Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Cremet pastaret med kødboller, champignon og chili

Udgivet: 2. feb 2016 · Opdateret: 29. apr 2021

 
eef b

Jeg er ret vild med pastaretter. Lækre cremede pastaretter. Mums! Det gode ved sådanne retter er at de for det meste er rimelig hurtige at lave, og denne pastaret med kødboller er ingen undtagelse. Den er super cremet og lækker, og så tager det kun omkring ½ time at lave den.

piskeris Grullo

Cremet pastaret med kødboller, champignon og chili

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 3 personer
Forb. tid 30 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

Kødboller

  • 500 g hakket svinekød
  • ½ rød chili
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 forårsløg
  • 1 æg
  • 1-2 tsk salt
  • 1 spsk limesaft

Saucen

  • 250 g frisk pasta - eventuelt hjemmelavet pasta
  • 4 dl madlavningsfløde
  • 250 g champignon
  • ½ rød chili
  • 2 forårsløg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 2 spsk limesaft

Sådan gør du
 

  • Start med at lave kødbollerne.
  • Hak chilien fint (hak en hel chili og brug den halve i kødbollerne og den anden halve i saucen), hak også forårsløget og pres hvidløgsfedene eller hak dem fint.
  • Bland alle ingredienser til kødbollerne sammen i en skål.
  • Form små kødboller af farsen og steg dem på en pande i olie eller andet fedtstof.
  • Imens kødbollerne steger går du igang med saucen.
  • Skær champignonerne i skiver, forårsløgene i små ringe og pres hvidløget eller hak det fint.
  • I en wokpande eller en gryde svitser du hvidløg, finthakket chili og champignon i lidt olie.
  • Tilsæt fløden og limesaften. Lad saucen små simre i et par minutter.
  • Imens saucen simre koger du den friske pasta efter anvisning på pakken.
  • Når pastaen er klar hældes den i saucen sammen med kødbollerne og forårsløgene.
  • Varm hele retten igennem i få minutter og server så retten.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 902 kcal | Kulhydrater: 57 g | Protein: 46 g | Fedt: 54 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Pastaret med kødboller
Pastaret med kødboller
Pastaret med kødboller
Pastaret med kødboller
Pastaret med kødboller
Pastaret med kødboller
Pastaret med kødboller
Pastaret med kødboller
Pastaret med kødboller
Pastaret med kødboller
Pastaret med kødboller
Pastaret med kødboller /></a><br />
</center></p>
<p><font color=Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Sarah skriver

    juli 05, 2020 at 4:09 pm

    Yummy den her ret skal vi helt sikkert have igen.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juli 09, 2020 at 11:06 am

      Dejligt at høre I kunne lide den!

      Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required