Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Pasta med cremet hvidløgssauce

Udgivet: 15. mar 2015 · Opdateret: 15. maj 2021

 
bbe b

Denne lækre pastaret laves i én enkelt gryde eller pande og derudover tager det kun 30 minutter fra du går igang til maden står på bordet. I USA kalder de denne type af pastaret for one pot pasta, altså en gryde pasta - og det er jo et meget godt navn :-) Denne variant er med en hvidløgssauce og den kan enten serveres som en ren hovedret, eller som tilbehør til kød eller andet. Pastaretten er meget simpel at lave og kræver ikke så mange ingredienser.

piskeris Grullo

Pasta med cremet hvidløgssauce

4.59 fra 12 stemmer
Justér antalJustér antal: 2 personer
Forb. tid 30 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 spsk olie
  • 4 fed hvidløg
  • 4,5 dl kyllingefond
  • 2,5 dl mælk
  • 2 spsk smør
  • 225 g tør pasta/fettucine, brug ikke frisk pasta
  • salt og peber
  • ½ dl revet parmesan
  • 2 spsk hakket frisk persille

Sådan gør du
 

  • Opvarm olien i en wokpande, gryde eller lignende.
  • Tilsæt presset eller finthakket hvidløg. Rør rundt i det indtil farven bliver klar. (1-2 minutter)
  • Tilsæt kyllingefond, mælk, smør og pasta.
  • Krydr med salt og peber.
  • Bring i kog og lad det simre stille og roligt indtil pastaen er kogt færdig. Det tager omkring 18-20 minutter.
  • Rør den revne parmesan i retten.
  • Hvis retten er for tyk i det så tilsætter du blot lidt mere mælk indtil det har den rette konsistens.
  • Server retten med frisk hakket persille.

Noter

Opskriften er fundet hos damndelicious.net

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 778 kcal | Kulhydrater: 95 g | Protein: 28 g | Fedt: 31 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Pasta med cremet hvidløgssauce (1)
Pasta med cremet hvidløgssauce (2)
Pasta med cremet hvidløgssauce (8)
Pasta med cremet hvidløgssauce (5)
Pasta med cremet hvidløgssauce (3)
Pasta med cremet hvidløgssauce (7)

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Tanja skriver

    juli 25, 2019 at 11:14 pm

    Super tilfreds med denne opskrift.
    Brugte dog 1 del mindre fond og lidt mere parmesan.
    Men det er jo smag og behag.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juli 30, 2019 at 12:33 pm

      Dejligt du kunne bruge opskriften. Ja, derfor er det så vigtigt at smage maden til :o)

      Svar
  2. Saowalak Sunthorn skriver

    november 11, 2016 at 11:09 pm

    Dejlig opskrift (med få justeringer). Synes 18-20 min. er lang tid at koge pasta, da det bliver meget blødt og uden bid. Jeg kogte pasta i 15 og det blev okay. Anbefaler klart at putte mindre væske i eller mere pasta (250g), da det var meget vandet efter jeg havde kommet osten i.

    Svar
4.59 from 12 votes (12 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.