Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Vegetarretter

Pasta med blåskimmelsauce, ruccola og valnødder

Udgivet: 5. dec 2016 · Opdateret: 29. apr 2021

 
Blaa

Reklame - udarbejdet i samarbejde med Ost & Ko (www.ostogko.dk)

Blåskimmelost er ikke det jeg har spist mest af i mit liv - jeg er altid blevet lidt afskrækket af den blå-grønne skimmel i osten. Men nu har jeg så alligevel forsøgt mig med en opskrift med blåskimmelost - og det smagte faktisk ret godt! Det blev til en lækker pastaret med en cremet ostesauce som er lavet på blåskimmel og piskefløde. Til sidst er det hele så vendt sammen med frisk ruccola og ristede valnødder. Bitterheden fra både ruccola og valnødder passer rigtig godt til blåskimlen, som har en salt og let skarp smag. Der findes flere forskellige blåskimmeloste. Danablu er fra Danmark, Roquefort er fra Frankrig og Gorgonzola er fra Italien. Til denne opskrift kan du bruge alle tre typer.

piskeris Grullo

Pasta med blåskimmelsauce, ruccola og valnødder

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 2 personer
Samlet tid 20 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 150 g blåskimmelost, f.eks. gorgonzola, danablu eller roquefort
  • 1,5 dl piskefløde
  • 50 g (reklamelink)valnødder
  • 200 g tørret pasta
  • 50 g ruccola
  • Peber

Sådan gør du
 

  • Kog pastaen efter anvisningen. Lav saucen imens.
  • Opvarm fløden i en gryde.
  • Smelt osten i den varme fløde.
  • Knus valnødderne med hænderne og rist dem på en varm pande.
  • Skyl ruccolaen og kør den i en salatslynge eller lad den dryppe godt af.
  • Smag saucen til med peber - salt burde ikke være nødvendigt.
  • Hæld vandet fra pastaen og bland den med saucen, ruccola og de ristede valnødder.
  • Server med det samme.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 1064 kcal | Kulhydrater: 83 g | Protein: 35 g | Fedt: 67 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Pasta med gorgonzolasauce, ruccola og valnødder (1)
Pasta med gorgonzolasauce, ruccola og valnødder (2)
Pasta med gorgonzolasauce, ruccola og valnødder (4)
Pasta med gorgonzolasauce, ruccola og valnødder (3)
Pasta med gorgonzolasauce, ruccola og valnødder (5)
Pasta med gorgonzolasauce, ruccola og valnødder (6)
Pasta med gorgonzolasauce, ruccola og valnødder (7)
Pasta med gorgonzolasauce, ruccola og valnødder (8)
Pasta med gorgonzolasauce, ruccola og valnødder (9)
Pasta med gorgonzolasauce, ruccola og valnødder (11)
Pasta med gorgonzolasauce, ruccola og valnødder (16)
Pasta med gorgonzolasauce, ruccola og valnødder (19)

Comments

No Comments

5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.