• Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Pastaret med kylling og tomat

Louisex
Ændret: maj 15, 2021 · Udgivet: nov 12, 2010 af Louise Dam · 9 Kommentarer

livret
piskeris Grullo

Pastaret med kylling og tomat

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 3 personer
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 3 Kyllingefileter
  • 1 pakke bacon i tern
  • 400 g. fuldkornspasta
  • 1 (reklamelink)stor dåse tomatpure
  • 3 dl. minimælk
  • 2 dl. vand
  • 1 bouillonterning
  • ½ liter mornaysauce5%

Sådan gør du
 

  • Pastaen koges efter anvisning på pakken. Baconternene steges sprøde på en pande. Kyllingefileterne skæres i mindre stykke og steges på panden. Krydr dem med salt, barbecue og paprika. Bacon, kylling og pasta blandes i et ovnfast fad. Vandet hældes på panden og tomatpuren røres ud i vandet. Mælk og bouillon tilsættes. Krydr med barbecue og paprika. Bland saucen sammen med pasta, kylling og bacon. Mornaysaucen hældes over retten og den sættes i en 200 grader varm ovn i ca. 30 min. Serveres med flute og salat.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 1021 kcal | Kulhydrater: 74 g | Protein: 84 g | Fedt: 22 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
 
 
 

Kommentarer

  1. Maria skriver

    august 05, 2018 at 8:34 pm

    Tusind tak for opskriften. Den er nu et fast indslag i vores madkatalog herhjemme og et kæmpe hit hos børn. Vh Maria

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 06, 2018 at 7:28 pm

      Skønt at høre :-)

      Svar
  2. Helene skriver

    marts 28, 2018 at 7:53 am

    Hvilken Bouillionterning bruger du? :)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 30, 2018 at 11:24 am

      Kylling - men du kan sagtens bruge hvad du lige har :-)

      Svar
  3. Charlotte skriver

    februar 03, 2017 at 3:49 pm

    Hvad hver det for noget barbecue du har brugt?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 26, 2017 at 6:30 pm

      Det er bare barbecue krydderi.

      Svar
  4. Newyorkerbyheart skriver

    november 12, 2010 at 11:06 pm

    Uhmm, det ser lækkert ud! :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required