Fyldte pastashells med oksekød

acfbad b

Da jeg var i USA købte jeg en pakke pastashells med hjem. Det er bare store stykker tørret pasta, som er formet som muslingeskaller. Dem kan man så fylde med alle mulige lækre ting, og herunder er et forslag.

ikon piskeris Chestnut

Fyldte pastashells med oksekød

4 personer
Forb. tid 45 min
Samlet tid 45 min

Ingredienser

  • 300 g pastashells købt i USA
  • 500 g hakket oksekød
  • 150 g spinat
  • 120 g revet mozarella
  • 60 g revet parmesan
  • 1,5 dl. rasp
  • 1 æg
  • 1 hvidløgsfed
  • 5 dl. tomatsauce
  • Salt & peber

Sådan gør du
 

  • Bring en gryde med saltet vand i kog. Læg pasta skallerne i det kogende vand, et par ad gangen, under omrøring for at holde dem adskilt. Kog skallerne indtil de er næsten møre. Vær forsigtig med ikke at koge dem for meget, så bliver de svære at fylde. Hæld vandet fra og skyl under koldt vand.
  • I en gryde brunes det hakkede oksekød og hvidløget presses ned i gryden. Tilsæt derefter den hakkede spinat og steg videre under omrøring. Fjern fra varmen og læg det i en skål. Lad kødblandingen afkøle lidt.
  • Til kødblandingen tilsættes revet mozzarella, rasp, æg, 40 g af parmesanosten, salt og peber tilsættes. Bland godt.
  • I et fad på ca. 22 x 33 cm ligges halvdelen af tomatsaucen. Tag hver enkelt pastaskal og fyld med kødfyldet. Arranger skallerne i rækker i fadet. Hæld den resterende tomatsauce over pastaen og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.

Dine egne noter

Noter

Opskriften fundet her.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 953 kcal | Kulhydrater: 92 g | Protein: 53 g | Fedt: 41 g
Bedøm denne opskrift:
ingen anmeldelser endnu
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
https://lh4.googleusercontent.com/-ZxCQGYbdPMU/UGnSjm6EZhI/AAAAAAAAFPo/nLKFxB0f32c/s1024/Fyldte%2520pastaskaller%2520med%2520oksek%25C3%25B8d%2520%25281%2529.jpg

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften