• Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Kyllingelasagne med spinat, hytteost & bechamelsauce

Louisex
Ændret: sep 14, 2021 · Udgivet: sep 13, 2021 af Louise Dam · 20 Kommentarer

Kyllingelasagne med spinat og hytteost

Kyllingelasagne er virkelig lækkert og nemt at lave. Jeg elsker i det hele taget lasagne - også den velkendte med oksekød. Men sådan en kyllingelasagne med spinat og hytteost er altså virkelig god!

Det er en skøn hverdagsret, da den er forholdsvis hurtig at bikse sammen, og så skal den lige hygge sig ovnen. Man kan endda sagtens lave en stor portion kyllingelasagne og så fryse rester ned, eller blot spise rester dagen efter til frokost eller aftensmad.

Prøv også disse opskrifter:
Lasagne med torsk og pesto | Super lækker vegetarlasagne | Chili con Pollo - Kylling med chili og bønner

Her får du en opskrift på en meget cremet og smagfuld kyllingelasagne. Den består af en hurtig kødsauce lavet på hakket kylling. Derudover blander man hytteost og spinat. Kødsauce og spinat/hytteostblandingen skal så lægges skiftevis i lag med lasagneplader. På toppen af lasagnen kommer der en bechamelsauce.

Jeg synes det er super nemt og hurtigt, at lave sin bechamélsauce fra bunden. Men du kan sagtens købe en færdiglavet og komme på. Så bliver den lige lidt nemmere at lave.

Jeg håber, at du har fået lyst til at prøve min opskrift på en virkelig lækker kyllingelasagne med spinat, hytteost og bechamelsauce. Du kan også se min opskrift på lasagne med kylling, grøntsager og hytteost.

piskeris Grullo

Kyllingelasagne med spinat, hytteost og bechamelsauce

4.70 fra 26 stemmer
Justér antalJustér antal: 4 personer
Holdbarhed: 3 dage
Fryseegnet: Ja
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 1 time t
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 400 g hakket kylling
  • 1 løg, hakket
  • 450 g hytteost
  • 350 g frossen spinat, optøet
  • 140 g tomatpuré, (1 dåse)
  • 1 dåse (reklamelink)hakkede tomater
  • 1 portion bechamelsauce, du kan også købe ½ liter bechamelsauce
  • 150 g revet ost, eller frisk mozzarella
  • salt og peber
  • 1 terning (reklamelink)hønsebouillon
  • (reklamelink)lasagneplader
  • timian/basilikum efter smag

Serveres eksempelvis med

  • salat
  • brød

Sådan gør du
 

  • Pres væden ud af den optøede spinat og bland med hytteosten samt salt og peber og stil til side.
  • Brun løget og dernæst kødet i en gryde. Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater og bouillon.
  • Lav bechamelsaucen efter opskriften lige her.
  • Læg lasagnen sammen med først et lag lasagneplader, dernæst kødsauce og et lag spinat/hytteost, så igen lasagneplader, kødsauce og spinat/hytteost. Slut af med et lag lasagneplader og bechamelsaucen øverst.
  • Bages i ovnen ved 200 grader i 15 minutter, så fordeles den osten over lasagnen og den bages i yderligere 15 minutter.
  • Lad gerne lasagnen stå og hvile og samle sig lidt og server den så med en lækker salat.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 452 kcal | Kulhydrater: 32 g | Protein: 48 g | Fedt: 15 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

💭 Spørgsmål og svar til opskriften

Kan jeg bruge mornaysauce i stedet for bechamélsauce?

Ja, det kan du sagtens. Den eneste forskel er at der er ost i en mornaysauce.

Kan jeg brug en købt bechamélsauce eller mornaysauce til opskriften?

Ja, sagtens! Jeg synes nu det er ret nemt (og billigt!), at lave den selv. Men du kan sagtens købe den. Du skal bare købe ½ liter (hvis du bare

Hvilke lasagneplader skal jeg bruge?

Jeg bruger ikke ét specielt mærke. Men jeg bruger tørrede lasagneplader.

Lasagne med kylling med spinat og hytteost
Kyllingelasagne med spinat og hytteost
Lasagne med kylling
Kyllingelasagne med spinat og hytteost
Kyllingelasagne med spinat og hytteost

Kommentarer

  1. Maria Kjær Carlsen skriver

    august 13, 2024 at 3:23 pm

    5 stars
    Velsmagende og super nem at lave

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 22, 2024 at 11:19 am

      Så skønt at høre :-)

      Svar
  2. Maria Kjær Carlsen skriver

    marts 19, 2024 at 5:28 pm

    5 stars
    Fantastisk lasagne, nok min favorit. TAK for opskrift ❣️

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 20, 2024 at 9:26 am

      Hvor er det bare skønt at høre! Tak fordi du gav dig tid til at skrive :-)

      Svar
  3. Christine skriver

    februar 12, 2024 at 6:36 pm

    hej Louise
    er det varmluft eller over under du bruger på 200grader

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 27, 2024 at 1:00 pm

      Det er over/under varme.

      Svar
  4. Hanne-Mette skriver

    april 07, 2023 at 12:53 pm

    Hvordan bruger du den revet ost?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      april 11, 2023 at 3:22 pm

      Den skal bare drysses over lasagnen. Jeg kommer den over når den har fået halvdelen af tiden.

      Svar
  5. Camilla skriver

    juli 13, 2019 at 3:09 pm

    Hej Louise!
    Har lige “opdaget” din blog ;)
    Kan jeg lave lasagnen, sætte den på køl og så først bage den dagen efter ?
    Hilsen Camilla

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 24, 2019 at 3:38 pm

      Ja, det tror jeg ikke er noget problem.

      Svar
  6. Kristina skriver

    marts 28, 2017 at 10:27 pm

    Hej Louise
    Jeg synes du har virkelig mange lækre opskrifter, der er nemme at gå til og dejligt med de indbydende billeder:-)
    Jeg vil gerne lave retter til fryseren, der efterfølgende blot kan varmes i ovnen.
    Jeg synes rigtig godt om når du skriver lagsagne kan fryses ubagt (og tænker det gælder alle dine variationer ?) og så blot bages efterfølgende i ovnen.
    Mit spørgsmål er, hvis nu jeg laver en dobbelt portion (til ca 12-14 pers) og fryser det i en alubakke, hvor lang tid vil du så tro jeg skal give det i ovnen og skal jeg tø det op først? På forhånd tak. Madglade hilsner Kristina

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 29, 2017 at 6:01 am

      Hej Kristina
      Dejligt du kan lide min blog. Du kan evt. lige tage et kig på dette indlæg om frysevenlige retter: https://www.louisesmadblog.dk/12-frysevenlige-opskrifter/

      Du kan fryse lasagne både bagt og ubagt. Hvis du vil fryse den ubagt kan du enten tø den op i køleskabet natten over og så give den samme tid i ovnen, som hvis den lige var lavet. Eller du kan sætte den i ovnen frossen og så skal den nok have omkring 1 time og 30 minutter i ovnen (er dog ikke helt sikker på tiden).

      Og alle typer lasagner kan fryses :-)

      Hilsen Louise

      Svar
  7. Betina skriver

    januar 10, 2017 at 7:22 pm

    Hej
    Har lige lavet denne skønne lasagne som smagte helt fantastisk, men min blev meget "våd" 😕 Har du et forslag til hvad der gik galt? Kan det skyldes at jeg købte mornaysauce istedet for at lave bechamelsaucen ? Skal man vride al væden ud af den optøede spinat?
    Håber du måske kan komme med et bud, da jeg bestemt godt kunne tænke mig at lave den igen 👍😊

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 23, 2017 at 9:25 pm

      Hej Betina
      Det kunne godt være fordi der har været for meget væske i spinaten. Det kan også være du har brugt færre lasagneplader en mig. Det burde ikke være pga. mornaysaucen. :-)

      Svar
      • Mette Larsen skriver

        april 20, 2021 at 2:41 pm

        Hej Louise
        Kan man bruge frisk spinat i stedet for frossen, optøet?

        Svar
        • Louise Dam skriver

          april 21, 2021 at 10:57 am

          Hej Mette
          Ja, det kan du sagtens :-) Så skal den bare på en pande eller i en gryde med lidt olie indtil den lige 'slasker sammen' og så blandes den med hytteosten.
          Hilsen Louise

          Svar
  8. Lene skriver

    november 13, 2016 at 3:36 pm

    Hej
    Smagte himmelsk og der var rester, må man varme denne ret op igen?

    Jeg er i tvivl pga spinaten.

    Lene

    Svar
    • Louise Dam skriver

      november 13, 2016 at 5:11 pm

      Hej Lene
      Jeg har varmet den op - jeg tror bare man skal sørge for at køle den hurtigt ned og så varme den helt op igen inden man spiser den.

      Svar
  9. Camilla skriver

    juni 03, 2014 at 4:31 pm

    hvad skal ovnen stå på?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juni 07, 2014 at 9:23 pm

      Hej Camilla

      Det var lige smuttet i farten. Den skal stå på 200 grader.

      Svar
4.70 from 26 votes (24 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.