Pasta med cremet hvidløgssauce

 
bbe b

Denne lækre pastaret laves i én enkelt gryde eller pande og derudover tager det kun 30 minutter fra du går igang til maden står på bordet. I USA kalder de denne type af pastaret for one pot pasta, altså en gryde pasta - og det er jo et meget godt navn :-) Denne variant er med en hvidløgssauce og den kan enten serveres som en ren hovedret, eller som tilbehør til kød eller andet. Pastaretten er meget simpel at lave og kræver ikke så mange ingredienser.

ikon piskeris Chestnut

Pasta med cremet hvidløgssauce

2 personer
Forb. tid 30 min
Samlet tid 30 min

Ingredienser

  • 1 spsk olie
  • 4 fed hvidløg
  • 4,5 dl kyllingefond
  • 2,5 dl mælk
  • 2 spsk smør
  • 225 g tør pasta/fettucine brug ikke frisk pasta
  • salt og peber
  • ½ dl revet parmesan
  • 2 spsk hakket frisk persille

Sådan gør du
 

  • Opvarm olien i en wokpande, gryde eller lignende.
  • Tilsæt presset eller finthakket hvidløg. Rør rundt i det indtil farven bliver klar. (1-2 minutter)
  • Tilsæt kyllingefond, mælk, smør og pasta.
  • Krydr med salt og peber.
  • Bring i kog og lad det simre stille og roligt indtil pastaen er kogt færdig. Det tager omkring 18-20 minutter.
  • Rør den revne parmesan i retten.
  • Hvis retten er for tyk i det så tilsætter du blot lidt mere mælk indtil det har den rette konsistens.
  • Server retten med frisk hakket persille.

Dine egne noter

Noter

Opskriften er fundet hos damndelicious.net

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 778 kcal | Kulhydrater: 95 g | Protein: 28 g | Fedt: 31 g
Bedøm denne opskrift:
4.6 fra 7 stemmer
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Pasta med cremet hvidløgssauce (1)
Pasta med cremet hvidløgssauce (2)
Pasta med cremet hvidløgssauce (8)
Pasta med cremet hvidløgssauce (5)
Pasta med cremet hvidløgssauce (3)
Pasta med cremet hvidløgssauce (7)

 

Skrevet af: Louise DamKategori: Aftensmad, Pastaretter, Vegetarretter

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften