Cremet pastaret med kødboller, champignon og chili

 
eef b

Jeg er ret vild med pastaretter. Lækre cremede pastaretter. Mums! Det gode ved sådanne retter er at de for det meste er rimelig hurtige at lave, og denne pastaret med kødboller er ingen undtagelse. Den er super cremet og lækker, og så tager det kun omkring ½ time at lave den.

ikon piskeris Chestnut

Cremet pastaret med kødboller, champignon og chili

3 personer
Forb. tid 30 min
Samlet tid 30 min

Ingredienser

Kødboller

  • 500 g hakket svinekød
  • ½ rød chili
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 forårsløg
  • 1 æg
  • 1-2 tsk salt
  • 1 spsk limesaft

Saucen

  • 250 g frisk pasta - eventuelt hjemmelavet pasta
  • 4 dl madlavningsfløde
  • 250 g champignon
  • ½ rød chili
  • 2 forårsløg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 2 spsk limesaft

Sådan gør du
 

  • Start med at lave kødbollerne.
  • Hak chilien fint (hak en hel chili og brug den halve i kødbollerne og den anden halve i saucen), hak også forårsløget og pres hvidløgsfedene eller hak dem fint.
  • Bland alle ingredienser til kødbollerne sammen i en skål.
  • Form små kødboller af farsen og steg dem på en pande i olie eller andet fedtstof.
  • Imens kødbollerne steger går du igang med saucen.
  • Skær champignonerne i skiver, forårsløgene i små ringe og pres hvidløget eller hak det fint.
  • I en wokpande eller en gryde svitser du hvidløg, finthakket chili og champignon i lidt olie.
  • Tilsæt fløden og limesaften. Lad saucen små simre i et par minutter.
  • Imens saucen simre koger du den friske pasta efter anvisning på pakken.
  • Når pastaen er klar hældes den i saucen sammen med kødbollerne og forårsløgene.
  • Varm hele retten igennem i få minutter og server så retten.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 902 kcal | Kulhydrater: 57 g | Protein: 46 g | Fedt: 54 g
Bedøm denne opskrift:
ingen anmeldelser endnu
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Pastaret med kødboller
Pastaret med kødboller
Pastaret med kødboller
Pastaret med kødboller
Pastaret med kødboller
Pastaret med kødboller
Pastaret med kødboller
Pastaret med kødboller
Pastaret med kødboller
Pastaret med kødboller
Pastaret med kødboller
Pastaret med kødboller /></a><br />
</center></p>
<p><font color=Skrevet af: Louise DamChampignon, Chili, Forårsløg, Hakket svinekød, Hvidløg, Madlavningsfløde, PastaKategori: Aftensmad, Pastaretter, Svinekød

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften