
En virkelig nem og skøn pastaret, som består af balsamico cherrytomater, sprødstegt parmaskinke og en lækker cremet sauce med champignon. Til sidst vendes det hele med sprød rucola salat. En rigtig frisk ret, som bare skal afprøves.
Pastaret med parmaskinke og balsamico cherrytomater
2-3 personer
Ingredienser
100 g. parmaskinke eller anden italiensk lufttørret skinke
Ca. 350 g cherrytomater
250 g champignon
Balsamico
½ bakke ruccola
250 g. pasta
250 ml creme fine eller evt. madlavningsfløde eller fløde
1. Læg parmaskinen på en bageplade med bagepapir og steg i ovnen ca. 6 minutter ved 200 grader eller til skiverne er let sprøde.
2. Vask champignonerne og skær dem i skiver brun dem godt på en pande og hæld fløden over.
3. Bræk den stegte parmaskinke i mindre stykker og kom den ned i fløden. Kog til fløden er reduceret og tyknet lidt.
4. Steg cherrytomaterne på en pande i lidt olie ved middel varme. Prik dem med en kødnål eller gaffel først, så skallen ikke revner. Efter et par minutter kommes der lidt balsamico på panden og tomaterne vendes rundt. Lad dem stege ved svag-middel varme yderligere 3-4 minutter imens du jævnligt vender tomaterne. Stil til side.
5. Kog pastaen al dente.
6. Find en stor skål eller et stort fad. Bland den varme pasta med flødeblandingen, balsamicotomaterne samt frisk ruccola efter smag. Vend det forsigtigt rundt med to gafler eller lign., så tomaterne ikke går i stykker.
Krydr med friskkværnet peber. Smag evt. til med salt.
Jeg lavede lidt kylling til retten, men man kan sagtens spise den alene også.
Opskriften er fundet her: http://ulla-lullaby.blogspot.dk/2012/01/verdens-bedste-pastaret.html









Skriv et svar