hver enkelt pastaskal og fyld med kødfyldet. Arranger skallerne i rækker i fadet. Hæld den resterende tomatsauce over pastaen og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Opskriften fundet her.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person
    | Kalorier: 953 kcal | Kulhydrater: 92 g | Protein: 53 g | Fedt: 41 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    https://lh4.googleusercontent.com/-ZxCQGYbdPMU/UGnSjm6EZhI/AAAAAAAAFPo/nLKFxB0f32c/s1024/Fyldte%2520pastaskaller%2520med%2520oksek%25C3%25B8d%2520%25281%2529.jpg
    « Sandwichboller med havregryn
    Lækre scones med chokolade »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Jeanette

      november 11, 2012 at 4:35 pm

      Der ser bare rigtig godt ud! Kan man købe pastashells i Danmark? Jeg har lige søgt på google, men jeg kommer ikke rigtig frem til noget svar :-)

      Svar
      • Louise Dam

        november 19, 2012 at 11:24 am

        Hej Jeanette, jeg har faktisk ikke set dem nogle steder herhjemme. Men ellers ville mit bud være at kigge i Irma.

        Svar
        • Marianne

          december 13, 2015 at 10:31 am

          Hej Louise

          De kan købes i rema 1000, tak for nogle lækre opskrifter ☺️

          Svar
          • Louise Dam

            december 13, 2015 at 4:26 pm

            Tak for tippet! :-)

            Svar
    2. Sofiescloset

      oktober 24, 2012 at 5:39 pm

      Mh, det ser lækkert ud :-)

      Svar
      • Louise Dam

        november 19, 2012 at 11:24 am

        Tak, det var det også :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Hjemmelavet jordbærguf

    Hjemmelavet guf

    Vandmelonsalat

    Vandmelonsalat med feta

    Gulerodskage med floedeosteglasur

    Gulerodskage med ostecreme

    Groen kartoffelsalat med avocadodressing

    Kartoffelsalat med avocadodressing

    Lemonade

    Lemonade

    Spidskaalssalat

    Spidskålssalat

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.
    • Hjemmelavet guf
    • Vandmelonsalat med feta
    • Gulerodskage med ostecreme
    • Kartoffelsalat med avocadodressing
    • Lemonade
    • Spidskålssalat
    Mig

    Jeg hedder Louise! Jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    • Helstegt oksemørbrad
    • Bananpandekager
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler
    • Panang karry med kylling (Panang Gai)
    • Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her