lunpastasalat
lunpastasalat
ikon piskeris Chestnut

Lun pastasalat

3 personer

Ingredienser

  • 300 g. pasta
  • 1 kyllingefilet
  • 1 lille løg hakket
  • 1 fed hvidløg hakket eller presset
  • 1 snackpeber hakket
  • 1 lille dåse majs
  • Ca. 2 håndfulde ærter
  • 3 cocktailtomater ca. 100 g., i både
  • 3 forårsløg 1 bundt
  • Frisk eller tørret persille eller en anden krydderurt
  • 2 dl. creme fine
  • lidt parmesan eller revet ost

Sådan gør du
 

  • Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Steg kyllingebrystet og skær det i strimler. Tilsæt løg, hvidløg og peberfrugt og steg det ca. 1 min. Skru ned til svag varme. Tilsæt majs. tomater, ærter, forårsløg, kylling og den kogte pasta. Tilsæt creme fine og kog det under omrøring i ca. 1 min. Rør krydderurterne i til sidst, og tag panden af varmen.
  • Serveres med lidt revet ost.
  • Note: Super lækker ret, som helt sikkert skal laves igen. Man kan jo skifte grøntsagerne ud alt efter hvad man lige har i køleskabet. Kyllingen kan også erstattes af andre ting.

Dine egne noter

Noter

Inspiration til opskriften er hentet fra "Den store Familie Kogebog".

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 444 kcal | Kulhydrater: 27 g | Protein: 25 g | Fedt: 27 g
Bedøm denne opskrift:
ingen anmeldelser endnu
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

 

 

 

 

 

 

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften