Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Oksekød

Mexicansk pastaret

Udgivet: 10. jul 2010 · Opdateret: 9. dec 2019

Mexicansk pastaret

En super nem og lækker pastaret, der er perfekt til en hverdagsaften hvor det skal gå lidt stærkt. Den er også god at lave en stor portion af, og så bruge den enten til at have med til frokost dagen efter, eller blot spise resterne til aftensmad dagen efter.

Derudover er retten også fin at fryse ned, og så er der endnu hurtigere mad en anden dag.

 

piskeris Grullo

Mexicansk pastaret

5 fra 2 stemmer
Justér antalJustér antal: 6 personer
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 2 gulerødder
  • 4 fed hvidløg
  • 2 løg
  • 250 g (reklamelink)pasta
  • 1 dåse majs
  • 475 g hakket oksekød
  • 475 g pastasauce med basilikum, 1 glas - eller lav den selv
  • 2 dl mælk
  • ½ dl salsa sauce, fra glas
  • 150 g revet ost
  • 100 g creme fraiche, skyr el. lign kan også bruges
  • 2 tsk basilikum
  • Salt
  • Krydderier efter smag

Sådan gør du
 

  • Pastaen koges efter anvisningen på pakken.
  • Hak løgene og pres hvidløget, svits det i en stor gryde. 
  • Tilsæt kødet og brun det. 
  • Skær gulerødderne i skiver eller halve skiver. Tilsæt dem til kødet sammen med majsene.
  • Tilsæt pastasauce (kan laves selv), mælk, salsa sauce og creme fraiche. 
  • Krydr med salt, frisk basilikum og evt. andre krydderier.
  • Pasta og sauce blandes i et ildfast fad, der drysses med revet ost, og retten sættes i en 200 grader forvarmet ovn i 15-20 min.

Noter

Serveres med en god salat.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 527 kcal | Kulhydrater: 44 g | Protein: 28 g | Fedt: 27 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

 

Mexicansk pastaret

Kommentarer

  1. Louise skriver

    november 04, 2010 at 9:15 pm

    Ja den er lækker. Måske jeg selv snart skulle lave den igen :-)

    Svar
  2. Janne skriver

    november 04, 2010 at 7:12 pm

    Rigtig god ret. Lækkert, nemt og nærerigt. :)

    Svar
5 from 2 votes (2 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.