• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Oksekød

    Mexicansk pastaret

    Udgivet: jul 10, 2010 · Opdateret: dec 9, 2019 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv

    Mexicansk pastaret

    En super nem og lækker pastaret, der er perfekt til en hverdagsaften hvor det skal gå lidt stærkt. Den er også god at lave en stor portion af, og så bruge den enten til at have med til frokost dagen efter, eller blot spise resterne til aftensmad dagen efter.

    Derudover er retten også fin at fryse ned, og så er der endnu hurtigere mad en anden dag.

     

    ikon piskeris Chestnut

    Mexicansk pastaret

    6 personer
    Forb. tid 20 min
    Tilb. tid 20 min
    Samlet tid 40 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 2 gulerødder
    • 4 fed hvidløg
    • 2 løg
    • 250 g pasta
    • 1 dåse majs
    • 475 g hakket oksekød
    • 475 g pastasauce med basilikum 1 glas - eller lav den selv
    • 2 dl mælk
    • ½ dl salsa sauce fra glas
    • 150 g revet ost
    • 100 g creme fraiche skyr el. lign kan også bruges
    • 2 tsk basilikum
    • Salt
    • Krydderier efter smag

    Sådan gør du
     

    • Pastaen koges efter anvisningen på pakken.
    • Hak løgene og pres hvidløget, svits det i en stor gryde. 
    • Tilsæt kødet og brun det. 
    • Skær gulerødderne i skiver eller halve skiver. Tilsæt dem til kødet sammen med majsene.
    • Tilsæt pastasauce (kan laves selv), mælk, salsa sauce og creme fraiche. 
    • Krydr med salt, frisk basilikum og evt. andre krydderier.
    • Pasta og sauce blandes i et ildfast fad, der drysses med revet ost, og retten sættes i en 200 grader forvarmet ovn i 15-20 min.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Serveres med en god salat.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 527 kcal | Kulhydrater: 44 g | Protein: 28 g | Fedt: 27 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 2 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

     

    Mexicansk pastaret
    Kyllingefilet med karry og ferskner »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Louise

      november 04, 2010 at 9:15 pm

      Ja den er lækker. Måske jeg selv snart skulle lave den igen :-)

      Svar
    2. Janne

      november 04, 2010 at 7:12 pm

      Rigtig god ret. Lækkert, nemt og nærerigt. :)

      Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Hårdkogte æg
    • Cookies i airfryer
    • Øllebrødsboller
    • Rosenkål i airfryer
    • Pistacieis
    • Øllebrød

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her