Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Lasagne med kylling, grøntsager og hytteost

Udgivet: 22. feb 2012 · Opdateret: 30. jan 2024

Kyllingelasgne med groentsager og hytteost

Du kan også prøve min anden opskrift på en lækker kyllingelasagne.

piskeris Grullo

Lasagne med kylling, grøntsager og hytteost

4.25 fra 4 stemmer
Justér antalJustér antal: 4 personer
Forb. tid 45 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 450 g hakket kylling
  • (reklamelink)Lasagneplader
  • 1 stort løg eller 2 små, revet eller finthakket
  • 2 gulerødder, groft revet
  • ½ squash, i tern
  • 1 snackpeber, i tern
  • 1 glas tomatsauce, ca. 475 g
  • 500 g. frossen spinat
  • 450 g. hytteost, 1 stort bæger
  • 200 g. revet ost, gerne light
  • Krydderier efter smag, f.eks. paprika, kyllingekrydderi, lidt chili pulver o.lign.

Sådan gør du
 

  • Spinaten optøes og blandes med hytteosten, krydres med lidt salt. Kyllingekødet brunes i en gryde. Krydderier tilsættes og det hakkede løg svitses i gryden. Tilsæt gulerødder, squash og snackpeber. Tomatsaucen tilsættes og saucen koger lidt. Lasagnen ligges sammen med først et lag lasagneplader, sauce, lasagneplader, spinat/hytteostblandingen – dette gøres to gange. Der afsluttes på det andet lag spinat med en pose revet ost. Sættes i en 200 grader varm ovn i 30 min. Lad den gerne stå i 10 minutters tid inden man spiser af den.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 731 kcal | Kulhydrater: 83 g | Protein: 64 g | Fedt: 17 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Kommentarer

  1. Betina skriver

    september 19, 2020 at 9:48 am

    Det er min absolute favorit lasagne. Jeg har så bare byttet hytteosten ud med ricotta, da jeg ikke bryder mig synderligt meget om hytteost.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 06, 2020 at 11:52 am

      Det lyder også lækkert med ricotta - det kunne jeg helt sikkert også godt finde på at bruge.

      Svar
  2. Alice skriver

    marts 06, 2018 at 2:45 pm

    Hej Louise !!
    Jeg har set den her opskrift nu og vil prøve den, men hakket eller hel spinat eller er det underordnet?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 21, 2018 at 4:43 pm

      Du kan bruge begge dele, men jeg foretrækker helbladet.

      Svar
  3. Michelle skriver

    oktober 23, 2017 at 1:12 pm

    Hej Louise,

    Når du skriver næringsindhold pr. portion, hvor mange gram har du så regnet ud fra? :)

    Ser virkelig lækker ud.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 30, 2017 at 6:43 pm

      Hej Michelle, det kan jeg desværre ikke længere huske. Men vil tro det har været et rimelig stort stykke :-)

      Svar
  4. Verena skriver

    november 01, 2016 at 7:32 pm

    Det er den bedste lasagne ever - aldrig mere okse lasagne

    Hvis den er lavet søndag - har du så nogen ide om
    Hvor længe den kan stå i køleskabet

    Tænker vi spiser resten i morgen, det bør vel være ok, spørger pga spinaten - ved ikk om den gør noget ;(

    Svar
    • Louise Dam skriver

      november 03, 2016 at 8:37 pm

      Det er intet problem at gemme den et par dage - jeg har gjort det masser af gange. Bare varm den godt op.

      Svar
  5. Nellie Nielsen skriver

    april 10, 2015 at 4:05 pm

    Jeg synes jo den her opskriift ser himmelsk ud, lasagne er min yndlingsret og jeg elsker den i flere varianter ;-) men min mand kan slet ikke udstå ost medmindre det er smeltet mozzerella på pizza, lasagne eller et stykke smeltet ost i sin burger. Kan jeg godt bruge hytteost til ham så? Vil det bare blive en cremet konsistens eller bliver det meget 'ostet'?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      april 12, 2015 at 7:39 am

      Hej Nellie
      Det er svært at vide hvordan din mand synes det smager - men jeg synes på ingen måde at hytteosten virker "ostet" i lasagnen så umiddelbart tror jeg ikke han vil kunne gennemskue at det er hytteost der er i.

      Svar
  6. Louise M. skriver

    april 14, 2012 at 10:13 am

    Hej Louise! Jeg skal faktisk til at lave din lasagne i aften for første gang, det ser mega lækkert ud (og så er det jo altid fedt når man kan tage rester med i madpakken).
    Når du skriver krydderier, er det så noget særligt du tænker på?
    Mvh. Louise.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      april 14, 2012 at 10:21 am

      Jeg har prøvet at skrive lidt eksempler på hvad du kan bruge under ingredienserne. Men det er tit noget af det jeg selv varierer lidt. Så jeg bruger bare det jeg lige synes jeg har lyst til den dag :-) Held og lykke med madlavningen.

      Svar
  7. www.myfoodpassion.net skriver

    marts 06, 2012 at 2:56 pm

    Har aldri prøvd kylling i lasagne, men denne så veldig god ut.
    http://www.myfoodpassion.net

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 10, 2012 at 11:23 am

      Tak :-)

      Svar
  8. Anne skriver

    februar 29, 2012 at 8:49 pm

    Hej Louise
    Super lækker kyllinge lasagne... Med mange grøntsager.. Meget populær hos mine store teenagere.
    Jeg måtte bare lige sjusse lidt med mængden af boullion og mælk .. Samt kryderier..
    Det kunne måske være godt hvis du havde nogle forslag.
    Mvh Anne

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 10, 2012 at 11:23 am

      Dejligt at du kunne lide det. Jeg tror faktisk slet ikke jeg havde puttet mælk og boullion i denne, det må være en fejl det har sneget sig ind i teksten. Jeg har rettet det til nu. Jeg prøver også at skrive lidt krydderier på.

      Svar
  9. Maria/madgladmad skriver

    februar 26, 2012 at 10:09 pm

    Hej Louise
    Jeg synes, at du har en flot blog med en masse gode opskrifter og dejlige billeder, der fortæller fremgangsmåden rigtig godt! Jeg har derfor givet dig en award. Du kan læse mere på: http://madgladmad.wordpress.com/2012/02/26/liebster-blog-award/
    Rigtig god aften!

    Kh. Maria

    http://www.madgladmad.wordpress.com

    Svar
4.25 from 4 votes (4 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.