• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Pastaretter

    Pastaret med parmaskinke og balsamico cherrytomater

    Udgivet: aug 15, 2012 · Opdateret: maj 15, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    Pastaret med parmaskinke og balsamico cherrytomater

    En virkelig nem og skøn pastaret, som består af balsamico cherrytomater, sprødstegt parmaskinke og en lækker cremet sauce med champignon. Til sidst vendes det hele med sprød rucola salat. En rigtig frisk ret, som bare skal afprøves.

    Pastaret med parmaskinke og balsamico cherrytomater

    Pastaret med parmaskinke og balsamico cherrytomater

    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    4 personer
    Forb. tid 15 min
    Samlet tid 15 min
    Udskriv

    Ingredienser

    • 100 g. parmaskinke eller anden italiensk lufttørret skinke
    • Ca. 350 g cherrytomater
    • 250 g champignon
    • Balsamico
    • ½ bakke ruccola
    • 250 g. pasta
    • 250 ml creme fine eller evt. madlavningsfløde eller fløde
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Læg parmaskinen på en bageplade med bagepapir og steg i ovnen ca. 6 minutter ved 200 grader eller til skiverne er let sprøde.
    • Vask champignonerne og skær dem i skiver brun dem godt på en pande og hæld fløden over.
    • Bræk den stegte parmaskinke i mindre stykker og kom den ned i fløden. Kog til fløden er reduceret og tyknet lidt.
    • Steg cherrytomaterne på en pande i lidt olie ved middel varme. Prik dem med en kødnål eller gaffel først, så skallen ikke revner. Efter et par minutter kommes der lidt balsamico på panden og tomaterne vendes rundt. Lad dem stege ved svag-middel varme yderligere 3-4 minutter imens du jævnligt vender tomaterne. Stil til side.
    • Kog pastaen al dente.
    • Find en stor skål eller et stort fad. Bland den varme pasta med flødeblandingen, balsamicotomaterne samt frisk ruccola efter smag. Vend det forsigtigt rundt med to gafler eller lign., så tomaterne ikke går i stykker.
    • Krydr med friskkværnet peber. Smag evt. til med salt.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Opskriften er fundet her: http://ulla-lullaby.blogspot.dk/2012/01/verdens-bedste-pastaret.html

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 g
    | Kalorier: 576 kcal | Kulhydrater: 55 g | Protein: 16 g | Fedt: 33 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Jeg lavede lidt kylling til retten, men man kan sagtens spise den alene også.

    Pastaret med parmaskinke og balsamico cherrytomater

     

     

    Pastaret med parmaskinke og balsamico cherrytomater

     

     

    Pastaret med parmaskinke og balsamico cherrytomater

     

     

    Pastaret med parmaskinke og balsamico cherrytomater

     

     

    Pastaret med parmaskinke og balsamico cherrytomater

     

     

    Pastaret med parmaskinke og balsamico cherrytomater

     

     

    Pastaret med parmaskinke og balsamico cherrytomater

     

     

    Pastaret med parmaskinke og balsamico cherrytomater

     

     

    Pastaret med parmaskinke og balsamico cherrytomater
    « Andebryst i rød karry (Kaeng Phed Ped Yang)
    Torsk i bacon med kartoffelvafler og vandmelonsalat »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Hjemmelavet jordbærguf

    Hjemmelavet guf

    Vandmelonsalat

    Vandmelonsalat med feta

    Gulerodskage med floedeosteglasur

    Gulerodskage med ostecreme

    Groen kartoffelsalat med avocadodressing

    Kartoffelsalat med avocadodressing

    Lemonade

    Lemonade

    Spidskaalssalat

    Spidskålssalat

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.
    • Hjemmelavet guf
    • Vandmelonsalat med feta
    • Gulerodskage med ostecreme
    • Kartoffelsalat med avocadodressing
    • Lemonade
    • Spidskålssalat
    Mig

    Jeg hedder Louise! Jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    • Helstegt oksemørbrad
    • Bananpandekager
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler
    • Panang karry med kylling (Panang Gai)
    • Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her