• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Pastaretter

    Lækkert pastafad med bacon og svinekød

    Udgivet: jun 24, 2011 · Opdateret: maj 16, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    fbbf b

    Hakket kød er billigt og nemt at få fat i, og jeg tror det er noget af det der bliver spist rigtig meget af i hverdagen rundt omkring i de danske hjem. Derfor kan det også være svært at blive ved med at finde på nye retter med hakket kød. Så det ikke altid bliver krebinetter, lasagne, frikadeller og kødsauce den står på. Her har jeg lavet en super lækker ret, som består af et lækkert pastafad med bacon og hakket svinekød. Der er en del grøntsager i så retten er okay sund - også selvom der er ost og bacon i. Retten er nem at lave.

    ikon piskeris Chestnut

    Lækkert pastafad med bacon og svinekød

    4 personer
    Forb. tid 35 min
    Samlet tid 1 t
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 250 g pasta
    • 500 g hakket svinekød
    • 100 g bacon i tern
    • 1 rødløg
    • 2 gulerødder
    • 150 g broccoli
    • 2 tsk rosmarin
    • 1 dåse hakkede tomater
    • Salt og peber
    • 4 æg
    • 100 g revet mozzarella

    Sådan gør du
     

    • Kog pastaen som anvist på pakken og skyl i koldt vand.
    • Brun svinekød og bacon i en gryde eller en wok.
    • Tilsæt hakket rødløg, gulerod i skiver, broccoli i små buketter samt rosmarin, og steg endnu et par minutter.
    • Tilsæt tomat, kog op og smag til med salt og peber.
    • Bland med pasta, sammenpisket æg, samt ⅔ af osten.
    • Kom det i et smurt ovnfast fad, drys med resten af osten og bag den ved 180 grader i cirka 20 minutter til osten er gylden og æggemassen er stivnet. Lad den gerne stå 5 minutter på køkkenbordet inden servering.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Jeg har fået inspiration til retten fra Føtex's madplan.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 655 kcal | Kulhydrater: 20 g | Protein: 39 g | Fedt: 47 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.3 fra 3 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!


    Lækkert pastafad med bacon og svinekød
    Lækkert pastafad med bacon og svinekød
    Lækkert pastafad med bacon og svinekød
    Lækkert pastafad med bacon og svinekød
    Lækkert pastafad med bacon og svinekød
    Lækkert pastafad med bacon og svinekød
    Lækkert pastafad med bacon og svinekød
    Lækkert pastafad med bacon og svinekød
    Lækkert pastafad med bacon og svinekød

    Skrevet af: Louise DamBacon, Broccoli, Gulerødder, Hakkede tomater, Hakket svinekød, Mozzarella, Pasta, RødløgKategori: Aftensmad, Pastaretter

    Følg mig på Instagram
    « Rødspætteruller med pesto på bund af grøntsager
    Nemme kokostoppe (kokosmakroner) »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her