• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Vegetarretter

    Pasta med blåskimmelsauce, ruccola og valnødder

    Udgivet: dec 5, 2016 · Opdateret: apr 29, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    Blaa

    Reklame - udarbejdet i samarbejde med Ost & Ko (www.ostogko.dk)

    Blåskimmelost er ikke det jeg har spist mest af i mit liv - jeg er altid blevet lidt afskrækket af den blå-grønne skimmel i osten. Men nu har jeg så alligevel forsøgt mig med en opskrift med blåskimmelost - og det smagte faktisk ret godt! Det blev til en lækker pastaret med en cremet ostesauce som er lavet på blåskimmel og piskefløde. Til sidst er det hele så vendt sammen med frisk ruccola og ristede valnødder. Bitterheden fra både ruccola og valnødder passer rigtig godt til blåskimlen, som har en salt og let skarp smag. Der findes flere forskellige blåskimmeloste. Danablu er fra Danmark, Roquefort er fra Frankrig og Gorgonzola er fra Italien. Til denne opskrift kan du bruge alle tre typer.

    Blaa

    Pasta med blåskimmelsauce, ruccola og valnødder

    5 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    2 personer
    Samlet tid 20 min
    Udskriv

    Ingredienser

    • 150 g blåskimmelost f.eks. gorgonzola, danablu eller roquefort
    • 1,5 dl piskefløde
    • 50 g valnødder
    • 200 g tørret pasta
    • 50 g ruccola
    • Peber
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Kog pastaen efter anvisningen. Lav saucen imens.
    • Opvarm fløden i en gryde.
    • Smelt osten i den varme fløde.
    • Knus valnødderne med hænderne og rist dem på en varm pande.
    • Skyl ruccolaen og kør den i en salatslynge eller lad den dryppe godt af.
    • Smag saucen til med peber - salt burde ikke være nødvendigt.
    • Hæld vandet fra pastaen og bland den med saucen, ruccola og de ristede valnødder.
    • Server med det samme.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 1064 kcal | Kulhydrater: 83 g | Protein: 35 g | Fedt: 67 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Pasta med gorgonzolasauce, ruccola og valnødder (1)
    Pasta med gorgonzolasauce, ruccola og valnødder (2)
    Pasta med gorgonzolasauce, ruccola og valnødder (4)
    Pasta med gorgonzolasauce, ruccola og valnødder (3)
    Pasta med gorgonzolasauce, ruccola og valnødder (5)
    Pasta med gorgonzolasauce, ruccola og valnødder (6)
    Pasta med gorgonzolasauce, ruccola og valnødder (7)
    Pasta med gorgonzolasauce, ruccola og valnødder (8)
    Pasta med gorgonzolasauce, ruccola og valnødder (9)
    Pasta med gorgonzolasauce, ruccola og valnødder (11)
    Pasta med gorgonzolasauce, ruccola og valnødder (16)
    Pasta med gorgonzolasauce, ruccola og valnødder (19)
    « Svampesauce
    Ølbraiserede svinekæber »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Hjemmelavet jordbærguf

    Hjemmelavet guf

    Vandmelonsalat

    Vandmelonsalat med feta

    Gulerodskage med floedeosteglasur

    Gulerodskage med ostecreme

    Groen kartoffelsalat med avocadodressing

    Kartoffelsalat med avocadodressing

    Lemonade

    Lemonade

    Spidskaalssalat

    Spidskålssalat

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.
    • Hjemmelavet guf
    • Vandmelonsalat med feta
    • Gulerodskage med ostecreme
    • Kartoffelsalat med avocadodressing
    • Lemonade
    • Spidskålssalat
    Mig

    Jeg hedder Louise! Jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    • Helstegt oksemørbrad
    • Bananpandekager
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler
    • Panang karry med kylling (Panang Gai)
    • Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her