Pastaret med kylling og tomat

livret
ikon piskeris Chestnut

Pastaret med kylling og tomat

3 personer

Ingredienser

  • 3 Kyllingefileter
  • 1 pakke bacon i tern
  • 400 g. fuldkornspasta
  • 1 stor dåse tomatpure
  • 3 dl. minimælk
  • 2 dl. vand
  • 1 bouillonterning
  • ½ liter mornaysauce5%

Sådan gør du
 

  • Pastaen koges efter anvisning på pakken. Baconternene steges sprøde på en pande. Kyllingefileterne skæres i mindre stykke og steges på panden. Krydr dem med salt, barbecue og paprika. Bacon, kylling og pasta blandes i et ovnfast fad. Vandet hældes på panden og tomatpuren røres ud i vandet. Mælk og bouillon tilsættes. Krydr med barbecue og paprika. Bland saucen sammen med pasta, kylling og bacon. Mornaysaucen hældes over retten og den sættes i en 200 grader varm ovn i ca. 30 min. Serveres med flute og salat.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 1021 kcal | Kulhydrater: 74 g | Protein: 84 g | Fedt: 22 g
Bedøm denne opskrift:
ingen anmeldelser endnu
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
 
 
 

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften