• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad

    Kyllingelasagne med spinat, hytteost & bechamelsauce

    Udgivet: sep 13, 2021 · Opdateret: sep 14, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    Kyllingelasagne med spinat og hytteost

    Kyllingelasagne er virkelig lækkert og nemt at lave. Jeg elsker i det hele taget lasagne - også den velkendte med oksekød. Men sådan en kyllingelasagne med spinat og hytteost er altså virkelig god!

    Det er en skøn hverdagsret, da den er forholdsvis hurtig at bikse sammen, og så skal den lige hygge sig ovnen. Man kan endda sagtens lave en stor portion kyllingelasagne og så fryse rester ned, eller blot spise rester dagen efter til frokost eller aftensmad.

    Her får du en opskrift på en meget cremet og smagfuld kyllingelasagne. Den består af en hurtig kødsauce lavet på hakket kylling. Derudover blander man hytteost og spinat. Kødsauce og spinat/hytteostblandingen skal så lægges skiftevis i lag med lasagneplader. På toppen af lasagnen kommer der en bechamelsauce.

    Jeg synes det er super nemt og hurtigt, at lave sin bechamélsauce fra bunden. Men du kan sagtens købe en færdiglavet og komme på.

    Prøv også disse opskrifter:
    Lasagne med torsk og pesto | Super lækker vegetarlasagne | Chili con Pollo - Kylling med chili og bønner

    Jeg håber, at du har fået lyst til at prøve min opskrift på en virkelig lækker kyllingelasagne med spinat, hytteost og bechamelsauce.

    Kyllingelasagne med spinat og hytteost

    Kyllingelasagne med spinat, hytteost og bechamelsauce

    4.86 fra 7 stemmer
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    Holdbarhed: 3 dage
    Fryseegnet: Ja
    4 personer
    Forb. tid 30 min
    Tilb. tid 30 min
    Samlet tid 1 t
    Udskriv

    Ingredienser

    • 400 g hakket kylling
    • 1 løg hakket
    • 450 g hytteost
    • 350 g frossen spinat optøet
    • 140 g tomatpuré (1 dåse)
    • 1 dåse hakkede tomater
    • 1 portion bechamelsauce du kan også købe ½ liter bechamelsauce
    • 150 g revet ost eller frisk mozzarella
    • salt og peber
    • 1 terning hønsebouillon
    • lasagneplader
    • timian/basilikum efter smag

    Serveres eksempelvis med

    • salat
    • brød
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Pres væden ud af den optøede spinat og bland med hytteosten samt salt og peber og stil til side.
    • Brun løget og dernæst kødet i en gryde. Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater og bouillon.
    • Lav bechamelsaucen efter opskriften lige her.
    • Læg lasagnen sammen med først et lag lasagneplader, dernæst kødsauce og et lag spinat/hytteost, så igen lasagneplader, kødsauce og spinat/hytteost. Slut af med et lag lasagneplader og bechamelsaucen øverst.
    • Bages i ovnen ved 200 grader i 15 minutter, så fordeles den osten over lasagnen og den bages i yderligere 15 minutter.
    • Lad gerne lasagnen stå og hvile og samle sig lidt og server den så med en lækker salat.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 452 kcal | Kulhydrater: 32 g | Protein: 48 g | Fedt: 15 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    💭 Spørgsmål og svar til opskriften

    Kan jeg bruge mornaysauce i stedet for bechamélsauce?

    Ja, det kan du sagtens. Den eneste forskel er at der er ost i en mornaysauce.

    Kan jeg brug en købt bechamélsauce eller mornaysauce til opskriften?

    Ja, sagtens! Jeg synes nu det er ret nemt (og billigt!), at lave den selv. Men du kan sagtens købe den. Du skal bare købe ½ liter (hvis du bare

    Hvilke lasagneplader skal jeg bruge?

    Jeg bruger ikke ét specielt mærke. Men jeg bruger tørrede lasagneplader.

    Lasagne med kylling med spinat og hytteost
    Kyllingelasagne med spinat og hytteost
    Lasagne med kylling
    Kyllingelasagne med spinat og hytteost
    Kyllingelasagne med spinat og hytteost
    « Hjemmelavet is med baileys, chokolade og karamel
    Laks i ovn med honning og mandler »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Camilla

      juli 13, 2019 at 3:09 pm

      Hej Louise!
      Har lige “opdaget” din blog ;)
      Kan jeg lave lasagnen, sætte den på køl og så først bage den dagen efter ?
      Hilsen Camilla

      Svar
      • Louise Dam

        august 24, 2019 at 3:38 pm

        Ja, det tror jeg ikke er noget problem.

        Svar
    2. Kristina

      marts 28, 2017 at 10:27 pm

      Hej Louise
      Jeg synes du har virkelig mange lækre opskrifter, der er nemme at gå til og dejligt med de indbydende billeder:-)
      Jeg vil gerne lave retter til fryseren, der efterfølgende blot kan varmes i ovnen.
      Jeg synes rigtig godt om når du skriver lagsagne kan fryses ubagt (og tænker det gælder alle dine variationer ?) og så blot bages efterfølgende i ovnen.
      Mit spørgsmål er, hvis nu jeg laver en dobbelt portion (til ca 12-14 pers) og fryser det i en alubakke, hvor lang tid vil du så tro jeg skal give det i ovnen og skal jeg tø det op først? På forhånd tak. Madglade hilsner Kristina

      Svar
      • Louise Dam

        marts 29, 2017 at 6:01 am

        Hej Kristina
        Dejligt du kan lide min blog. Du kan evt. lige tage et kig på dette indlæg om frysevenlige retter: https://www.louisesmadblog.dk/12-frysevenlige-opskrifter/

        Du kan fryse lasagne både bagt og ubagt. Hvis du vil fryse den ubagt kan du enten tø den op i køleskabet natten over og så give den samme tid i ovnen, som hvis den lige var lavet. Eller du kan sætte den i ovnen frossen og så skal den nok have omkring 1 time og 30 minutter i ovnen (er dog ikke helt sikker på tiden).

        Og alle typer lasagner kan fryses :-)

        Hilsen Louise

        Svar
    3. Betina

      januar 10, 2017 at 7:22 pm

      Hej
      Har lige lavet denne skønne lasagne som smagte helt fantastisk, men min blev meget "våd" 😕 Har du et forslag til hvad der gik galt? Kan det skyldes at jeg købte mornaysauce istedet for at lave bechamelsaucen ? Skal man vride al væden ud af den optøede spinat?
      Håber du måske kan komme med et bud, da jeg bestemt godt kunne tænke mig at lave den igen 👍😊

      Svar
      • Louise Dam

        marts 23, 2017 at 9:25 pm

        Hej Betina
        Det kunne godt være fordi der har været for meget væske i spinaten. Det kan også være du har brugt færre lasagneplader en mig. Det burde ikke være pga. mornaysaucen. :-)

        Svar
        • Mette Larsen

          april 20, 2021 at 2:41 pm

          Hej Louise
          Kan man bruge frisk spinat i stedet for frossen, optøet?

          Svar
          • Louise Dam

            april 21, 2021 at 10:57 am

            Hej Mette
            Ja, det kan du sagtens :-) Så skal den bare på en pande eller i en gryde med lidt olie indtil den lige 'slasker sammen' og så blandes den med hytteosten.
            Hilsen Louise

            Svar
    4. Lene

      november 13, 2016 at 3:36 pm

      Hej
      Smagte himmelsk og der var rester, må man varme denne ret op igen?

      Jeg er i tvivl pga spinaten.

      Lene

      Svar
      • Louise Dam

        november 13, 2016 at 5:11 pm

        Hej Lene
        Jeg har varmet den op - jeg tror bare man skal sørge for at køle den hurtigt ned og så varme den helt op igen inden man spiser den.

        Svar
    5. Camilla

      juni 03, 2014 at 4:31 pm

      hvad skal ovnen stå på?

      Svar
      • Louise Dam

        juni 07, 2014 at 9:23 pm

        Hej Camilla

        Det var lige smuttet i farten. Den skal stå på 200 grader.

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Rabarbersaft

    Rabarbersaft

    Rabarberkompot

    Rabarberkompot

    Mango Lassi

    Mango lassi

    Chicken Tikka Masala

    Chicken tikka masala

    Varme hveder hvedeknopper

    Varme hveder

    Bananboller med chokolade

    Bananboller med chokolade

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her